iculture-peilt
iCulture Peilt
Oordopjes sport

iCulture peilt: welk type oordopjes gebruik jij het meest?

Welke oordopjes of hoofdtelefoon gebruik jij het liefst voor het luisteren van muziek? We zijn benieuwd in deze aflevering van iCulture Peilt.

Vanaf vandaag zijn de AirPods in beperkte mate in de Apple Stores verkrijgbaar en morgen worden de eerste bestellingen bezorgd. Draadloze oordopjes zijn nog vrij nieuw en de voorkeuren van mensen lopen sterk uiteen, dus we zijn eigenlijk wel benieuwd welke oordopjes jij het meest gebruikt. Gebruik je vooral de EarPods die Apple bij de iPhone levert, of kies je voor oordopjes of een hoofdtelefoon van je favoriete merk? Welk merk is dat? We horen graag van je in onze poll!

De poll bestaat deze keer uit twee onderdelen: eerst willen we weten welk type oordopjes of hoofdtelefoon jij gebruikt en daarnaast zijn we benieuwd welk merk jij vooral gebruikt.

Heb je een keuze kunnen maken? Dan zijn we ook benieuwd via welk merk oordopjes je het meest muziek luistert. Kies je voor een high-end merk zoals B&O, B&W of Sure? Of liever het huismerk van de HEMA? Er zijn tientallen fabrikanten van oordopjes en we hebben geprobeerd om zoveel mogelijk daarvan op te nemen. Helaas staat onze poll-tool maar 15 opties toe dus het kan best zijn dat jouw favoriete, obscure of nog onontdekte merk er niet tussen staat. In dat geval horen we graag welk pareltje er in jouw oren zit.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 december 2016, 19:21
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoofdtelefoon, iculture peilt, oordopjes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.