Reacties voor: iCulture peilt: wat verwacht jij op WWDC 2014?

Welke Apple-aankondigingen verwachten jullie tijdens WWDC 2014? In iCulture peilt vragen we naar iOS 7, OS X 10.10, de iWatch en meer.
Lees het complete artikel → iCulture peilt: wat verwacht jij op WWDC 2014?
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 38 reacties

  1. Zowiezo een nieuwe ipad

  2. Dit moet er in iOS 8

    – alle apps kunnen sluiten in een keer
    – tijden kunnen instellen met tikken ipv scrollen van de tijden

  3. Ik wil een échte nieuwe iOS. Te beginnen met, eindelijk, Siri in het Nederlands. Verder zijn er talloze handige tools die Apple kan introduceren door simpelweg te kijken naar zijn aangeboden apps. Denk hierbij aan een échte gps in Maps die werkt zonder internet, OV ondersteuning, betere foto bewerking in PhotoApp, timeslap modus toevoegen, en zich wat meer richten op muziek i.p.v. Gezondheid… Tot slot ook nog een veel betere samenwerking met Windows, hoewel dat weinig waarschijnlijk is. ‘Als je een iPhone koopt van ons, neem er dan ook gelijk een macbookje van 3000 euro bij he seg’… Das wel stomm…

  4. Origineel geplaatst door Wouter
    Zowiezo een nieuwe ipad

    De kans dat Apple met een nieuwe iPad komt tijdens het WWDC is enorm klein. Dit evenement is eigenlijk bedoeld voor programmeurs, niet voor de consument. Dus naast software zullen er niet veel nieuwe dingen worden gepresenteerd.

    Overigens is het volgens mij zo, dat de iPad ieder jaar nog een eigen evenement heeft gehad, of heb ik het nu mis?

  5. iPad Nano ipv iPhone 6 ;o)

  6. Ik verwacht niets, kan het alleen maar meevallen 🙂

  7. Geef maar vernieuwde multitasking, daar kijk ik het meeste naar uit.

  8. Twee apps naast elkaar op de iPad ( en dan ook de iPad 4, want ik ga echt geen nieuwe kopen).

  9. Hoeft maar 1 functie: een jailbreak.
    Dan hebben we meteen alle functies die we willen/missen.

  10. Een grote maps update met een offline versie zou wel leuk zijn.

  11. @Wouter: Moet je niet op hopen. Das pas voor oktober ofzo

  12. Geef mij maar OS X 10.10 en iOS 8. Mac OS 10.10 (of 11) met ondersteuning van Macs vanaf 2010, en iOS 8 ondersteuning vanaf iPhone 4S 🙂

  13. Ik hoop op dat het icoontje van de weer app de huidige temperatuur aangeeft. Net zoals de klok app icoontje de tijd aangeeft.

  14. ‘SPEELHOEK’ net als bij windows phone!

  15. Dit moet in IOS8

    In de phone app:
    – het kunnen editen van het telefoonnummer aan het begin en niet alleen aan het eind.
    – het kunnen “pasten” van een conference call nummer zonder dat het telefoonnummer wat er al instaat gewist wordt. Bijvoorbeeld: 31207070707;123456#
    Dit is dan het nummer wat voor de conferentieservice en het vergadernummer. Deze staan vaak in de agenda uitnodiging op totaal verschillende plekken vanwege de internationale toegangsnummers.
    Nu moet ik steeds knippen en plakken in de notitieapp.

    Calenderinformatie met de volgende afspraken op het lockscreen zonder swipen of zo.

  16. Carplay voor NL markt!

  17. 4K iMacs! 🙂

  18. Dit moet er in iOS 8

    – Alle bestanden en documenten kunnen downloaden en doorsturen via alle apps. Ook wil ik alle soorten bestanden kunnen versturen via Socialmedia, WhatsApp en iMessage.

    Ook wil ik muziek kunnen downladen en deze vervolgens kunnen plaatsten in de muziek app.

    Iets meer openheid dus!

  19. Iets heel simpels als weeknummers in de agenda…

  20. @frodo: Muziek downloaden kan heel goed.
    Er is voor Apple geen reden om jou illegaal muziek te laten downloaden.

  21. Bij mijn alarm instellingen de trilling uit kunnen zetten en het volume kunnen aanpassen. Een soort profiel bij iedere wektijd. Niet meer eerst alles uit en zacht hoeven zetten!

  22. Ik wil een revolutionaire macbook

  23. Ik hoop vooral op een nieuw, echt mooi design, wan iOS 7 ziet er, nog steeds, foeilelijk uit. Beter zou zijn een custom design, voor ieder wat wils 😉

  24. Ik zou wel graag een losse muis willen met een aanwijzer op het scherm.
    Met de iPad in een statief en een los toetsenbord maakt dat bijv. het invullen van formulieren oid makkelijker en ergonomischer.

  25. Origineel geplaatst door Berry
    Bij mijn alarm instellingen de trilling uit kunnen zetten en het volume kunnen aanpassen. Een soort profiel bij iedere wektijd. Niet meer eerst alles uit en zacht hoeven zetten!

    Applaus! Ik wilde dit ook zo ongeveer opschrijven maar je was me voor… Vooral wat dat volume betreft. Het is toch te gek voor woorden dat ik iedere avond m’n volume op 3 streepjes moet terugzetten omdat anders heel het huis wakker wordt van mijn wekker (en ik met hoofdpijn rondloop heel de dag maar dat terzijde…). En ‘s-Ochtends het geluid weer op vol zetten omdat ik anders m’n telefoontjes of sms-jes zal missen. Zoiets zou je toch apart moeten kunnen regelen. Gewoon: 6.40 hr. wekker aflopen met 3 streepjes geluid zonder dat het belvolume veranderd wordt. Ios8, verras me!

  26. @pp: Dat eerste kan toch al lang door je vinger langer op de zin te houden en zo ga je naar t begin van de zin.

  27. @Thijz: download de app ‘Celsius’ dan staat de temperatuur er als badge-app symbool

  28. Er zal een hoop over gezondheid, sport en lifestyle gesproken worden, ik vermoed zelfs een oplossing voor het al jaren zijnde probleem van het ICE nummer, wat nooit werkt met een toestel met passcode…waarschijnlijk in iOS 8 een configureerbaar controlcenter, zodat er wel een direct nummer in geval van nood beschikbaar zal zijn zonder de passcode te weten? Wie gebruikt er nou de timer die in controlcenter zit?
    Wellicht ook een snellere ‘knop’ om direct je BT te configuren ipv de stappen die nu gevolgt moeten worden om een apparaat aan te melden? We zullen zien, blijft wel altijd spannend…ik vind het geniet-momentjes ;o)

  29. Ik hoop op een snelknop waarmee je Mobiel Internet 3G/4G snel aan en uit kan zetten, dan mag Bluetooth van mij vervallen.

  30. iPad pro graag , met osx 10.9.3 he !!!

  31. Ik hoop vooral op een nieuwe apple tv met apps en je dan kan gamen via een bakske ofzo via je grote tv, zou super zijn :-).

  32. iOS8 zal wel weer ‘gerommel in de marge’ worden. Groter knopje hier, labeltje weg daar, een of andere ‘nieuwe optie’ gepikt uit het jailbreakcircuit, een ‘wonderful and amazing’ filmpje van Joni Macaroni over de bovengenoemde ‘amazing features’ en iedereen is weer blij… Het enige dat ik hoop is een NL Siri, maar dat gaat helaas nooit meer gebeuren. Voor de rest gebruik ik alles wat ik mis gewoon via een jailbreak!

  33. De aller saaiste Keynote ever. iOS 8 met niets nieuws. Mavericks plus. iMac updates met niets nieuws en een prijsverlaging en aankondiging van amazing products in the pipeline.

  34. Hoewel we natuurlijk het liefst al die features terug zien komen (ik althans wel) heb ik gekozen voor eentje die juist minder in de spotlights zal komen: een optie om een donkere interface in te schakelen. Toen iOS 7 net aangekondigd werd ben ik gelijk de bèta’s gaan gebruiken en dat ging allemaal prima. Maar pas sinds de afgelopen paar maanden ben ik me toch steeds meer gaan irriteren aan dat felle wit. Nu zit er sinds iOS 7.1 wel een schakelaartje bij waarmee je dat wist een beetje donkerder kunt maken, maar dat komt nog niet in de buurt van hoe ik het zou willen. Apps als Tweetbot gebruiken het al, dus het lijkt me een mooie gelegenheid voor Apple om dit ‘system-wide’ te doen. Kost geen moeite.

    Maar ik zit ook echt te springen om Nederlandse Siri, om eerlijk te zijn. Vorig jaar had ik nog zoiets van “Mwa, hoe vaak zou ik het überhaupt gebruiken?”, maar de laatste tijd zijn er toch zo vaak momenten dat ik het liefst middels m’n stem een berichtje zou willen citeren. In het Engels heeft hier amper zin, tenzij je vrienden hebt die het als moedertaal hebben. xD

    Anyway, nogmaals… Het liefst zie ik toch wel al die features terug, maar bovengenoemde staan op dit moment hoog op m’n lijstje. ^^

  35. Ik hoop dat Apple vooral een paar belangrijke dingen zal veranderen/toevoegen zoals; Nederlandse Siri, verbeterde multitasking, Healthbook en misschien toch meer de medische kant op met een gezondheidsplatform en een iWatch..

  36. iOS 8, iTunes HD muziek en de overname van Beats.

  37. Zoals @frodo hierboven al aangaf: – “Alle bestanden en documenten kunnen downloaden en doorsturen via alle apps.”
    – E-mail app: bijlage clipje (icoontje) om eenvoudig en snel bestanden of foto’s te kunnen toevoegen aan e-mailbericht (zie bijvoorbeeld MailBox).
    – Contacten: eenvoudig in groepen verdelen: zakelijk, familie, vrienden enz (soort snelle filter, dus klik en bam) – actueel heb je vinkjes, wat niet echt productief is.
    – Toetsenbord! Mag veel beter. Voorbeeld BB 10 toetsenbord: “Word Prediction” iPhone 5s vs BB z30

  38. Los van 2 apps naast elkaar op de iPad hoop ik dat iOS 8 verder wordt aangepast aan het grotere scherm. Nu is de software nog steeds een opgerekte iPhone versie.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.