iculture-peilt
iCulture Peilt

iCulture peilt: wat verwacht jij op WWDC 2014?

Welke Apple-aankondigingen verwachten jullie tijdens WWDC 2014? In iCulture peilt vragen we naar iOS 7, OS X 10.10, de iWatch en meer.

wallpaper-wwdc-2014Over exact een week is het zover. Tijdens WWDC 2014 krijgen we alles te horen over wat Apple dit jaar op softwaregebied voor ons in petto heeft. Gaat de presentatie dit jaar voornamelijk over iOS 8? Of wordt er vooral gesproken over een redesign van OS X? Wij zijn reuze benieuwd welke aankondigingen jullie precies tijdens de WWDC-presentatie verwachten. Geloven jullie in de geruchten rond de keynote, of denken jullie dat de iWatch en Apple TV toch aan bod komen? Wie weet.


We kunnen uit de nodige geruchten al afleiden wat er vermoedelijk op WWDC wordt aangekondigd. Steeds meer berichten beschrijven nieuwe functies voor iOS 8 – en Apple kondigt ieder jaar tijdens WWDC een nieuwe iOS-versie aan. OS X 10.10 Syrah is ook een steeds vaker gehoorde term: Apple zou voor OS X wel eens eindelijk een compleet redesign kunnen introduceren, waardoor het Mac-besturingssyteem nauwer aansluit op iOS. Omdat WWDC voornamelijk gaat om software, is de kans klein dat een nieuwe Apple TV en de iWatch daar worden aangekondigd. Daar sluiten geruchten ook op aan, maar daarmee is de mogelijkheid uiteraard niet uitgesloten: wellicht verrast Apple ons alsnog. Alle geruchten over Apple’s mogelijke WWDC 2014-aankondigingen lees je in ons dossier WWDC 2014.

Wat verwacht jij tijdens WWDC 2014?

We hebben in onderstaande poll alle mogelijke producten die Apple kan aankondigen op een rij gezet. We willen namelijk geen enkele mogelijkheid uitsluiten: hoewel de kans groot is dat Apple pas in september een nieuwe iPhone aankondigt, zijn we benieuwd hoeveel iCulture-lezers hier alsnog tijdens WWDC op hopen.


Poll niet zichtbaar? Via deze link wel!

Afgelopen jaar peilden we ook de verwachtingen voor WWDC. Toen stond iOS 7 bovenaan het lijstje van de iCulture-lezers. De iWatch werd toen door tien procent van de lezers verwacht, maar is sindsdien nog niet aangekondigd.

Welke iOS 8-functie hoop jij het meeste op?

iOS 8 logoVan alle mogelijke aankondigingen is iOS 8 de meest waarschijnlijke, wat ons gelijk leidt tot de meest logische vraag: welke iOS 8-functie zit jij het meeste op te wachten? We hebben geruchten voorbij zien komen over de Healthbook-app, maar ook verbeterde multitasking op de iPad is een veelbesproken onderwerpen. Daarnaast zijn er een aantal oude, vertrouwde verwachtingen, zoals een Nederlandse Siri. Onderstaande poll komt je wellicht bekend voor: een deel van de opties stond ook in onze eerdere peiling, toen we onze wensen voor iOS 8 op een rij zetten. Sindsdien zijn er echter nieuwe geruchten over de door ons voorspelde multitasking op de iPad. Bovendien zijn er ook compleet nieuwe functies in geruchten voorbijgekomen, zoals een uitgebreid smart home-platform voor iOS. Reden genoeg om nog eens te vragen naar je meest gewilde toevoegingen.


Poll niet zichtbaar? Via deze link wel!

Reacties: 38 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.