iculture-peilt
iCulture Peilt

iCulture peilt: wat hoop jij dat Apple in 2014 introduceert?

iCulture peilt: 2013 was een mooi Apple-jaar met mooie nieuwe producten zoals iOS 7, iPad Air, iPad mini 2 en de iPhone 5s. Wij zijn benieuwd: wat hoop jij dat Apple in 2014 introduceert?
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

AppleHet jaar 2013 is ten einde en we mogen terugkijken op een mooi Apple-jaar. Zo introduceerde Apple het geheel vernieuwde iOS 7 met een totaal nieuw ontwerp. De iPad-familie werd uitgebreid met de snellere en lichtere iPad Air en de iPad mini kreeg eindelijk het langverwachte Retina-scherm. Ook introduceerde Apple de iPhone 5s, de eerste iPhone met Touch ID-vingerafdrukscanner, en werd de iPhone 5c in verschillende kleurtjes op de markt gebracht. En dat is nog maar een kleine greep uit alle productintroducties. In ons jaaroverzicht blikken we uitgebreid terug. Nu is het tijd om vooruit te kijken.

Ook voor 2014 zijn de verwachtingen onder Apple-gebruikers alweer hooggespannen. Apple-CEO Tim Cook gooit zelf alvast wat olie op het vuur. In een uitgelekte memo aan het Apple-personeel spreekt hij over “grote plannen voor 2014”. Voorlopig kunnen we naar deze plannen alleen maar gissen. Maar dromen mag natuurlijk, dus wij zijn benieuwd: wat hoop jij dat Apple in 2014 introduceert. Kijk jij uit naar die iWatch, heb je je zinnen al gezet op die échte Apple-televisie of hoop je op een iPhone of iPad met een groter scherm? Misschien kunnen we volgend jaar Siri eindelijk in het Nederlands toespreken en apps op de Apple TV gebruiken?

Waar hoop jij op in 2014?


Poll niet zichtbaar? Vul ‘m hier in.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 februari 2014, 18:13
Categorieën Achtergrond, Apple
Onderwerpen apple, iculture peilt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.