Vodafone gaat 6 januari prijzen en databundels aanpassen (update)

Vodafone gaat per 6 januari de tarieven en databundels van Vodafone Red aanpassen. Databundels worden groter, abonnementen worden duurder.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

vodafone bordjeVodafone gaat vanaf 6 januari de prijzen van de Red-abonnementen en de Bel-Sms-Web-abonnementen verhogen. Ook zullen de databundels groter worden: bij Vodafone Red Super krijg je straks geen bundel van 4GB, maar van 6GB. En bij Red Plus verdubbelt de databundel van 1GB naar 2GB. Dat blijkt uit informatie die in handen is gekomen van een telecomvergelijker. De prijsverhogingen gelden alleen voor de twee duurste Red-abonnementen. Bij alle andere abonnementen blijft de abonnementsprijs gelijk, maar gaat soms wel de omvang van de databundel omhoog of krijg je er extra buitenlandminuten bij.

Vodafone heeft op donderdag 2 januari de nieuwe abonnementen officieel aangekondigd. Op 6 januari worden de nieuwe prijzen in gebruik genomen.

Een andere wijziging is dat de ‘Alles in één op Reis dagbundel’ voortaan standaard staat ingeschakeld. Het houdt in dat klanten standaard €2 euro betalen als ze in één van de Vodafone-voordeellanden gaan bellen, sms’en of internetten. Die €2 kan worden besteed aan 20 minuten bellen, 20 sms’jes of 35MB data. Ben je incidenteel in het buitenland en maak je daarbij minimaal gebruik van je telefoon, dan kun je deze dagbundel beter uitschakelen.

Lees ook: Actuele Vodafone-abonnementen voor de iPhone

Vodafone gaat ook aan Red Plus een extra belbundel van 100 naar het buitenland toevoegen.

Hieronder zijn de wijzigingen puntsgewijs te zien:

  • Bel-Sms-Web 100: er verandert niets, prijs van €19 en databundel van 200MB blijven hetzelfde;
  • Bel-Sms-Web 200: prijs van €29 blijft hetzelfde, databundel gaat omhoog van 200 naar 500MB (is al aangepast op de Vodafone-site);
  • Red Essential: prijs van €34 blijft hetzelfde, databundel gaat omhoog van 500MB naar 1GB (is al aangepast op de Vodafone-site), belminuten gaat omlaag van 400 naar 300;
  • Red: prijs van €39 en databundel van 2GB blijven hetzelfde;
  • Red Super: prijs gaat van €50 naar €60, databundel gaat van 4GB naar 6GB;
  • Red Plus: prijs gaat van €72 naar €85, databundel gaat van 1GB naar 2GB, er komt 100 minuten buitenlandbellen bij.

Zodra Vodafone de wijzigingen officieel aankondigt, zullen we uiteraard de prijzen in ons Vodafone-koopoverzicht aanpassen.

Bekijk grafiek.
Bekijk de volledige tabel hier..

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 augustus 2014, 11:25
Categorie Providers
Onderwerp Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.