Reacties voor: Merendeel iCulture-lezers kiest voor een 4,7-inch iPhone

De iCulture-lezers hebben gesproken: het merendeel kiest voor het 4,7-inch model. Met een overweldigende meerderheid kiest bijna de helft van de stemmers voor het tussenmaatje van de iPhone 6 en iPhone 6s.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. De SE heeft wel meer afwijkingen tov de 6S. Zoals bijv de frontcamera. Voor mij heel belangrijk. Of zoals de 2nd generatie touch id welke op de SE mist. Ook belangrijk. Verder nog wat kleine dingen, zoals de 3D touch.

  2. Maar toch 1200 stemmen voor het 4″ model! Ook ik ben het hier mee eens.

    Het is alsnog een goede zet van Apple geweest.

  3. Wie weet komt straks de iPhone 7 in drie verschillende formaten.

  4. Heb nog een 5s en net n iPhone 6 in handen gehad. Die extra beeldruimte is toch wel heel erg fijn. Bij de 5s moet ik af en toe knijpen met mn ogen.

  5. Ik ook voor 4,7 inch gekozen toen deze formaat kwam kon ik eindelijk een iphone nemen, ik vond het er voor gewoon te klein niet fijn kijken.

  6. Tja, sommigen vinden klein fijn en dat kan ik me goed voorstellen maar voor mij ook de middle kid on the Block. Die koelkasten zijn niks voor mij.

  7. Ik ga ook voor de iPhone se. Heb nu sinds het begin de iPhone 6 en ik moet zeggen. Of ik nou een filmpje kijk op een iPhone 6 of op een iPhone 5 (die ik eerst had) geen verschil zitten het blijft even goed klein. Dus voor mij geen meer waarden. Kan niet wennen aan de grote. Thuis pak ik lekker me air 2 erbij.

  8. Merendeels heb geen geld dus darom ook dit toestel

  9. Ik ga ook voor de SE heb nu een 5, baalde dat ze met de 6 meegingen met de “koelkasthype” (wel ‘n goede zet van Apple). Maar nu gelukkig weer wat voor de compacte mensen

  10. Maatje 4/4s is prima maar ik wil er geen functionaliteiten op verliezen. Ik kies dus liever voor een volledige/volwaardige iPhone.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.