Tim Cook op WWDC 2022 met MacBook Air

Reacties voor: iCulture peilt: wat vond jij de beste aankondiging van WWDC 2022?

De keynote van WWDC 2022 is achter de rug en dus is het hoog tijd om terug te blikken naar de grootste en beste aankondigingen. Welke sprong er voor jou deze keer echt uit? Laat het weten in onze poll!

Reacties: 14 reacties

  1. Is er ook al bekend of er veranderingen zijn in Agenda

  2. Ik mis nog steeds alle exclusieve diensten. Apple Card, Apple Cash en News. Ook had ik iets nieuws verwacht met betreft HomePod en Apple TV.

  3. De MacBook Pro met hetzelfde design (én touchbar) is toch wel de vreemdste zet van dit event.

    Een mooie toevoeging met iOS 16 die niet in de poll staat: eindelijk Face ID in landscape!

  4. Waar ik echt heel vrolijk van werd is de nieuwe Family Shared Photo Library die er komt, inclusief alle features die daar bij horen. Ze hebben duidelijk naar Google Photos gekeken.

  5. Origineel geplaatst door Fred
    Waar ik echt heel vrolijk van werd is de nieuwe Family Shared Photo Library die er komt, inclusief alle features die daar bij horen. Ze hebben duidelijk naar Google Photos gekeken.

    Helemaal mee eens, die Shared Photo Library voor mijn familie is echt een hele interessante toevoeging. Ben wel benieuwd of je gemakkelijk foto’s kunt overzetten van de Shared library naar de persoonlijke library. Voor het geval als mijn kinderen over een paar jaar hun eigen Family account krijgen en met hun partner en kids de foto’s willen gaan delen.

  6. iPhone gebruiken als webcam

  7. Iets anders: eindelijk goede continuity om bijvoorbeeld FaceTime van iPhone naar Mac over te schakelen. Dat had natuurlijk altijd al zo moeten werken.

  8. Gekleurde matching magsafe kabels. Krijgen de early adaptors van de mpb deze nu gratis nagestuurd?

  9. Trainen met hartslagzones!

  10. Origineel geplaatst door Maarten
    iPhone gebruiken als webcam

    Ben ik het mee eens, is samen met “toekomstige” CarPlay en Stage Manager op de iPad de vernieuwingen waar ik het meest naar uit kijk 🙃

  11. Het nieuwe Lock Screen met widgets en verdergaande personalisatie is duidelijk een opmaat naar een ‘always on’ scherm zoals de Watch.

  12. Wel enorm balen dat stage manager M1 only is. Nu voelt mij iPad Pro (de laatste versie zonder m1) direct gedateerd, terwijl dat niet zo is

  13. Origineel geplaatst door Rik
    Wel enorm balen dat stage manager M1 only is. Nu voelt mij iPad Pro (de laatste versie zonder m1) direct gedateerd, terwijl dat niet zo is

    Een 2020 iPad Pro is nu niet meer pro, zonde van het geld 💰 Apple doet dit wel vaker😠 zodra ze overstappen op een ander CPU model. Als je een Pro gebruiker 😎 bent, snel verkopen dat ding nu dat nog gaat, en dat model snel vergeten. Dat ding is straks geen cent meer waard. Zelfde verhaal geld voor de Intel Mac’s. Die zijn door de M1 ook snel gedateerd, nieuwe software komt namelijk snel alleen nog maar uit voor de M1, is nu eigenlijk al zo. Maar als je goedkoop een Intel MacBook Pro kunt kopen dan kunnen ze zeker nog interessant zijn.

  14. Shared photo albumnis iets waar ik al jaren op wacht! De gestructureerde loop training met loopzonee wil ik zeker ook testen… eens vergelijken met iSmoothRun

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.