Reacties voor: iCulture peilt: ben jij al klaar voor iOS 7?

Hoe snel ga jij iOS 7 installeren? Dat is de vraag in deze aflevering van ‘iCulture peilt‘. Ga je iOS 7 meteen installeren zodra de publieke versie beschikbaar komt? Wacht je eerst tot de kinderziekten eruit zijn? Of ben jij zo onfortuinlijk dat Apple jouw toestel helemaal niet meer ondersteunt? Verwacht wordt dat Apple op […]
Lees het complete artikel → iCulture peilt: ben jij al klaar voor iOS 7?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 73 reacties

  1. Meteen natuurlijk !!

  2. Ja natuurlijk

  3. Ik zit al de hele zomer te wachten dus zeker zal ik da direct installeren ;)))

  4. Er zitten nog heel wat bugs of noem het “kinderziektes” in iOS 7, afhankelijk van het iDevice. Inconsistente “kinderziektes” die op het ene iDevice regelmatig opduiken (en te reproduceren zijn) en op het andere iDevice helemaal niet.

  5. Origineel geplaatst door Jordywos
    Meteen natuurlijk !!

    Meteen op mijn iPod Touch maar ik wacht tot iOS 7.0.1 tot ik die op mijn iPhone 5 installeer.

  6. iOs 7, beta 6 heb ik al op alle devices geïnstalleerd. En ondanks wat bugjes bevalt dit zo goed, dat ik niet meer terug zou willen.

  7. Zit al vanaf de eerste beta op iOS 7, bevalt erg goed! 😉

  8. Ik gebruik al bijna 2 maanden iOS7 en het werkt echt fantastisch. Ik werd gewoon voor de 2e x verliefd op me iPhone 4s.

  9. @Hessel: ben al meteen klaar voor de update!!! Bring it on!!!

  10. Kan niet wachten! Laat maar komen iphone 5s gouden kleur met ios7

  11. Moet je iOS via de itunes op de pc downloaden of kan het gwn via software update op je iDevice

  12. Meteen!
    Had 3 weken de beta en het was geweldig!
    Ios 6 zuigt best als je ios 7 gewend ben en heb nu alweer een paar crashes gehad op ios 6, 7 is nu al stabieler en batt is ook al beter dan 6!

  13. Al vanaf begin iOS 7 voor developers. iOS 7 is t fijne van iOS en android in 1 jasje. Maar ik wacht meestal even met de masters , om mij ff rustig te oriënteren mbt evt jailbraiks, en exact de belasting iets over is met betrekking tot de servers van Apple. iOS 7 is absoluut n verbetering, zeker vanaf beta 5 en 6, geen problemen meer. De Toggles zijn een absolute must.

  14. Voor wie zijn deze peilingen eigenlijk interessant?

  15. Ja, gelijk updaten. Ik wacht al sinds de persconferentie van Apple.

  16. Meteen…..als er een jailbreak is zodat ik een mooi thema kan instaleren.
    Ik vind iOS 7 er echt niet uitzien met zijn zoete vrouwelijke uitstraling.

    Ik wil een thema voor een vent, niet van die sappige babykleurtjes.

  17. Origineel geplaatst door Lucien1966
    Voor wie zijn deze peilingen eigenlijk interessant?

    ik vind het wel interessant/grappig om te lezen.

  18. Geen idee waarom ik zou updaten. Mijn 3GS mag niet eens meer meedoen. Ik hoop wel dat de spontane resets nog eens worden opgelost.

  19. Origineel geplaatst door independent me
    Geen idee waarom ik zou updaten. Mijn 3GS mag niet eens meer meedoen. Ik hoop wel dat de spontane resets nog eens worden opgelost.

    Je kan eens proberen met een restore maar je mag er niet op rekenen dat uw 3GS nog software ondersteuning (updates) zal krijgen.

  20. Zodra er een jailbreak beschikbaar is

  21. Normaal gesproken zou ik wachten tot dat er een jailbreak uitkwam voor de nieuwe iOS. Maar nu ga ik het meteen installeren omdat de meeste functies die ik gebruik via jailbreak al standaard in iOS 7 zit, zoals control panel en multitasking. Ook op de nieuwe uiterlijk kan ik niet wachten!!

  22. Hoop stiekem dat de GM wordt overgeslagen, en iOS 7 op 10 september gelijk uitkomt. We worden, mede door deze website ;-), zo lekker gemaakt met al het lekkers, dat het steeds moeilijker wordt om af te wachten.

  23. Ik blijf misschien 3/4 dagen wachten zodat ik dan nog even afscheid kan nemen van de oude icoontjes niet dat de nieuwe zo lelijk zijn maar ik ga deze ook wel een beetje missen maar ik zou ook graag snel willen genieten van de nieuwe functies

  24. Ik houd m’n 4S op iOS6 draaien, mocht de volgende eigenaar niets met iOS7 hebben. Als ik de nieuwe iPhone binnen heb zie ik iOS7 snel genoeg. 🙂

  25. Jazeker, ik heb IOS 7 sinds beta 1.
    Kan niet wachten op de officiële release 🙂

  26. Heb iOS7 tm beta 3 geïnstalleerd gehad uit nieuwsgierigheid. Zag er prima uit alleen nog te instabiel om m’n 4S met deze iOS7 op vakantie mee te nemen, dus 6.1.3 er weer opgezet. Maar kan niet wachten tot de officiële release uitkomt, dan installeer ik hem meteen!

    Vraagje: als de 5S en 5C uitkomen, is iOS7 daar al op geïnstalleerd. Echter iOS7 verkeert nog in beta. Om op 20 sept aan de vraag te voldoen moeten de nieuwe iPhones nu al gefabriceerd, verpakt en verscheept zijn. Hoe kan dit dan met iOS7 erop? Iemand suggesties?

  27. Hoewel ik iOS6 prima vind, wordt het nu toch echt de hoogste tijd voor kijk ik de nieuwe mooie features van iOS7. Kortom, klaar met iOS6 en klaar voor iOS7.

  28. Neuhhh, geen haast, iOS 6 werkt prima, probeer m’n iphone 4 nog een jaartje langer te houden, en bij iedere upgrade van iOS voelt een wat ouder device slomer aan.

  29. Ik mis de optie: Niet, ik vind het foeilelijk!

    Voor mij geen ios 7 , ik vind het optisch geen vooruitgang.

  30. Als je van iOS 7 naar iOS 6 gaat, dan weet je dat iOS 7 gewoon vele malen mooier is!

  31. @Jean-Paul Horn: kan gebeuren toch 🙂

  32. Ik ga een dagje wachten en in de middag of ochtend installeren wanneer de meeste mensen werken. Heb geen goede ervaringen met het direct installeren van grote updates.

  33. Ik ben zeker klaar!!!! Kan niet wachten tot dinsdag 🙂 Hopelijk wordt dan gelijk de GA vrijgegeven.

  34. Origineel geplaatst door iNick
    Heb iOS7 tm beta 3 geïnstalleerd gehad uit nieuwsgierigheid. Zag er prima uit alleen nog te instabiel om m’n 4S met deze iOS7 op vakantie mee te nemen, dus 6.1.3 er weer opgezet. Maar kan niet wachten tot de officiële release uitkomt, dan installeer ik hem meteen!Vraagje: als de 5S en 5C uitkomen, is iOS7 daar al op geïnstalleerd. Echter iOS7 verkeert nog in beta. Om op 20 sept aan de vraag te voldoen moeten de nieuwe iPhones nu al gefabriceerd, verpakt en verscheept zijn. Hoe kan dit dan met iOS7 erop? Iemand suggesties?

    Apple heeft iOS7 al klaar, dus die versie staat op de iDevices, de GM die ze moeten uitbrengen is meer voor devs, die moeten hun apps aanpassen.

    Vandaar dat ik op iOS 7.0.1 wacht, de x.x.1 versies hebben meestal weinig tot geen bugs meer.

  35. @Zaandammer: wat voor ervaringen?

  36. Heb hem al draaien en vind het super. Paar apps moeten aangepast worden maar draait als een zonnetje op iPhone5.

    Grootste plus is mijn batterijduur. Die is echt een stuk beter geworden. Ik koop hem niet maar ben wel erg benieuwd hoe de batterijduur van de nieuwe iPhones is geworden.

  37. Staat er al op vanaf beta 4.
    Iphone bijna geen problemen. Ipad heeft nog wel problemen met iconen op homescreen.
    Erg tevreden over iOS 7.
    Vooral de basisfuncties als mail, agenda, message, notify en control functies zijn erg veel beter.
    Heb geen JB meer nodig.

  38. ‘Hoe snel ga jij iOS 7 installeren’?
    Kan iemand mij het nut van deze vraag (en dus de achterliggende poll) uitleggen?
    Het is blijkbaar nog steeds pruimentijd hier…

    Origineel geplaatst door hank
    We worden, mede door deze website , zo lekker gemaakt met al het lekkers, dat het steeds moeilijker wordt om af te wachten.

    Maakt ‘t risico op teleurstellingen straks óók des te groter…

  39. Ik kijk eerst even aan of de interface wel oké is. Wat ik tot nu toe gezien heb ziet er een beetje flets en infantiel uit. Niet wat ik van iOS gewend ben en ik ben al heel lang een iOS gebruiker.Achtgronden zijn zeer licht, telefoonapp heeft een beetje een android layout (bah), en de nieuwe icoontjes te kleurig en te kinderachtig.De features zien er daarentegen wel goed uit. Apple heeft goed gekeken naar onder andere de tweaks die er zijn.Ik wacht dus even af.

  40. Meteen erop natuurlijk!!! Bring it on!!

  41. Meteen iPhone 5S kopen. Gok dat ik weinig keus heb! (wat niet erg is natuurlijk:)

  42. Maar de vraag is, komt et nou 10 september of 20 september uit?

  43. Op m’n 3gs gaat het dus niet lukken.

    Met m’n iPad2 wacht ik even de reacties af. Verneem ik geen heel rare dingen dan zal hij er na enkele weken op gaan. Anders wachten op 7.01.

  44. De Vraag is of IOS 7 voor me klaar is !

  45. @Chamonze: Als iOS 7 op 20 september beschikbaar komt kan je hem gewoon via je iDevice downloaden.

  46. Niet, ik ga voor Android waar ik WEL de keus heb om een eigen thema in te stellen, ipv deze nichterige kleurtjes. Zo jammer hoe snel Apple nu al naar beneden gaat. Van sjonnie ivy had ik dit helemaal niet verwacht….

  47. Ga denk ik meteen installeren op mijn 5 mijn andere iphones laat ik gewoon op iOS 6 updaten kan altijd nog

  48. Onmiddellijk !

  49. Ik ben aan aftellen tot ik hem kan downloaden !!

  50. Waar is de optie: niet, omdat ik het lelijk vind?

    En me 2e reden is eigenlijk dat ik het eindelijk met jailbrake en tweeks zo heb werken en uitzien als dat ik het prettig vind.

  51. Ik mis eigenlijk optie “ik ga nieuwe iPhone kopen waar iOs al voorgeinstalleerd is”. Ik ga vanuit dat op 5S en 5C al nieuwste iOs zal zitten. Dan ga ik niet op mijn oude iPhone nieuwe soft zetten.

  52. Ipad 4: denk dat ik vrij snel ga updaten. De toggles zijn erg handig.

    Ipod touch 4g: not possible 🙁 Uiteraard wel een jailbreak thema zodra 6.1.3 untethered te jailbreaken is.

  53. Ik zou blij zijn als iOS 7 op mijn iPhone en iPad zit. Ik kan bijna niet meer wachten.

  54. Meteen! Ik kan niet wachten!

  55. Origineel geplaatst door AppleFreak
    Ik blijf misschien 3/4 dagen wachten zodat ik dan nog even afscheid kan nemen van de oude icoontjes niet dat de nieuwe zo lelijk zijn maar ik ga deze ook wel een beetje missen maar ik zou ook graag snel willen genieten van de nieuwe functies

    Same here.. Stiekem hoop ik al dat vanavond de Golden Master uit komt en dinsdag iOS 7

  56. Ik wacht lekker omdat ik niet zonder mijn jb kan!

  57. Ik zal het wel meteen installeren omdat er een aantal nieuwe features zijn waar ik al lang op wacht.

    Overigens vind ik iOS nog steeds spuuglelijk, en zou m’n iPhone 5 wel eens m’n laatste iPhone kunnen zijn….

  58. Ik mis de optie ” ik wacht met updaten uit sympathie met Android gebruikers die een jaar na introductie op een update moeten wachten”.

  59. Ehm natuurlijk meteen downloaden, maar ik snap het nou echt niet meer. Kun je iOS 7 op 10 september downloaden of op 20 september?

  60. iPhone4 ja, hopelijk zijn de vele vele bugs weg en wordt het wat vlotter.
    iPad3, nee, mega traag met beta6. Die blijft voorlopig op ios6.

  61. Dat wordt wachten op een jailbreak, ik wil niet downgraden naar standaard iOS.

    Waarom sluiten jullie die polls eigenlijk zo gauw? Zo mis je ik-zeg-maar-wat 5000 stemmers…

  62. De IT-afdeling van de Rabo heeft geconstateerd dat iOS7 niet ‘goed’ werkt met Outlook en wacht dus met het doorvoeren. Wat is hier van waar en welke problemen constateren anderen?

  63. Een foutje die ze maken: de mobiele data knop/3G knop zit er niet bij bij motion control, tenzij ze dit ondertusse toch zoude aangepast hebben?

  64. Huh??? Komt nu IOS7 pas op 20 september uit?
    Moet ik nog 10 dagen extra wachten…

  65. Dezelfde minuut dat hij uit is :p

  66. Ik wacht eerst op een jailbreak voor iOS 7

  67. Ik wacht er al helle tijd op dus …….
    Meteen

  68. Ik gebruik ios7 nu sinds een paar weken, maar het is echt bagger. Er zitten nog erg veel “kinderziektes” in, hij crasht regelmatig en ziet er gewoon niet uit. Ik zal zeggen wacht er op zn minst even mee tot 7.1 want je gaat je dood storen

  69. Ik wacht met smart en als ie uit is meteen installeren

  70. Wanneer komt ie nou uit dat je kunt updaten? Vandaag 10 september toch? Maar als ie komt gelijk updaten natuurlijk

  71. Nee ios 7 GM komt gewoon op 10 september uit en die is identiek aan ios 7 en gewoon hetzelfde @MVDB:

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.