iculture-peilt
iCulture Peilt

iCulture peilt: ben jij al klaar voor iOS 7?

Hoe snel ga jij iOS 7 installeren? Dat is de vraag in deze aflevering van ‘iCulture peilt‘. Ga je iOS 7 meteen installeren zodra de publieke versie beschikbaar komt? Wacht je eerst tot de kinderziekten eruit zijn? Of ben jij zo onfortuinlijk dat Apple jouw toestel helemaal niet meer ondersteunt? Verwacht wordt dat Apple op […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ios 7 iphone jan modaalHoe snel ga jij iOS 7 installeren? Dat is de vraag in deze aflevering van ‘iCulture peilt‘. Ga je iOS 7 meteen installeren zodra de publieke versie beschikbaar komt? Wacht je eerst tot de kinderziekten eruit zijn? Of ben jij zo onfortuinlijk dat Apple jouw toestel helemaal niet meer ondersteunt?
Verwacht wordt dat Apple op het iPhone-evenement op 10 september de zogenaamde Golden Master van iOS 7 zal vrijgeven. De Golden Master is de uiteindelijke ontwikkelaarsversie en ook de firmware die op alle nieuwe iPhones zal staan. De daadwerkelijke beschikbaarheid van iOS 7 voor eindgebruikers is dan bijna anderhalve week later op 20 september, mits dat de datum is waarop de iPhone-verkoop start.


Dinsdag is het woord aan Apple, maar eerst is het woord aan jou: ben jij al helemaal voorbereid op iOS 7 en kun je niet wachten om meteen te installeren? Of ben je iemand die rustig nog een paar dagen wacht tot de rook uit de servers van Apple is opgetrokken en duidelijk is dat je zonder risico kunt installeren? We horen het graag!


Directe link naar poll

Meer weten over alle ins en out van iOS 7? Lees ons complete dossier iOS 7 of ons overzichtartikel: iOS 7 uitgelicht: iCulture legt alle vernieuwingen in iOS 7 uit.

Iedere dag een iPhone-poll

We gaan de komende dagen iedere dag vragen wat jij als iCulture-lezer verwacht van de aankondigingen op 10 september. Daarbij kan het gaan om de vingerafdrukscanner in de iPhone 5S, maar bijvoorbeeld ook om de nieuwe iPhone-kleuren waar we eerder vragen over hebben gesteld. Elke ochtend plaatsen we om 10:00 uur een verse poll en elke avond om 20:30 uur lees je de uitslag van de peiling van die dag.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 september 2013, 11:18
Categorie Achtergrond
Onderwerpen iculture peilt, ios 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.