Reacties voor: iCulture peilt: naar welke aankondiging van het april-event kijk jij het meest uit?

Het eerste event van het jaar staat voor de deur. Apple gaat daar vermoedelijk weer diverse producten aankondigen. Naar welke kijk jij het meest uit? Stem in onze poll over het april 2021-event!
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. Ik ben wel toe aan een nieuwe Apple TV. Heb nu een Apple TV 4, maar wel een 4K tv. Nu moet ik er helaas soms voor kiezen om via de tv netflix of youtube te kijken omdat het verschil soms wel te merken is.

  2. AirTag Lijkt mij een leuk nieuw product maar verder ben ik eigenlijk voorzien. Het meest nieuwsgierig zou ik zijn naar een nieuwe AppleTV maar dan ben ik voornamelijk benieuwd naar nieuwe mogelijkheden. Want ik vind de huidige AppleTV eigenlijk best wel compleet.

  3. De airtags. Andere producten hebben wel dringend een update nodig, maar een nieuwe productcategorie is altijd spannend!

  4. De airtag.

  5. Springloaded betekent vast ook iets met vering, als in een auto. Dus laat die AppleCar maar komen! #spoileralert 🤪

  6. Origineel geplaatst door JB: Springloaded betekent vast ook iets met vering, als in een auto. Dus laat die AppleCar maar komen! #spoileralert 🤪

    Scherp 🧐🥸.

    Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe MacBook Pro 16”. Gaat wel prijzig worden daar je direct moet kiezen welke configuratie je wilt hebben omdat erna niets meer uit te breiden valt. Ik heb dan toch de neiging om voor alle zekerheid toch dat wat extra’s te nemen😬.

  7. Imac m1 32inch. Huidige 27 inch uit 2017 is aan vervanging toe.

  8. Ik hoop ook op een nieuwe Apple TV want dan kan de oude naar boven. Heb er nog een nodig maar ga nu echt geen volle mep betalen voor de ‘oude’ 4K 😄

  9. ‘K ga voor de iPad Pro, alleen jammer dat daar vast weer gewoon iPadOS op staat, en niet iets volwasseners…. Ik bedoel, als men de vergelijking trekt met een PC is iPadOS natuurlijk niet echt spannend.

  10. Ook ik hoop dat er een opvolger van Apple TV 4 aangekondigd wordt!

  11. Ik kijk het meeste uit naar de Airtag en ios 14.5 want daar wacht ik al heel lang op

  12. Ik heb ook interesse in een nieuwe Apple TV.

  13. Heb voor de Airtag gekozen, omdat dat het enige is wat ik eventueel zou willen kopen. iMac vind ik ook heel interessant, maar ik heb een paar dagen geleden een Mac mini gekocht. iMac is dus wellicht over vijf jaar weer aan de beurt

  14. Kijk nergens naar uit

  15. Ik kijk uit naar een Apple action camera.
    Die vervolgens bediend kan worden via de Apple watch.

  16. 4G support voor apple watch in Nederland. Man, man, man wat moeten we daar veel geduld voor hebben. Zet het aan en gooi de 4G watches in de verkoop.

  17. Ik zou wel graag de Nederlandse Siri op de HomePod willen.

  18. Ik ben vooral benieuwd of er nieuwe accessoires komen, zoals opvolgers van de huidige Magic Keyboard en Magic Mouse 2.

  19. Ik zou toch ook wel eens graag nieuws hebben over de vlaamse/Nederlandse siri die verder uitgerold wordt naar homepod en voor vlaams zelfs nog naar apple tv

  20. Een nieuwe Apple TV. Heb nu nog de HD versie en helaas zie je inmiddels wel verschil met 4K. Kijken daarom steeds vaker via ziggo box dan maar naar Netflix vanwege 4K ondersteuning. De Apple TV 4K is al te oud en duur om nu nog aan te schaffen.

  21. Ik kijk uit naar de airtags; zou er een stuk of drie kopen als ze niet te prijzig zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.