MacBook Air 2022 review

Reacties voor: Onze favorieten van 2022: de MacBook Air 2022 met M2-chip

In deze miniserie bespreekt de iCulture-redactie onze favoriete nieuwe Apple-producten van 2022. In deze tweede aflevering: de MacBook Air met M2-chip uit 2022. In de nieuwe kleur Middernacht natuurlijk.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Ik heb een MB pro 2020 (intel) en zit met hetzelfde. Laatste gen met Intel chip. Ik zal ergens volgend jaar een nieuwe kopen en hoop eigenlijk dat de MBa M3 wel het aansluiten van twee monitoren ondersteunt.

  2. Ik ben geen fan van de notch. Op mijn iPhone heb ik er geen last van maar op de M2 Air vond ik het te storend. Ook gewicht en vorm factor vielen mij tegen, eigenlijk identiek chassis als de MacBook Pro 13” 2016-2020. Ik begrijp eigenlijk niet goed waarom iedereen zo enthousiast is, de M1 Air is in mijn ogen een betere deal. Ik wacht op de volgende Macbook zonder notch.

  3. @Flieps: Dat is makkelijk te verhelpen met een Hub of eventueel een Apple Thunderbolt Display aanschaffen (2e hands genoeg te vinden op MP) en deze dan daisychain koppelen. Het enige wat je hierbij hoeft aan te schaffen is dan een Thunderbolt 2 naar 3 connector ook die zijn op MP genoeg te vinden voor een mooie prijs!

  4. Ik heb zelf de “instap” MBA2 aangeschaft deze gecombineerd met 2 apple Thunderbolt displays, waanzinnige setup zo. MBA2 stuurt de 2 schermen top[ aan, geen lag of iets dergelijks. Tevens voor dagelijks gewoon normaal internet en mail gebruik met een paar programma’s ernaast is de MBA2 eigenlijk overkill maaaaaar je bent dan wel goed voorbereid op de toekomst, ik heb voorlopig wel genoeg aan de basic spes van de MBA2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.