iPhone 14 Pro modellen

Reacties voor: Onze favorieten van 2022: iPhone 14 Pro

In deze miniserie bespreekt de iCulture-redactie onze favoriete nieuwe Apple-producten van 2022. In deze derde editie: de iPhone 14 Pro met als blikvanger het nieuwe Dynamic Island!
Lees het complete artikel → Onze favorieten van 2022: iPhone 14 Pro
Daniel Vischjager - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Ik heb de mijne via gsmweb besteld op black friday. Nog steeds niet binnen. Zou nog zeker 2 weken duren pfff.

  2. Krijg zaterdag mijn iPhone 14 pro Max zilver.

  3. Ik heb de iPhone 14 pro max. Wat een geweldig toestel. Heel blij mee!! Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik het dynamic island net zoveel gebruik als de touchbar op m’n oude MacBook; dus nooit. Maar het is beter dan de notch.

  4. Heb mn abbo verlengt op 7 sep 1jr en netjes binnen 2 dagen geleverd mijn iPhone 14 pro Max gold.

    Wat een toestel geweldig.

  5. Heb de 14 pro max al geruime tijd en ben er blij mee. Heerlijke camera voor foto en video, dynamic island is inderdaad zeer prettig en de snelheid én batterij ( gaat zeer lang mee en dikwijls pas na twee dagen weer aan de lader ) zijn super. Het scherm met always-on is een luxe. Dag en datum altijd in beeld.. toppie

  6. Overgestapt van Note 10+ naar 14 pro max. Dacht dat ik de S pen zou missen maar heb totaal geen interesse meer. Door oude notch is voor mij ook reden geweest om Note 10+ te gaan gebruiken. Notch van 14 pro met dynamic island vindt ik uitermate slim bedacht

  7. Je kunt ‘m ook (redelijk) direct in Duitsland halen. Naja, wel (alleen) interessant als je in/rondom Duitsland woont denk ik. Of je gaat een dagje er naartoe.

    Ik heb mijn 14 Pro in Dusseldorf de volgende opgehaald na bestelling. Bij alle Apple Stores in de grensstreek was deze destijds trouwens gewoon op voorraad. Waarom 3-4 weken wachten dus? 😉

  8. Die onze favoriet van dit jaar zijn de overblijvende producten, buiten de gewone iPhone watch en iPad om. Dat waren geen favorieten dit jaar al zullen ze best verkocht worden. Eigenlijk zijn ze daardoor een beetje te raden…..

  9. Helemaal eens dat de iPhone 14 pro een favoriet is! Wat een toestel is dit zeg. Ik heb nog nooit zo’n prettige telefoon gehad en scoort voor mij op bijna alle vlakken. Dynamic island vind ik super werken, het scherm kan ongelooflijk fel en de snelheid is ongekend. Batterijduur mag echt beter, begrijp niet dat dit in reviews zo goed scoort.

    Dat de iPhone 14 pro zo’n top toestel is mag eerlijk gezegd ook wel voor dat geld, maar je hebt er dan ook uren per dag plezier van. Ik zou hem iedereen aanraden dus!

  10. Lekker hoor zo’n artikel over de iPhone 14pro. Ik hem deze ± 2wk geleden besteld bij een bekende Premium Reseller. Maar moet naar schatting nog ± 3 wk wachten …😏

  11. De iPhone 14 Pro is leuk, maar om dit nu de topper van 2022 te noemen…. Tuurlijk het is geen slecht toestel. Maar het is de eerste keer sinds mijn jaarlijkse vernieuwingen dat ik nog steeds denk waarom heb ik dit gedaan.
    Vergeleken met de 13 Pro vindt ik het toestel is dagelijkse gebruik ook gewoon echt minder.
    Camerabulten steken te ver uit.
    Dynamic Island, idee is leuk. Echter bij filmpjes zit deze juist meer in de weg dan de oude notch.
    Tevens vind ik de toestellen vanaf de 12 serie niet meer fijn in de hand liggen. Ik mis de rondingen van de 11 Pro.

    Maar ja zoveel mensen zoveel wensen en ze kunnen nooit iedereen blij maken.

  12. @Remco: Het loont al jaren niet meer om elk jaar te vernieuwen, maar zeker vanaf de 11 serie hoeft echt niet.
    Ik ben van de 11 na de 13 gegaan puur toeval, omdat ik werk en privé telefoon tijdje gecombineerd hebben dan wat meer opslag handig leek.

    Maar anders had ik nu nog op de 11 pro max gezeten, maar goed toch blij dat gedaan heb de 13 pro max.
    De 14 is idd met dat dynamische eiland echt lelijk, het zit inderdaad nog eens in de weg.

    Nee doe dan maar lekker een kleine notch op een vaste plek, in plaats z’n eiland waar je beeldscherm omheen loopt(niet veel toch iets).
    Maar je kan niks met die ruimte uiteindelijk nou leuk, hoop dat mijn 13 pro max volhoud tot er iets nieuws is(of ik neem de plus versie indien deze notch houd).

  13. Mooi toestel! Alleen blijft iOS af en toe echt drama om mee te werken… Werk professioneel met mobiele toestellen, zowel Android als Apple. Voorheen won Apple qua software zonder twijfel. Maar de laatste toch al zeker 7-8 jaar is Android enorm verbeterd waar iOS op veel vlakken misschien zelfs wel achteruit gegaan is… De moeite die ik soms moet doen om gewoon wat videootjes over te zetten?? Bizar! Inmiddels extra (betaalde!) software voor… maar nog steeds niet te doen. Verder zitten de iPhones voortdurend vol qua opslag terwijl Androids en oudere iPhones dat probleem nooit hebben met identiek gebruik…. Blijf voor dagelijks gebruik (buiten werk om) voorlopig dus nog maar bij Android.

  14. Sinds eind januari 2023 een iPhone 14 Pro in mijn bezit. Maar ik schrok gigantisch van de back camera. Momenteel zit de iPhone 14 Pro nog in de doos, want er moet eerst een goede backcover en screenprotector op, want ik ben bang dat de back camera snel kapot zal gaan zonder goede bescherming. Zodra alles binnen is ga ik alles zelf vergelijken met mijn iPhones X, 11 Pro en 12 Pro.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.