Apple Watch Ultra review: op het strand

Reacties voor: Onze favorieten van 2022: de Apple Watch Ultra

In deze miniserie bespreken we als iCulture-redactie onze favoriete nieuwe Apple-producten van 2022. In deze eerste editie: de Apple Watch Ultra!
Lees het complete artikel → Onze favorieten van 2022: de Apple Watch Ultra
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 22 reacties

  1. Voor België; Telenet klanten genieten aardig korting op “Ultra” TIP🕗

  2. Geweldig klokje dat niet communiceert met de AirPods Pro 2 tijdens een workout, als je Apple muziek aan hebt staan. Helaas niemand zover heeft hiervoor een oplossing

  3. Is te groot voor een dames pols.
    Als ie iets kleiner/fijner was, had ik hem zeker gekocht.

  4. Hoop op een mooie serie met Ultra producten.

  5. De gewone Watch is ook al niet echt elegant, deze is voor velen niet te doen. Verwacht voor de gewone Watch voortaan jaarlijks 1 summier toevoegingkje , al zou men meerdere hebben dan gaan ze het nog uitsmeren ook elk jaar wat te kunnen aanbieden, gewoon lang met de Watch doen. Dit was ook het enige product wat enigszins in aanmerking kon komen voor product van t jaar. De iPhone 14 zelfde processor, aanrader koop de 13. De Watch 8 geen echte vooruitgang koop de 7 indien je aan nieuwe toe bent, zo niet vanaf de 4 en zeker de 5 kun je ook nog wel even door zelfs door de jaren heen weinig vernieuwend. iPad 2022 te duur en vreemde keuzes aanrader koop de 2021 en zo kunnen we doorgaan, zo een jaar was het, dus dan kom je uiteindelijk bij dat horloge uit…..

  6. Ik had de RVS 4 (D) en keek uit naar de Ultra. Maar echt ongeschikt voor mijn pols, dus toch maar een upgrade gedaan naar de NL versie RVS 8. Dus ja, de Ultra is best vernieuwend, maar voor veel velen niet bepaald elegant. Je moet die extra functies dan wel heel erg hard nodig hebben. Of het model zal aanslaan is ff de vraag…

  7. @Adam: lijkt groot, met sportbandje valt het mee. Ben er blij mee..

  8. Ben er zelf ook erg blij mee, was ff wachten tot hij op voorraad was, maar het was het wachten waard…

  9. Alleen jammer dat hij zo belachelijk duur is. Voor €1000 zijn er wel mooiere klokjes.

  10. Ik ben er heel blij mee, ik was in eerste instantie sceptisch over de grootte en het design maar uiteindelijk vind ik het design toch best één geweldige update, en de grootte went erg snel.
    Men had misschien voor de mensen met één smallere pols één kleinere uitvoering kunnen uitbrengen. Over het algemeen ben ik super blij met deze upgrade

  11. Ook eentje aangeschaft. Formaat valt erg mee, eenmaal om
    pols (polsomtrek = 16 cm). Veel positieve reacties. Robuuste look & feel. Heeft uitstraling van “echt” horloge. Instant klassieker. Blij mee.

  12. Ben ook heel erg blij met de Apple Watch Ultra. Zo groot is de Ultra trouwens niet, m’n laatste analoge horloge was groter en bijna 2x zo zwaar. Het is maar net wat je gewend was.

  13. Ik heb hem nu 2 maand. Ik lees overal de beperkte doelgroep opgeworpen worden als argument. Laat dit los! Het is een geweldig horloge wat vooral door het grote scherm en extra knop geweldig is in dagelijks gebruik. Mijn enige bezwaar is de oranje accenten en de standaard bandjes. Heb zelf een leren nomad bandje waardoor de Watch erg luxe oogt.
    Hoop dat een volgende versie zonder oranje knop en in glans verkrijgbaar zal zijn.

  14. Met een accuduur van 3/4 dagen en een stoerder en robuuster design is dit DE update die de Apple Watch nodig had. Je hoeft er geen sportfanaat voor te zijn, want deze aanpassingen verbeteren het gewone dagelijks gebruik al enorm.

  15. @RedBeard: Waar gebruikt u die extra knop voor? Ik heb de Ultra sinds gisteren in bezit en zit nog even na te denken waar ik de die knop het best voor kan gebruiken.

  16. Helemaal mee eens dat de Apple Watch Ultra hét product van het jaar is! Tijdens de Keynote (om dat woord maar weer eens te gebruiken!) sloeg ik stijl achterover van de werkelijk verbazingwekkende mogelijkheden van de ‘Ultra’. Duiken tot 100 meter diep. Temperatuur van het water meten. Je locatie met met 2 GPS systemen, route volgen, een alarm voor noodsituaties. Dit is de die-hard onder de sport-watches en dan is deze prijs voor ál die functies en oersterke materialen niet te hoog. Ik ben géén duiker, geen echte bergbeklimmer, de tijd van de échte hikes heb ik al ‘n beetje achter de rug en … waar kan ik nou in een ravijn vallen om het alarm te kunnen gebruiken… maar heee… het kán!! En volgens mij ga ik me toch een soort van Superman voelen met zo’n ding om m’n pols. Dus ik ga er binnenkort tóch eentje kopen! 😜

    En iedereen die zit te miepen dat het niet elegant is voor een horloge… ga alsjeblieft een horlóge kopen dan. Want dit is een soort outdoor supercomputer voor iedereen die avonturier ís of zich zo wil voelen! 😉

  17. Iemand anders ook problemen met de weer app cq complicatie?? Ik heb mijn vaste woonplaats ingevuld, gemarkeerd en bovenaan gezet maar ik krijg iedere keer als ik de ultra opnieuw opstart de temperatuur van Amsterdam in beeld. Ik woon daar niet en heb dit ook niet ingesteld??? Herkent iemand dit probleem?

  18. Vind de ondersteuning voor GPX bestanden nog een beetje ondermaats. Zeker als je deze wil gebruiken voor lange trailruns. Zit niet standaard ingebouwd in de work out app.

  19. @Digilike: door de action button te configureren via de opdrachten app. Ben begonnen met het script op deze pagina: als je deze basis kent en begrijpt dan is de mogelijkheid eindeloos.

    Misschien een leuk stukje voor de redactie om begrijpelijk uit te leggen.

  20. @Macaanzee: praten over niet elegant wordt in dit stuk zelf gedaan, wel goed gelezen?

  21. @Pieter: Daarvoor is WorkOutDoors ideaal.

  22. @Sander: Hier zat ik ook al mee te stoeien. Ben dus niet de enige.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.