Reacties voor: ICQ New: legendarische chatdienst ICQ probeert het opnieuw

Er is geen beter moment om een chatapp te starten dan nu. Mensen hebben behoefte om op afstand met elkaar te communiceren. De ooit legendarische chatapp ICQ is terug, maar niets is zoals het geweest is.

Reacties: 8 reacties

  1. Nog meer chat apps! Whatsapp is nu al zo ingeburgerd. Dat gaat alleen weg wanneer Facebook zo over de scheef gaat dat ze de stekker eruit trekken. Tot die tijd blijf ik stug door whatsappen met praktisch 99,99% van de rest van Nederland.

    En tegen die andere 0,01% die zeggen: “als mensen mij willen bereiken dan installeren ze maar telegram (of een andere chat app)”. Succes!

  2. Was echt geniaal toen het net uitkwam dat ICQ. Zoekfunctie was geweldig. Kwam vaak in Scandinavië toen, kon je per dorp, geslacht en leeftijd zoeken naar de leukste vrouwen. Ik heb er echt van genoten zeg maar.
    Maar die tijd is helaas voorbij. En dan nog Russisch ook nu…

  3. Ik zou het alleen willen downloaden om het geluidje UH OH nog een keer te horen haha.

    https://youtu.be/RhGHerssyk4 🙂 meteen ingesteld als message notification sound haha

  4. Klinkt goed, gelijk gedownload 👍

  5. @JK: hoe doe je dat voor iPhone?

  6. Origineel geplaatst door Alex
    Nog meer chat apps! Whatsapp is nu al zo ingeburgerd. Dat gaat alleen weg wanneer Facebook zo over de scheef gaat dat ze de stekker eruit trekken. Tot die tijd blijf ik stug door whatsappen met praktisch 99,99% van de rest van Nederland.

    En tegen die andere 0,01% die zeggen: “als mensen mij willen bereiken dan installeren ze maar telegram (of een andere chat app)”. Succes!

    Ondertussen zit iedereen rond mij al op Signal. Blijf jij maar lekker WhatsAppen.

  7. @Appleschaap: ondertussen zit er niemand rond mij op Signal. Blijf jij maar lekker Signallen

  8. Kan je nog met je oud icq nummer aanmelden?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.