iCentre verkoopt iPads met kortingen tot 33 procent

Apple Premium Reseller iCentre verkoopt iPads met kortingen tot 33 procent. De iPad derde generatie met 64GB kost je daardoor minder dan 500 euro.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPad kortingApple Premium Reseller iCentre verkoopt momenteel iPads met kortingen oplopend tot 33 procent. Dit betekent dat je een iPad derde generatie met 64GB opslag bijvoorbeeld kunt krijgen voor minder dan 500 euro, of een iPad mini met 32GB voor 370 euro. De 33 procent korting geldt voor de derde generatie iPad, terwijl bij de andere iPads een korting van rond de 15 procent wordt gehanteerd. Een rondje langs andere iPad-aanbieders maakt duidelijk dat de prijzen behoorlijk scherp zijn.

De aanbieding geldt voor de iPad mini, iPad derde generatie en iPad vierde generatie. Niet alle modellen lijken echter goedkoop te worden aangeboden: de 16GB iPad mini met 3G/4G is met korting verkrijgbaar, de 16GB iPad mini met alleen Wi-Fi is verkrijgbaar voor de normale prijs.

De actie geldt zolang de voorraad strekt. Wil je van de actie profiteren, dan is het zaak om dus niet te lang te wachten en je online bestelling te plaatsen op het moment dat jouw favoriete model iPad nog op voorraad is. De kortingsactie past in een trend, want ook in de VS hebben diverse retailers iPads afgeprijsd.

iCentre aanbiedingen

Dit artikel bevat verwijzingen naar een winkel. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. We worden niet gesponsord door het genoemde bedrijf.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2013, 13:51
Categorie Providers
Onderwerpen icentre, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.