iPhone-robot Romo nu buiten Kickstarter om te bestellen

iPhone-robot Romo is nu ook buiten Kickstarter te bestellen voor 200 dollar. Een bestelling wordt in juni geleverd.

RomoAfgelopen herfst kreeg iPhone-robot Romo nog een tweede versie die je via Kickstarter kon bestellen. We zijn inmiddels alweer een half jaar verder en het is nu ook mogelijk om Romo buiten de crowdfundsite om te kopen. Door een bestelling op de website van de makers te plaatsen, krijg je Romo in juni toegestuurd. Romo is in de praktijk een klein wagentje met rupsbanden waar je de iPhone op kunt aansluiten. Een bijbehorende app maakt het vervolgens mogelijk voor het accessoire om als robot rond te rijden.

De nieuwe versie kreeg afgelopen herfst de nodige extra functies, waaronder de mogelijkheid om gezichten te herkennen. Ook kun je met de robot rondrijden en via de camera van je iPhone kijken waar je heengaat. Een SDK maakt het mogelijk voor ontwikkelaars om hun eigen apps voor Romo te maken.

Bestel je Romo nu, dan ben je iets meer kwijt dan afgelopen jaar op Kickstarter. Een bestelling kost je namelijk 200 dollar, terwijl Kickstarter-donateurs slechts 175 dollar hoefden te investeren. Dit bedrag is inclusief vrij hoge verzendkosten: in de VS betaal je slechts 150 dollar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 april 2013, 14:16
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.