Reacties voor: iBluetooth via Cydia te koop voor 3,99 euro (jailbreak)

MeDevil heeft via Cydia voor het eerst iBluetooth te koop aangeboden. Voor het eerst is het nu mogelijk om bestandstransfers te doen vanaf je iPhone, via Bluetooth.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 56 reacties

  1. Okay dan.

    4 euro is best de moeite waard, echter eerst de reviews bekijken 🙂 (Hurry up dus!)

  2. Zodra ad2p lukt dan koop ik het!!

  3. Hartstikke leuk, maar nu blijkt voor mij toch echt dat ik het niet nodig heb. Al was het gratis dan nog had ik het wss niet gedownload, omdat ik geen flauw idee heb wat ik nog zou willen uitwisselen, aangezien ik toch alles terug kan vinden op internet.
    Ik heb liever een mailtje..

  4. Je kan dus nog niet de hele tijd contakt blijven houden met je apparaat? :S:P

    wel al een mooie vooruit gang en ik ga hem zeker kopen 🙂

  5. MeDevil is níet de officiële auteur van iBluetooth. Op de fora van iBluetooth valt te lezen dat hij de code heeft gestolen. Zie http://www.ibluetoothproject.com/viewtopic.php?f=17&t=215

  6. Ik heb even dat forum gelezen.
    Het is een zodanig sneu gekonkel tussen jattende en elkaar beschuldigende nerds dat je je afvraagt waarom een bedrijf als Apple dit niet zelf goed aanpakt.
    Moet je je hier nu tussen begeven..?

  7. komt de muziek in de ipod functie en is het mogelijk bestanden uit te wisselen tussen 2 iphones?

  8. Ik heb sterk het vermoeden dat er ook codes worden gestolen vanuit de Appstore !

    Teveel applicaties die op elkaar lijken en wat ook sterk is, dat ze dan kort na elkaar in de Appstore worden aangeboden.

    Bah bah, it sucks !

  9. Acjja allemaal leuk een aardig, maar het werkt nog voor geen meter. Iedereen heeft probleemen met de betaversie en met de betaalde versie. Ze kunnen geen license enzo krijgen of kunnen e-mail niet invoeren. Te vroeg vrijgegeven terwijl niet alles werkt. Slechte server enzo. Beetje slecht geregeld in begin maar het is verder een super applicatie. ik ga zeker die 4 euro betalen. 🙂

  10. Werkt niet.. heb hem uit Cydia en geopend maar loopt dan vast op een rare manier.. :S doet niets en kan dan niets…

    crap dus..

  11. Hoe zit het nu met die Cydia Store. Ik kan me herinneren dat alle betaalde producten met een blauw lettertype zouden worden aangegeven. Bij iBluetooth is dit gewoon zwart. En er staat gewoon instal ipv purchase. Heeft dit er mee te maken dat je de App eerst 6 dagen als demo kunt proberen?

    Zo ja wat is die toegevoegde waarden van die Cydia Store want zo kun je dus als ontwikkelaar in eerste instantie nog net doen of het gratis is….

  12. Het kan binnenkort ook muziek ok je library sturen staat er, nu alleen nog vanaf het file system. Je kan elk bestand dat je wil sturen omdat je bestanden uit File System kan installeren, staat bij More info in cydia!

  13. Ik heb precies hetzelfde probleem als Nils, ook na een reboot. Nog even niet kopen is mijn advies!

  14. Als dit goed om kan gaan met AD2P voor een draadloze BT headphone… Dan wil ik hem wel hebben.. file transfer is niet echt nodig wat mij betreft.

    foto’s kunnen gewoon naar elkaar gemailed worden. Als er een app komt om het orginele formaat foto te kunnen versturen zou wel fijn zijn 🙂

  15. @ East zei op 11 maart 2009 om 20:32

    Binnenkort moet het mogelijk worden om je BT-headphone dmv AD2P te gaan verbinden ja :).

  16. niet veel nut waarshuw ik al maar vast voor als je muziek wilt verzenden. onleesbaar als je iets moet selecteren uit het file system. en als er geen preview voor fotos bij zit heb je er ook niet veel aan…

  17. @WouWieJ

    Saurik is CydiaStore nog aan het testen.
    Het is nog niet mogenlijk voor andere developers om er iets in te plaatsen.
    Staat letterlijk in Cydia (Home scherm)

  18. Eerst moet de app bluetooth activeren daardoor bevriest het. Verder heb je geen licentie gekocht dus zal het ook niets gaan doen. Nu heb ik wel een licentie gekocht maar ook dat helpt niet echt want hij activeert de app nog steeds niet. Maar dat kan er mee te maken hebben dat medevil (Na Zibri weer een Italiaanse dief) het erg druk heeft omdat veel iPhone gebruikers op deze functie zaten te wachten. Ik wacht het een paar dagen af die activatie anders begin ik een geschil bij PayPal (Altijd veilig betalen 😉
    Ik heb ook het ibluetooth team gedoneerd dus ook maar even op hun app wachten.

    Kreeg nog een mailtje van hem terug over de activatie:
    “This is an e-check payment, it will take some time to be elaborated, as soon as it will be received, your app will be activated, in the meanwhile you can use the demo version (it is not limited, except for the time).
    Please, re-contact me in 3-4 for days from now.”

  19. zeg even een vraagje tussendoor. Is het nu ook mogelijk om de liedjes van je pc via bluetooth op je aaifoon te zetten?

  20. ik heb een demo versie maar het lukt niet om foto’s naar mijn polaroid pogo te sturen
    Crashed constant ook na herstarten

  21. Waarom kan ik dit nu niet vinden in Cydia..?

    EDIT: Gevonden!:P

  22. Er staat ook op iSpazio dat de servers te druk zijn, hij had het een paar keer gefixed en toen klapte de servers er gelijk weer uit door 10.000 hits in 10 sec. De tip daar is niet meer op Get License klikken voorlopig zodat hij het kan fixen!

    EDIT: Er staat nu dat de servers het weer doen en dat er een interval van 2 sec is ingesteld om te voorkomen dat ie er weer uit knalt! Als je mazzel hebt krijg je dus een License anders blijven proberen! Elke 2 sec. wordt er dus 1 license vrijgegeven.
    Bron: iSpazio

  23. Bij mij blijft de app ook hangen…
    Iemand een idee waar het aan ligt??
    Heb de 1gen iPhone firmware 2.1

    Alvast bedankt

  24. @Mr. TOM: Kijk hierboven!

  25. Thanks.
    Sorry niet gezien

  26. Klopt het dat het niet mogelijk is om je e-mail in te typen. Het toetsenbord komt niet naar boven als ik er op tik. Verder loopt het programma niet vast bij mij.

  27. Het is mij uiteindelijk toch gelukt om naar de pogo te printen maar er worden lage resolutie jpeg’s verstuurd, alles wordt onscherp daardoor.

  28. Bij mij lukt het voor geen meter, geeft steed aan unable te register this application if you think this is a error contact Medevil iemand nog dit probleem.

  29. Ja ik krijg ook nog steeds dezelfde melding..!

  30. Tja..net als de meeste blijft het hangen en rebooten heeft geen enkele zin.Erg crapy dus..

  31. Origineel geplaatst door marcoooo
    Zodra ad2p lukt dan koop ik het!!

    Roerend mee eens. Mijn carkit ondersteund het wel, iPhone alleen niet. Ik heb er een kastje tussen moeten zetten zodat ik mijn iPhone toch als iPod kan gebruiken in mijn auto…
    AD2P is dan toch wel cruciaal… Apple doe DAAR wat aan!

  32. de volhouder wint.
    na 50 keer drukken een licentie voor 7 dagen.
    nu eens lekker kijken of het de moeite waard is om te kopen volgende week

  33. Als ze er rSAP in bouwen, dan jailbrake en koop ik het meteen, al kost het 25 euro. 🙂

  34. Ik ben ook aan het proberen.
    alleen het wilt niet echt goed lukke :S

  35. Why are we telling you this? We are asking for your support. Do not download his app or support him in any way. Make sure it is known that he is not being truthful and that he is only a thief. He is not a hacker, he is not a dev. He is just a thief. We promise to have our next version out soon. We don’t have a date yet cause we want to take our times and do it right. We don’t want to come out with some half ass program that does not satisfy you. So please be patient and if he has actually done what he claims just wait. We won’t be too long and you are better off waiting. If you remember when zibri came out with his app before the dev team every one praised him. Little did they know if messed up thier iphones.

  36. Goh en wat blijkt nu? Het werkt allemaal niet echt relaxed en veel van de huidige functies worden al via de legale weg aangeboden via wifi. Snap al die ophef over dat bluetooth niet zo. Heb het zelf iig nog niet gemist. Alleen dat toetsenbord aansluiten, dat zou wel echt wat nieuws brengen. En koptelefoons, die werken nu toch al?

  37. Mensen mensen mensen,, als we nou eens eventjes 2 dagen wachten tot de server hoed draaid en dan niet massaal een licencie halen , hebben we kans dat iedereen er een krijgt eb het ook daadwerkelijk doet. Dus relax take your time…

  38. Ok net eerste testen gedaan en werkt verbazend goed ! Vindt me nokia gsm perfect en een foto verzenden (480 x 272) van de Iphone naar de nokia was in minder dan 1sec gebeurd !

    Edit: Toch wacht ik maar op die van het devteam want deze crashed nogal erg veel. Veder gaat het verzenden wel ok.

  39. @janalleman:
    Nee, allen van appel zelf..

  40. Origineel geplaatst door VMC)(nils
    @janalleman:
    Nee, allen van appel zelf..

    Ik weet niet wat je bedoelt, VMC)(nils, maar volgens mij begrijp je het niet helemaal; en om het erger te maken, janalleman begrijpt de andere posts weer niet… :-/

    Dus, voor de duidelijkheid:

    – wanneer de hoop uitgesproken wordt dat hiermee koptelefoons ook gaan werken, bedoelt men via een Bluetooth protocol dat draadloos geluid naar een stereo koptelefoon stuurt. Op het moment ondersteunt de standaard Bluetooth van de iPhone dit nog niet. De hoop is dus dat het uiteindelijk met apps zoals deze wel gaat lukken.
    – janenalleman heeft het -neem ik aan- over gewone bedrade koptelefoons, die werken inderdaad uiteraard wel gewoon. Maar daar hadden we het dus niet over.
    – VMC)(nils zegt dan weer als reactie daarop dat alleen koptelefoons van Apple werken, maar wat-ie daar mee bedoeld mag Joost weten. Alle koptelefoons met een 3,5mm aansluiting werken immers op de iPhone, en geen enkele koptelefoon krijgt draadloos stereo geluid van de iPhone, en zeker ook niet, zoals VMC)(nils zo mooi zegt, ‘allen van appel zelf’, want Apple (die zul je wel bedoelen met ‘appel’, toch?) máákt helemaal geen stereo Bluetooth koptelefoons. Wel een headset om te telefoneren natuurlijk, maar dat is dan weer niet de enige die werkt met een iPhone, want dat doen juist weer alle standaard Bluetooth headsets.
    Volg je het nog, VMC)(nils? :-/

  41. Als VMC)(nils een makkelijkere naam had gekozen was je verhaaltje helemaal duidelijk geweest!!

    Origineel geplaatst door sredlums
    Origineel geplaatst door VMC)(nils@janalleman:
    Nee, allen van appel zelf..Ik weet niet wat je bedoelt, VMC)(nils, maar volgens mij begrijp je het niet helemaal; en om het erger te maken, janalleman begrijpt de andere posts weer niet… :-/Dus, voor de duidelijkheid:- wanneer de hoop uitgesproken wordt dat hiermee koptelefoons ook gaan werken, bedoelt men via een Bluetooth protocol dat draadloos geluid naar een stereo koptelefoon stuurt. Op het moment ondersteunt de standaard Bluetooth van de iPhone dit nog niet. De hoop is dus dat het uiteindelijk met apps zoals deze wel gaat lukken.
    – janenalleman heeft het -neem ik aan- over gewone bedrade koptelefoons, die werken inderdaad uiteraard wel gewoon. Maar daar hadden we het dus niet over.
    – VMC)(nils zegt dan weer als reactie daarop dat alleen koptelefoons van Apple werken, maar wat-ie daar mee bedoeld mag Joost weten. Alle koptelefoons met een 3,5mm aansluiting werken immers op de iPhone, en geen enkele koptelefoon krijgt draadloos stereo geluid van de iPhone, en zeker ook niet, zoals VMC)(nils zo mooi zegt, ‘allen van appel zelf’, want Apple (die zul je wel bedoelen met ‘appel’, toch?) máákt helemaal geen stereo Bluetooth koptelefoons. Wel een headset om te telefoneren natuurlijk, maar dat is dan weer niet de enige die werkt met een iPhone, want dat doen juist weer alle standaard Bluetooth headsets.
    Volg je het nog, VMC)(nils? :-/

  42. Ik heb de trail eens getest maar ben er tot nog toe niet erg gecharmeerd van. Verzenden werkt, naar HTC TyTN II en Nokia N79, maar hij stuurt alle foto’s in een postzegelformaat. Ik denk een limiet aan de trailservice want settings daarvoor vind ik nergens.
    Wat ontvangen betreft blijft het gewoon een Apple apparaat. En dat is “Geen snoepjes van vreemden aannemen”. De HTC en Nokia slurpen nog net elkaars OS niet op, zo vlotjes gaat dat tussen elkaar dus die doen het gewoon goed.

  43. Wat gebeurt er als apple met een firmware update komt.
    En je die dus update dan moet je weer jailbreaken en cydia er opknallen.

    Je bent dus je betaalde proggie kwijt ?

    Of kan je hem opslaan op hdd van je pc

  44. @sredlums:
    Dankje, ik snap het. Mijn fout. Snapte zelf even niet neer hoe het zat.. Mijn excusis

  45. Ga toch nog even wachten tot er concrete informatie is over hoe het net werkt, en wat de mogelijkheden zijn in het heden en in de toekomst…

    @Delightone:

    Hoe maak je een back-up van cydia programma’s op je pc? Aangezien cydia enkel beschikbaar is via de iphone of via omwegen met ssh e.d. denk ik niet dat je een backup kan maken van je cydia progs, maar aangezien de licentie met paypal wordt gekocht e.d. zal er wel een protocol zijn die je e-mail controleert in een database met personen met een licentie…

  46. Origineel geplaatst door VMC)(nils
    @sredlums:
    Dankje, ik snap het. Mijn fout. Snapte zelf even niet neer hoe het zat.. Mijn excusis

    Excuses zijn niet nodig hoor, no worries 🙂
    Maar mensen roepen soms heel stellig iets terwijl het gewoon niet waar is, en dat zorgt dan weer voor onduidelijkheden enzo hè…

  47. @Delightone : Met bijv. Swirly MMS hoef je alleen je mailadres waarmee je besteld hebt weer in te vullen na een nieuwe installatie.

    Je programma’s opslaan werkt niet want alles in Cydia werkt vrijwel via een frame en online toepassingen dacht ik.

  48. iBluetooth via Cydia te koop
    hoe doe ik dat ??

  49. kheb hem zelf vanmorgen geïnstalleerd en de demo versie aangevraagd (wat dus zeer goed gelukt is)
    bestandsoverdracht heb ik juist getest met men pc en werkt zeer goed, af en toe wel random crashes bij opstarten van het progje.

    Maar om er nu geld aan uit te geven zie ik niet meteen zitten daar de app nog random crasht en misschien wel het belangrijkste dat de ontwikkelaar een dief blijkt te zijn, waarom zou ik hem dan men geld toevertrouwen

  50. Werkt super net van een paar foto’s ontvangen, en ziet er echt goed uit!
    Alleen hoe moet je een foto versturen dat lukt me alleen niet of kijk ik ergens over heen?

    Alvast bedankt

  51. Origineel geplaatst door Mr. TOM
    Alleen hoe moet je een foto versturen dat lukt me alleen niet of kijk ik ergens over heen?Alvast bedankt

    Heb je firmware 2.1? Dan zijn er geen pijl-icoontjes in het fotoalbum van iBluetooth te zien, om te navigeren of te versturen. Een fout in het programma.
    Ik heb het even geprobeerd, er zitten nog enkele bugs in waardoor het programma afsluit. Als het werkt, gaat het verzenden snel (van m’n iPhone 2G naar andere iPhone of laptop, en vice versa).
    Echter de foto’s uit je fotoalbum worden verkleind en korrelig verstuurd naar het andere apparaat, de kwaliteit gaat flink achteruit. Ook werken de knoppen niet helemaal lekker, waardoor je soms 5x moet drukken op bijv. het info-icoon, home of een fotoalbum.

    Al met al een applicatie met basisfuncties die nog beter uitgewerkt moeten worden (bugs), nu ik ‘m even getest heb.

  52. Ook vandaag is een licentie aanvragen nog eigenlijk onmogelijk (geef het op na een half uur 😉 )

    Ik hoor zo de geluiden en ik denk dat ik al aardig een beeld kan vormen zonder hem zelf te hoeven testen. Tnx allen voor de feedback over de app!!

  53. Ik snap er niks van. Ik druk op de app en krijg meteen de melding dat het niet kan openen. Enig idee? Al 20x reinstall. Bt aangezet. Andere apps verwijderd etc

  54. @ Terrentiao: installeer een programma vanuit Cydia dat AptBackup heet. Dat slaat een lijst op op je iPhone en zodra je een update hebt gedaan, kan je eerst dit weer installeren en door dit programma alles vanuit Cydia weer binnenhalen (zet het dus terug). Het is geen echte backup want je download alles opnieuw, maar je bent in ieder geval ook niets kwijt.

  55. @Ramón: Die app kon ik al hoor, toch bedankt voor de info, maar het probleem bij AptBackup is dat als je update vastloopt, of er doet zich een fout voor, dat je dan toch sowieso alle cydia-apps weer kwijt bent, maar is altijd veiliger om dat te gebruiken…
    Het was eigenlijk gewoon een reactie op iemand die zij dat het mogelijk was om cydia progs te backuppen op de pc, of misschien had ik het verkeerd begrepen…

  56. Uh hij lijkt gratis te zijn..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.