Reacties voor: Hyves introduceert nog een extra dienst: Hyves Live

Hyves heeft een nieuwe dienst waarmee je tijdens live-evenementen en in horeca, winkels en andere spots kunt laten weten dat je er bent. Met Hyves Live kun je interactie met anderen aangaan.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Een soort twitterstylw hyven. Ik heb mijn twitter account al aan de Www van mijn hyves gekoppelt. M.i. Onnpdig, maar je weet maar nooit. Ik ken maar weinig mensen die twitteren, maar op hyves heb ik 168 vrienden…

  2. Ze doen er gelukkig zelf alles aan om flink onderuit te gaan glijden. Nu al stapt een groot deel van de hoger opgeleide Hyvers over naar Facebook omdat die simpelweg een superieure website hebben qua look&feel. Wat op de lange termijn overblijft zijn de 12-jarige BrEzAHs, zeker als ze door blijven gaan met het aanvoeren van nieuwe pulp en weigeren enige verbeteringen door te voeren.

  3. Beetje voorbarig om te zeggen dat de touch het beter doet. Wat doet de touch beter dan? Als je wilt zeggen dat de touch vaker of langer gebruikt wordt dan de iphone om hyves te bezoeken, moet je misschien ook kijken naar wat voor soort mensen een touch hebben en welke een iphone…lijkt me dat scholieren eerder een touch hebben en dat is juist de groep mensen die veel van hyves gebruik maakt, lijkt me. Volgende keer misschien wat duidelijker zijn?

  4. Dat er meer pagina’s worden bekeken met de touch komt meer door het publiek dat een touch heeft ten opzichte van een iphone. Ook ligt het iphone paginagebruik nog steed ver boven het gemiddelde……

    heeft dus niets met het apparaat te maken!

  5. @Bram: Helemaal gelijk, ik vind hyves ook niet goed qua look & feel.

  6. jullie zijn snel aangevallen. Ik denk dat hij bedoelt dat het aantal keer dat de hyves pagina is bezocht het beter doet op de touch dan op de iPhone, niet dat het apparaat beter is. Vind het ook helemaal niet zo vreemd, het publiek wat een touch heeft is meer hyvesminded, zoals Goldrolly al zei.

  7. Facebook wordt inderdaad ook steeds meer mijn favoriet. Bovendien zijn ze daar echt al véél verder met facebooks apps!

  8. Hyves is idd zooooooo 2002… heb al sinds het begin Facebook, veel beter 🙂

  9. Wat is facebook dan? Zooooooo 2001?
    facebook is anders, wereldwijder, maar ook minder overzichtelijk.

  10. Hyves is vooral voor pubers,toch?

  11. @glss: ik zou bijna zeggen dat mensen met dit soort opmerkingen beter bij sugababes kunnen zitten… maar dat zou vuil zijn.
    Zo’n statement zegt helemaal niks!

    Hyves loopt inderdaad wel het gevaar slecht te eindigen. Het is sowieso te hopen dat ze betere programmeurs vinden… ik zit liever in de Hyves-app dan op de site… want die is als stront door een trechter!

  12. Origineel geplaatst door Bram
    Ze doen er gelukkig zelf alles aan om flink onderuit te gaan glijden. Nu al stapt een groot deel van de hoger opgeleide Hyvers over naar Facebook omdat die simpelweg een superieure website hebben qua look&feel. ,

    Hoezo moeten het hoger opgeleiden zijn? :p ik denk dat facebook eerder internationally oriented personen trekt…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.