Hyves introduceert nog een extra dienst: Hyves Live

Hyves heeft een nieuwe dienst waarmee je tijdens live-evenementen en in horeca, winkels en andere spots kunt laten weten dat je er bent. Met Hyves Live kun je interactie met anderen aangaan.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

hyves liveIn de reacties op Hyves 2.0 is vaak te horen dat mensen liever een betere versie van de mobiele Hyves-website zouden zien. Toch blijken al heel wat mensen de mobiele Hyves-site te bezoeken en daarbij valt op dat de iPod touch het veel beter doet dan de iPhone. Tijdens een gemiddelde sessie bezoekt een iPod touch-gebruiker maar liefst 35 pagina’s op de mobiele Hyves-site. Bij de iPhone is dat 22, ook een behoorlijk getal. Het gemiddelde bij alle apparaten ligt op 13 pagina’s.

De iPhone en de iPod touch zijn goed voor 30% van met mobiele verkeer op de Hyves-site. Drie maanden geleden was dat nog 5%. Misschien gaan de cijfers nog verder omhoog na vanavond, als Hyves een nieuwe dienst lanceert.

Vanavond vind in de Westergasfabriek in Amsterdam namelijk de uitreiking van de SpinAwards plaats. Om van dit soort evenementen makkelijker verslag te kunnen doen is Hyves Live ontwikkeld. Binnenkort kun je er op alle 40.000 publieke spots (horeca, winkels, events) gebruik van maken, zowel via de iPhone-applicatie als via de Java-variant die sinds vanochtend beschikbaar is. Als je lid wordt van de betreffende spot (in dit geval de SpinAwards spot) kun je je krabbels, foto’s en wiewatwaartjes op een publiek scherm later vertonen. Het werkt ook via Twitter, door je berichten te voorzien van #spinawards of @spinawards. Het idee is dat er interactie tussen Hyvers en Twitteraars gaat plaatsvinden.

Meer info: iPod touch vs iPhone en Hyves Live

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:25
Categorie Apps
Onderwerpen award, hyves, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.