BiteSMS 3.2 krijgt Quick Reply en Quick Compose (jailbreak)

BiteSMS heeft een update gekregen naar versie 3.2 (beta 2a) en heeft als grootste verbeteringen de mogelijkheid om snel een sms-bericht te schrijven en te beantwoorden met Quick Reply en Quick Compose.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

BiteSMSBiteSMS heeft een update gekregen naar versie 3.2 (beta 2a) en heeft als grootste verbeteringen de mogelijkheid om snel een sms-bericht te schrijven en te beantwoorden. Deze twee nieuwe functies heten Quick Reply en Quick Compose. Eigenlijk waren ze al beschikbaar bij de concurrentie: bij iRealSMS was het al mogelijk om snel een berichtje te sturen. Bij BiteSMS kun je vanuit elke applicatie op de volume-omhoog-knop drukken om snel een bericht te schrijven. In beide nieuwe functies is een belknop en een SMS-teller aanwezig. Alle overige verbeteringen zijn vooral optimalisaties.

Zo heeft de knop Done een blauwe kleur gekregen, net als die in de SMS-applicatie van Apple zelf. Als je een bericht wist, bladert BiteSMS niet langer naar het einde van de conversatie. En Chinese gebruikers kunnen de suggesties voor autocorrectie voortaan wat beter zien. Ook de optie Send via Carrier is aangepast, zodat het net zo snel is als de standaard SMS-applicatie op de iPhone.

De complete lijst met verbeteringen is in het forum van BiteSMS te vinden. BiteSMS kost €4,95 en voor SMS-berichten betaal je vanuit Nederland en België 6 eurocent per stuk.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2009, 23:57
Categorie Jailbreak
Onderwerpen bitesms, sms

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.