Reacties voor: Deze plafondventilator werkt met HomeKit

Fabrikant Hunter heeft een plafondventilator gemaakt die met Apple's HomeKit werkt. Zo kun je nu ook je ventilator met Siri bedienen en regelen aan de hand van scenes.
Lees het complete artikel → Deze plafondventilator werkt met HomeKit
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Enorm bedrag! 😳 Uiteindelijk is het maar een ventilator.

  2. @Marc: Valt toch wel mee. Een normale plafondventilator kost ook al snel een paar honderd euro. Daarnaast heb je hier ook meteen een lamp in. Een goede mooie lamp is ook zo weer honderden tot duizenden euro’s.. al met al niet zo duur dus.

    Vraag me wel af wie zo’n ventilator in huis heeft.

  3. @Daan: Op zolder in ons nieuwe huis kan het in de zomermaanden warm worden. Ik dacht eraan om daar een ventilator te plaatsen

  4. Origineel geplaatst door Daan
    @Marc: Valt toch wel mee. Een normale plafondventilator kost ook al snel een paar honderd euro. Daarnaast heb je hier ook meteen een lamp in. Een goede mooie lamp is ook zo weer honderden tot duizenden euro’s.. al met al niet zo duur dus.

    Vraag me wel af wie zo’n ventilator in huis heeft.

    Ik heb een plafondventilator. Helaas niet zo één.

  5. @Daan: Ik heb er bijv een in mijn werkkamer. Ideaal , veel stiller en zuiniger dan een airco. En gezonder denk ik (ivm risico verkoydheid enz) Al op de laagste stand geeft het voldiende afkoeling.

  6. @Daan: Niet zo eentje maar heb er wel 1 op de slaapkamer. Erg ideaal om in de zomer wat verkoeling te krijgen en de muggen weg te houden.
    Prijs valt inderdaad wel mee ten opzichte van de varianten zonder connectiviteit

  7. De link naar de winkel (en waarna ik een mailtje hebt gestuurd over de genoemde ventilator )die hierboven gegeven is gaat deze plafondventilator in geen geval in zijn assortiment opnemen .

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.