Reacties voor: HTC: ‘De iPhone is niet meer zo cool’

Martin Fitcher, directeur van HTC, is met modder aan het gooien richting Apple. Hij stelt dat de iPhone niet meer zo cool is als eerder en dat kinderen nu HTC's en Samsung's kopen omdat papa al een iPhone heeft.
Lees het complete artikel → HTC: ‘De iPhone is niet meer zo cool’
Bart Breij -

Reacties: 99 reacties

  1. Of deze doelgroep heeft geen geld voor een iphone?

  2. @harriepopov: Moet je rijk zijn voor een iPhone dan?

  3. en het zou tijd worden!

  4. Heeft gewoon met de prijs te maken denk ik hoor!
    Niet zo zeer dat ze het niet hebben.
    Maar wat ze over hebben voor een smartphone

  5. En dat gebasseerd op een eigen onderzoek onder een paar mensen, ja dan heb je een goed beeld.

  6. Dat zou ik ook zeggen als ik een concurrerend merk op de markt zou brengen!

  7. @zonda: Je kan een iPhone moeilijk goedkoop noemen…
    Ik weet dat ik er als student toch wat voor heb moeten sparen…

  8. typisch geval van

  9. Tja, het lijkt in elk geval geen uitspraak die gebaseerd is op onderzoek onder een representatieve groep mensen.
    Hoe dan ook, ik ben vader en heb niet de ambitie cool, lauw of Ãŧberhip te zijn, dus in zoverre klopt de uitspraak dan weer wel 🙂 En eerlijk gezegd, zie ik ook niet wat er nou zo cool is aan een iPhone. Ik ben er tevreden mee, maar cool..?

  10. Wat maakt het nou uit of het cool is of niet. Daar heb je toch geen telefoon voor…
    En even met een paar mensen spreken om vervolgens te beweren dat er niemand een iPhone heeft, is ook wat kort door de bocht.

  11. idd voor mij mag de hele groep die een iphone cool vinden afvallen…
    Hetzelfde meegemaakt met de vespa. Ik vond een vespa 10 jaar geleden leuk,praktisch en pure nostalgie… en toen kwam de groep die een vespa cool vond… zucht

  12. @harriepopov: Je hebt gelijk veel jeugd heeft het er niet voor over maar als je er eenmaal een hebt wil je niet neer anders

  13. Dat is toch al een tijdje zo ? Niks nieuws onder de zon, krijg identieke signalen uit mijn omgeving.

  14. Kinderen hebben speelgoed! Wij hebben smartphones!

  15. Origineel geplaatst door zonda
    @harriepopov:Moet je rijk zijn voor een iPhone dan?

    Bijna wel ja..jeugd kan het in elk geval niet betalen (op de rijkere na uiteraard).
    Kom op zeg..het is wel 1 van de duurste toestellen die er zijn.
    Ken ook weinig jongeren met een iPhone.
    Allemaal Blackberry of Android inderdaad.

  16. Gaat meer om wat mensen er voor over hebben inderdaad ik wil al vanaf het begin een iphone maar vond de prijs echt belachelijk dus heb hem nog niet zo lang witte 4 dus reken maar uit!!
    Uiteindelijk toch gekocht omdat ik het zeer mooie en lekker werkende toestellen vind en na een maand wist ik al nooit meer terug te gaan!!
    Maar nog vind ik dat de prijs wat aan de te hoge kant!!

  17. @zonda: Als je kijkt naar de prijzen hier in BelgiÃĢ of de abonnementen die de telefoon goedkoper aanbieden denk ik toch dat je van een enigzins welvarende familie moet komen. Neem nu de nieuwe iPhone 4: â‚Ŧ630. Dat heeft een jongere niet zo snel op zak tenzij de ouders wat steun bieden.

  18. Wat een bull sh*

    Uitspraken gebaseerd op niks:

    – ” ik sprak een paar mensen in haar buurt ” –> lol is dat de gebruikersonderzoek van tegenwoordig om een uitspraak te doen over een ander product? Lol ik denk dat ik voor presidentschap ga 😛

    Grappig dit ook voor apple haha

  19. Lol, dat is juist mijn reden altijd geweest om geen blackberry, samsung, htc te nemen, echt zo’n scholieren toestel.

    Ken genoeg mensen die een iPhone zouden willen nemen, maar het te duur vinden, en dus de overstap maar maakte, ben benieuwd hoe dit ontwikkeld als Apple met een budget model komt.

    “Apple innoveert. Samsung innoveert. Wij innoveren.”

    Die vind ik ook wel grappig, want als ik naar de iPad kijk is het meer: Apple innoveert. Samsung kopieert. Wij kopieren.
    Want voor de iPad waren er geen goede tablets, en volgens mij voor de iPhone ook geen goed werktende touchscreens en lekker werkende OS-en, die kwamen daarna pas.

  20. Plus als ik nu een nieuwe htc of samsung koop is er over 2 maanden alweer een nieuw model. Nee gewoon een iPhone zeker een jaar ermee doen tot dat er een nieuw model komt!!

  21. Leuk ! Dan loop ik terug wat exclusiever rond, laat ze maar naar andere smartphones grijpen. Ik blijf lekker mijn Apple producten trouw !!!

  22. Nou, en als de iphone5 inderdaad gewoon op de iPhone 4 blijkt te lijken, dan heeft hij nog gelijk ook! Dat zou echt niet cool zijn!

  23. Ik ben 16 en ben een trotse bezitter van een iPhone 4.

  24. Bij mij op de hoge school wordt er veel gebruik gemaakt van iPhone, BB en android. Met andere woorden gebruikers kopen wat ze willen.

  25. Er zijn genoeg `kinderen` die ik ken en gwn een iPhone hebben.. iedereen vindt ze geweldig

  26. Heb ooit HTC gehad, gratis van KPN, binnen een week gedumpt, verschrikkelijk apparaat, HTC Diamond!!!

  27. Ik ben al gestopt met lezen na “Samsung innoveert.”…

  28. Het wordt tijd dat de iphone minder populair word. Dat komt prijs/kwaliteit meestal ten goede. Misschien gaat apple dan beter luisteren naar de wensen vd bestaande klanten. Ik krijg vaak het idee dat apple denk”waarom zullen we iets veranderen(lees verbeteren) als we toch al nr 1 zijn?”.

  29. ik ben zelf 13 en ik heb een iphone, je ziet dat in het bericht hebben ze een chinees merk dus dat betekent dat ze geen iphone kunnen betalen, en trouwens de meeste telefoons die je op scholen ziet zijn blackberrys en dat alleen om te pingen

  30. Origineel geplaatst door Brains
    Het wordt tijd dat de iphone minder populair word. Dat komt prijs/kwaliteit meestal ten goede. Misschien gaat apple dan beter luisteren naar de wensen vd bestaande klanten. Ik krijg vaak het idee dat apple denkÃĸâ‚Ŧwaarom zullen we iets veranderen(lees verbeteren) als we toch al nr 1 zijn?Ãĸâ‚Ŧ.

    Ik weet niet of je enig idee hebt hoe apple te werk gaat, maar voor de ze op de markt gaan met een product doen ze uitvoerig, gebruikers onderzoeken AKA wat wil de klant met een product. Juist apple luistert naar de (gemiddelde) consument in tegenstelling tot andere bedrijven.. De rest loopt erachter aan…samsung, htc, lg, sony..

  31. “De jeugd” waar wij zelf ook ooit bij behoorde heeft een loyaliteit tot de volgende hype. Het is het opbouwen naar een kewl apparaat en daarna naar de volgende.
    Verkopen is niet moeilijk. Opnieuw verkopen aan dezelfde klant; dat is moeilijk. Dit is precies waar HTC failed en Apple succes haalt……Klanten/Merkbinding door kwaliteit.

    Oftewel: Lekker boeiend dat Apple niet kewl is en HTC blijkbaar wel; Volgende maand weer anders…….En deze ICT’er??? Die zit te wachten op zijn volgende iPhone 😉

  32. Wij van wc eend adviseren wc eend

  33. Origineel geplaatst door DIEDERICK
    ik ben zelf 13 en ik heb een iphone, je ziet dat in het bericht hebben ze een chinees merk dus dat betekent dat ze geen iphone kunnen betalen, en trouwens de meeste telefoons die je op scholen ziet zijn blackberrys en dat alleen om te pingen

    Als je 13 bent en een iPhone hebt moet je niet doen alsof dat heel normaal is..meeste kinderen kunnen dat niet betalen en hun ouders doen dat al helemaal niet.
    Blackberry’s gebruiken ze veel voor het pingen ja, maar vooral omdat ze zo goedkoop zijn.
    Pingen of whatsappen kan met een iPhone ook..dus daar doen ze het niet alleen voor.
    Gewoon geld..heel simpel.

  34. @zonda: Nee maar hè moet ook niet Arm zijn :p zo als die mensen met een BB

    @Daejji: Ik was 11 toen ik mijn iPhone 3G kreeg 12 toen ik mijn MacBook kreeg en 14 toen ik mijn iPhone 4 kreeg ( ben nu 13 ) me ouders hebben alles betaald :p

  35. Het lijken wel presidentsverkiezingen! Elk jaar tentijde van een nieuw model iPhone probeert de concurrentie van alles om de poten onder hun stoel vandaan te zagen!

  36. Grappig, bij mij is het andersom. Mijn vader heeft een HTC en ik een iPhone, al ben ik wel ietsje ouder dan de groep jongeren uit dit “onderzoek”…
    En om mijn vader nou cooler te noemen dan mijzelf, dat gaat me iets te ver 🙂

  37. Ik vraag me af of dat ‘vadercomplex’ echt geldt. Miljoenen kids willen een Blackberry, terwijl dat juist een apparaat is dat hun vaders altijd gebruikten.

  38. Apple wil ook geen “coole” iPhone! Apple maakt en heeft de meest mooie, gebruiksvriendelijke en fantastische smartphone die je maar kunt verzinnen. En dan heb ik het nog niet eens over het waanzinnige iOS.

  39. Klinkt als:

    “wij van wc-eend adviseren…..wc-eend”

  40. Volgens mij heeft die man een zucht van verlichting geslaakt. Eindelijk werd hij er een keer niet mee geconfronteerd dat met de iOS versus de rest strijd.
    Dat moet natuurlijk in een interview ‘terloops’ngezegd worden, maar………. ‘YESSSSSS, EINDELIJK’ roept hij nu steeds als hij thuis in de tuin loopt.

    Dat is maar voor even hoor meneer van de HTC, totdat de iPhone 5 uitkomt.

  41. Nee die rotzooi van HTC is cool!!!!

    Mag ik even een teiltje….. ik moet kotsen…..

  42. @Sven Haverbus: je was 14 toen je je iphone 4 kreeg…maar je bent nu 13? Knap hoor!

    On topic: cool is ie zeker!!! ….soms ook wel warm trouwens! 🙂

  43. HTC is nooit cool geweest, wat een sukkels

  44. Niet dat ik deze stelling onderstreep maar ik zie de laatste tijd toch een tendens dat er meer mensen beginnen te klagen over Apple. Ook de ‘diehards’. Met name over hoe Apple blijft doorgaan over het schenden van patenten, Apps (weekcal bijv) die functies moeten verwijderen uit hun app omdat die teveel zou lijken op functionaliteit die Apple in IOS5 gaat gebruiken.

    Ook denk ik dat nu Steve ‘weg’ is dat dit ook niet zonder gevolgen blijft. Uiteindelijk is /was voor veel mensen APPLE=STEVE

  45. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    Ik vraag me af of dat ‘vadercomplex’ echt geldt. Miljoenen kids willen een Blackberry, terwijl dat juist een apparaat is dat hun vaders altijd gebruikten.

    Juist op de zakelijke markt merk ik dat iedereen die mag kiezen een iPhone kiest boven een Blackberry.
    Zie bij steeds meer managers en zeker de IT managers een iPad/iPhone op het bureau liggen, met een Blackberryben je niet meer cool in het bedrijf 😉

    Denk dat Blackberry het alleen al daarom heel lastig zijn, ze zijn bezig de zakelijke markt te verliezen.

    Maar on topic: zo gek is het toch niet dat kinderen zich van hun ouders afzetten?

    Sowieso wordt het steeds minder speciaal om een Apple te hebben nu werkelijk iedereen er ÊÊn heeft. Zelfs een iPad 2 in de trein is allang niet meer bijzonder.

    Niet dat het cool zijn me iets kan schelen, voor mij blijft toch het soepele gebruik en de briljante GUI doorslaggevend. En natuurlijk het feit dat je met al dat geld dat ik aan apps heb uitgegeven een aardige vendor lock-in hebt.

  46. De iPhone is nog steeds het best verkochte toestel en van de iPhone 5 verwachten ze weer record cijfers.
    HTC was het lachertje voor ze in zee gingen met Android en nu zulke praatjes..knap hoor.

    Als Apple in zee gaat met wat vage fabrikanten, simlockvrije toestellen voor 100 euro gaat verkopen dan is iOS de plots weer de grootste, dus beetje pas op de plaats voor meneer de HTC flapuit zou wel op zijn plaats zijn.

  47. @Ruben: Ik snap je wel, maar de zin erna is toch wel een realistische: “En iedereen doet andere dingen voor de consument.” Jup, de ÊÊn ontwerpt en ontwikkelt voor de consument, de ander aapt na.
    Ik voel mij gelukkig niet zo oud en ‘on-cool’ 🙂

  48. Hebben hier sinds kort 2 android toestellen. Waren een beetje iPhone moe. Dus de iphones liggen in de kast. Nog geen moment spijt van gehad. Ik vind de toestellen niet cooler dan de iphone. Het werkt net wat leuker. Jah, leuker. Wat wij merken is dat het een hoger fun gehalte heeft, zonder dat je iets hoeft te jailbreken.
    Kortom, ik kan me een beetje voorstellen dat men een keer iphone moe word. Wij werden het ook, zijn het ook. Voorlopig spelen wij lekker met onze androids 😉 Wellicht date we het over een paar jaar weer eens proberen met de iPhone.

  49. Als ik mijn iPhone niet meer Cool vind, gooi ik hem een half uurtje in de vriezer.

  50. Agja, meeste van mijn vrienden hebben geen iPhone en als je ze vraagt waarom niet dan zeggen ze dat het te duur is..

    Gaat hij ook nog zeggen dat een lamborghini niet cool is omdat bijna niemand er 1 heeft? Kansloze vergelijking..

    Ik vind een 3d full hd beamer wel cooler dan mijn 40 inch samsung tv.. Maar omdat ik hem niet heb vind ik m dus niet cool?

    Agja, als hij er blij mee is..

  51. Ze hebben het gemak van iPhone nog niet ondervonden!!

  52. Iphone is een smartphone for dummies.
    Je hebt geen enkele geek kwaliteit nodig om ermee te kunnen werken.

  53. @dimglor: Bullshit. Ik moest â‚Ŧ280,- bijbetalen en bij ongeveer 30 euro per maand kwijt voor mijn relax abonnement + onbeperkt internet bij T-Mobile sinds oktober 2010. Dus het valt allemaal reuze mee.

    @Sven Haverbus: Voor de nieuwste BB Bold ben je ook gewoon 34,50 kwijt bij een 2 jarig abonnement van T-Mobile.

  54. Die gast heeft gewoon jaren lang naar zo’n school gezocht.
    En eindelijk na 3 a 4 jaar, EINDELIJK gevonden.
    Of hij wilde al jaren zeggen ‘We found it’.
    Jammer hoor.

    Concurrentie is alleen maar goed voor de inspiratie.
    Is what makes the world go round.

  55. Bij mij op school HvA zie ik bij naniet anders! Ook als ik on de trein zit zie ik vooral iPhones om me heen.. misschien valt dit me ook juist op omdat je er zelf 1 hebt..en juist al mijn vrienden die nu een Blackberry hebben wil (terug) naar de iPhone..

  56. De hype omtrent iphone 5, en dan zeggen dat het uit is. Waarom is het dan in godsenaam zon hype?

  57. Hoezo een iphone duur? Wat zit iedereen hier toch uit z’n nek te lullen man. Als je niet in de USA woont dan zwijg je beter. Een iphone 4 kost daar 199 dollar met een 59 dollar per maand plan voor 2 jaar. Een HTC Sensation kost 249 dollar met een 59 dollar plan voor 2 jaar. Ik stoor mij enorm aan het gedrag van sommige iphone eigenaars. Een vriendin van me in NY betaald gewoon 79 dollar/m abbo bij een SGS1. Duurder dan een iphone, die WOU ze gewoon niet. En zo zijn er nog heel veel ginder. De enige met een iphone die ze in haar ruime vriendenkring kent is een kerel die op tech support zit (en ik heb er ook 1).

  58. Moeten ze eens op een echte school kijken, in mijn klas heeft 1/3 een iPhone, 1/6 een samsung 1/6 een BB en de rest overige merken, niemand heeft meer htc hoor!

  59. Ik ben vader en heb een IPhone 4. Ik heb ook nog een zoon (19)en die is heel blij met zijn 3Gs.

  60. Op mijn school (middelbaar) zie ik elke dag wel een stuk of 4 iPhone die van mij, dus de iPhone voor oude mensen? Totaal niet..

  61. Origineel geplaatst door zonda
    @harriepopov:Moet je rijk zijn voor een iPhone dan?

    Bijna geen enkel normaal persoon heeft 600 euro over voor een telefoon -_-.
    Hier op mijn school Heeft iedereen trouwens een iPhone,Ipod Touch,Ipad,Macbook(air en normaal)en een paar mensen blackberry’s of Androids(2 mensen :P)

  62. Ik zie niemand in mijn omgeving een HTC gebruiken, dus volgens deze meneer mag ik dus stellen dat een HTC niet meer cool is… De iPhone blijft cool, hoeveel mensen er ook zeggen van niet…

  63. Lekker toch!

  64. Bij ons op het werk was ik zowat de enige met een iPhone destijds, maar nu heeft zowat iedereen een iPhone. Het speciale is er dus wel af , maar ik wil hem echt niet meer missen nu ;-))

  65. En.. Ik had een van de eerste IPhones uit VS, nu nummer 4. Nog steeds heel tevreden mee. Als ΄„freak nooit ANDROID

  66. Dat die studenten misschien allemaal met een ander merk bellen hoeft toch niet te betekenen dat de iphone niet meer populair is:p
    Apple is volgens mij nog altijd marktleider op het gebied van de smarthphones. Het klopt dat er minstens net zo veel mensen gebruik maken van bb, htc, lg, samsung, maar apple is gewoon duur.

  67. @Sven Haverbus: Dat is fijn voor je, maar op een dag zul je ze zelf moeten gaan verdienen, en dan blijkt dit soort speelgoed best duur te zijn.

    Ik heb een ipad2, maar ga zeker geen iphone kopen, te duur speelgoed om mee over straat te gaan, mijn oude nokia 6100 doet het nog prima!

  68. Origineel geplaatst door zonda: @harriepopov:
    Moet je rijk zijn voor een iPhone dan?

    Nee? Zegt hij dat dan?

  69. Hij heeft eigenlijk wel gelijk. De straten lopen vol met gastjes met hun iPhone 3G(s) en 4. Zelf heb ik ook de 4 en gelukkig heb ik mijn 2G gehouden. Daarvan zag ik er vroeger enkele maar tegenwoordig niemand…. Dus de iPhone 2G is pas cool 😀 Jammer geen gps, maar daarvoor heb ik een 4.

  70. Ik bezit geen Ferarri, want dat doet mijn vader al. Dus ik rij nu een chinese Landwind.
    … en btw, Fitcher gelooft nog steeds in sprookjes.

  71. Aan alles komt een eind

  72. @Sven Haverbus: Zoals jij het nu in de jaartallen verteld betekent het dat je telkens een oud model had (waarschijnlijk nadat je ouders een nieuwe hadden gekocht). Ga niet opscheppen over dit soort dingen maar ben blij met wat je hebt. En, bescheidenheid siert de mens, denk daarover.

  73. ik ben 14 en heb toch ook een iPhone 4, hij heeft gewoon stiekem gekeken of ze een android hadden en dan gaan vragen 🙂

  74. Wij van wc eend vinden andere schoonmaakmiddelen niet cool…

  75. Ik ben net over gestapt van die ellendige htc naar een mischien niet zo’n coole maar wel een vet lauwe iphone4 en Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad.

  76. Wat een zever. Ik ben 16 en elke keer als iemand mijn iPhone ziet zeggen ze “wauw, een iPhone”.

  77. Heeft met de prijs te maken, ik heb een iPhone en vrienden van mij hebben zo’n wilfire htc (met dat pixelige ds schermpje) en ze willen bijna allemaal ook een iPhone, evenals de blackberry gebruikers… Deze hebben liever ook een iPhone maar willen ping niet kwijtraken!

  78. Ik ben niet cool en heb een iPhone.
    Bericht klopt

  79. Het is een natuurlijke reactie. De i-phone is nu eenmaal duur en de meeste studenten gaan dan op zoek naareen altenatieve “coole” smartphone en kopen dan die smartphone waarvan de meeste mensen uit hun omgeving zeggen dat die cool is. Maar als je vervolgens vraagt of ze die willen ruilen tegen een iphone danzullen de meeste toch ja zeggen.

  80. Op mijn school heeft ongeveer 1/5 een iPhone.
    De rest mag nie van hun ouders omdat de ouder bang zijn. Want als het gestolen is ben je 600-700 euro kwijt. Daarom moeten ze van hun ouders een goedkopere zoeken. Maar meestal kopen ze hun een iPod Touch en een goedkopere smartphone. Ik heb zelf geen iPhone omdat ik niet mag van mijn ouders. Maar nu ik 15 ben mag ik van mijn ouders een iPhone kopen en ga ik er veel zorg voor dragen =)

  81. Heb mijn iPhone 4 gekocht toen ik 16 was. Voor gewerkt. iPhone is nog altijd het van het op de middelbare scholen, vele mensen vragen of ze hem mogen vasthouden, maar hebben zelf getrashte Samsungs. Als iemand een 500+ gsm heeft is dat altijd een iPhone.

  82. Ik ben cool genoeg 😉

  83. Of afwachten totdat het concept van mozilla seabird een feitje word 😉

  84. Origineel geplaatst door Daejji
    Bijna wel ja..jeugd kan het in elk geval niet betalen (op de rijkere na uiteraard).
    Kom op zeg..het is wel 1 van de duurste toestellen die er zijn.
    Ken ook weinig jongeren met een iPhone.

    Allemaal Blackberry of Android inderdaad.

    ja da is zeer juist ik werk en vond het zelf ook veel geld komaan 750â‚Ŧ voor een gsm da is belachelijk veel geld heb hem bijna een jaar maar ik wil geen ander meer hebben beste telefoon smartphone want ik ken mensen genoeg met een android zelfs iemand met de gloednieuwe galaxy s2 en zou em voor geen geld ter wereld moeten hebben lang leven iPhone

    Origineel geplaatst door Dimi
    Hoezo een iphone duur? Wat zit iedereen hier toch uit z’n nek te lullen man. Als je niet in de USA woont dan zwijg je beter. Een iphone 4 kost daar 199 dollar met een 59 dollar per maand plan voor 2 jaar. Een HTC Sensation kost 249 dollar met een 59 dollar plan voor 2 jaar. Ik stoor mij enorm aan het gedrag van sommige iphone eigenaars. Een vriendin van me in NY betaald gewoon 79 dollar/m abbo bij een SGS1. Duurder dan een iphone, die WOU ze gewoon niet. En zo zijn er nog heel veel ginder. De enige met een iphone die ze in haar ruime vriendenkring kent is een kerel die op tech support zit (en ik heb er ook 1).

    ja manneke of meiske wij wonen niet in Amerika e simpele hier in belgie en holland kost da veel geld duurste gsm die er is en als gij 24 maanden 59â‚Ŧ betaalt + 199 zulde uitkomen da GÊ al over 1600â‚Ŧ zit en gij vind da nie veel geld alloooooo just zelfde mee die ABO van Telenet hiere

  85. Sinds twee weken heb ik naast mijn vertrouwde iphone 4 een htc evo 3d erbij
    Nou ik moet zeggen dat dat toestel echt supergaaf is, maar goed ik vind ze allebei ” cool ”
    Maar goed ieder zijn eigen keuzes

  86. @zonda: Als je internet wilt is je abo zo 30 euro per maand en voor de meste jongeren is dat veel geld

  87. @Evander: Mja ik zat even te denken als Belg…
    Ik heb de mijne gekocht aan 640 euro….
    Da’s niet echt goedkoop als gsm 😉

  88. Alsik mag kiezen tussen een iphone of welke telefoon dan ook zou ik voor de iphone gaan

    (14 jaar)

  89. Origineel geplaatst door someone
    Alsik mag kiezen tussen een iphone of welke telefoon dan ook zou ik voor de iphone gaan(14 jaar)

    Jij hebt nog veel te leren, maar je bent ook nog maar 14..

  90. Ja zeker geen geld voor de iphone omdat we dat wel ergens anders aan verspillen een iphone kan makkelijk 3 of 4 jaar meegaan maar de andere mobieltjes worden toch snel al binnen een jaar omgewisseld want dan is er weer wat beter ik hou het voorlopig bij me ipod touch en een samsung van hooguit 60â‚Ŧ.(geen smartphone) en misschien als er dus toch een goedkope iphone komt dat ik dan overweeg er een te kopen

  91. Cool gevonden worden door anderen niet nee, want wie heeft er geen iPhone tegenwoordig. Het apparaat is en blijft wel cool hoor!

  92. Wat een onzin! De ene dag is het gek, toen was het cool en nu ben je een meeloper. Who cares?

    Het moment dat ik de eerste plaatjes zag van de eerste iPhone (1 jaar voor release in de VS) was ik verkocht.

    ÉÊn week na release in de VS liep ik er hier in Amsterdam mee op straat en ik liep voor gek. De meerderheid wist niet wat het was en als ik de iPhone liet zien kreeg ik reacties van “wat moet je daar nu mee”, “wat een achterlijk apparaat”, “dat werkt toch voor geen meter” en “hij weer met zijn gadgets”. Voor de coolness heb ik dat ding nooit gehad maar ik had het grootste plezier. Cool? Who cares?

    Pas jaren later wilde dezelfde mensen ook een iPhone omdat het zogenaamd cool was. Ik ging gewoon van de 1, 3, 3G naar 4 omdat ik dat wilde en niet vanwege de hype. Ik kan het ook gewoon betalen maar als je jezelf in de schulden steekt voor een telefoon dan spoor je niet natuurlijk.

    Maar goed van gek en cool zijn iPhone bezitters opeens meelopers en krijg ik ook van anderen (en dezelfde mensen die ik jaren geleden de eerste iPhone liet zien) te horen dat ik een meeloper ben of nog hilarischer “Goh, jij ook een iPhone?” en het kan me werkelijk helemaal niets schelen.

    De tijd dat domheid mij kan raken zal nooit komen. Op naar de iPhone 5. 😉

    ps. Het feit dat Apple de iPhone heeft bedacht kan me ook helemaal niets interesseren. Ik heb niets met Apple en het had dan ook ieder ander bedrijf kunnen zijn.

  93. ps2. Ik heb al mijn oude iPhones nog en weiger ze te verkopen. Hoe cool ben je dan? 😉

  94. Heb na twee jaar naar volle tevredenheid een iPhone te hebben gehad en intensief alle mogelijkheden gebruikt besloten na vele positieve reviews en vergelijkingen van iPhone vs Samsung Galaxy S2 gekozen voor de laatste. En heb er geen dag spijt van gehad… Wat een super telefoon met veel meer

    mogelijkheden dan de iPhone… Alleen al het Swypen, dat kent Apple niet.
    Het is veel minder besloten, tenzij je het toestel hebt gejailbraiked,

  95. De scholieren kunnen de Iphones gewoon niet betalen.

  96. Wat moet je anders zeggen als producent bent van een concurrerend produkt…. Ik heb van mn werkgever een HTC in gebruik en ik zou m t liefste door t raam smijten. Wat een waardeloos ding. Gelukkig heb ik zelf een iPhone. En ik zal best saai en Unhip zijn.. mij een biet

  97. Ik snap de uitspraak. Ik vind de iPhone net als mijn iPad een bejaarden device…. Aan de andere kant, ik ben er blij mee, heb meer aan de pad dan d ephone maar toch. Heb in mijn Fam. Alnde oudjes een iPhone aangeraden, lekker simpel, minder vragen 🙂

  98. Ik ben zeker een uitzonderlijk verwend k.t kind

  99. Wat nou iphone is niet cool

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.