Vrouw op bank met MacBook gebruikt personal hotspot

Reacties voor: De hotspotverbinding op je iPhone werkt vanaf iOS 15 met WPA3

In iOS 15 zullen hotspotverbindingen voortaan gebruik maken van het WPA3 beveiligingsprotocol, zo heeft een ontwikkelaar ontdekt. Daarmee wordt internetten een stuk veiliger.

Reacties: 6 reacties

  1. Hoi vraagje aan iemand!

    Ik heb een Windows machine, (run alle updates op alle devices), en een moderne iphone en iPad beide 2 x. Op alle 4 de devices, (met verschillende netwerk aanbieders), gaat mijn iphone hotspot naar mijn pc constant uit na een korte tijd. Dit gebeurd aan de lopende band en tijdjes een pc sessie moet ik wel 3-4 x de hotspot opnieuw aanzetten…. Terwijl ik er wel constant gebruik van maak.

    Ik ben ten einde rade wie helpt mij?

    (Simpele dingen als instellingen resetten, ander Apple ID gebruiken etc etc is allemaal al gedaan)

  2. @Pim: En wat is je reden om een Windows laptop te gebruiken met een iPhone iPad en dergelijke?

    Want als je vooral spullen van  hebt behalve die laptop dan, raad ik je aan om een macbook te nemen. Omdat dat beter met elkaar samenwerkt.
    Voor de normale zaken zal ik een macbook air nemen (tussen 2017-2020)
    En als je meer zware programma’s draait een macbook pro (tussen 2017-2020)

    Geschreven door een
     Expert

  3. Ik heb het met mijn MacBook ook hoor, iedere keer als het scherm uitgaat, verbreekt hij de verbinding met mijn Iphone hotspot. En hij verbindt ‘m niet weer automatisch als het scherm weer aangaat, dat moet ik aldoor handmatig doen, weet iemand een oplossing?
    Het is alleen niet zo dat hij verbreekt als ik bezig ben op mijn MacBook, dat is dan het enige verschil met @Pim

  4. Een hotspot van iPhone naar iPhone is bij mij al jaren een ramp, even niets doen en de hotspot is weer uitgeschakeld. Hotspot van een androidtel. naar iPhone geen enkel probleem, blijft gewoon ingeschakeld tot ik hem zelf loskoppel.

  5. Origineel geplaatst door Q
    @Pim: En wat is je reden om een Windows laptop te gebruiken met een iPhone iPad en dergelijke?

    Misschien is Pim wel net zo gelukkig met zijn werkgever als ik; telefoon zelf mogen kiezen, maar laptop ligt vast op een W10 HP laptop…
    Ik heb dat probleem dus ook… Mijn iMac uit 2011 blijft mooi verbonden, ondanks dat deze zwaar verouderd is, de laptop van een jaar oud blijft sodemieteren… Eind deze zomer gelukkig upgrade van Home Office naar bedraad netwerk…

  6. Hotspot werkt inderdaad slecht. Sommige devices maken zo verbinding en andere moet ik eerst hotspot uit en aan zetten of echt het hotspot scherm open zetten om te kunnen verbinden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.