YIP Smart Tag met Zoek mijn-netwerk voor je hond.

Reacties voor: Deze hondentag werkt met het Zoek mijn-netwerk, maar is dat wel zo handig?

De eerste tag voor je hond die werkt met het Zoek mijn-netwerk is uitgebracht. Daarmee gebruik je het netwerk van iPhones om de locatie van je hond te raadplegen. Maar of dat wel zo handig is, is nog maar de vraag.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Het is een mooi apparaat om mijn fiets mee van gps te voorzien… jammer dat de Yip tracker nog niet te koop is

  2. Voor fiets of andere spullen is de airtag prima. Gps tracker heeft 0 zin daar echte gps en dus niet blue tooth een enorme hoeveelheid spanning vraagt. Gemiddeld de duur voor diverse versies ligt rond de 50 uur daarna batterijtje leeg. Gps trackers auto worden continue gevoed.

  3. Klopt helemaal. De AirTag is net niet goed genoeg om huisdieren te tracken. Wij hebben net 1 week gepast op de pup van vrienden die op reis waren. Ze konden vanuit Zweden zien dat de hond “20 minuten geleden” in de buurt van ons huis was, hoewel de hond dan gewoon thuis zat en de airtag kon gewoon gemakkelijk verbinding maken met de iPhones thuis. Als de hond wegloopt en hij loopt de velden in (waar geen mensen zijn met iphone) dan ga je je hond ook nooit terug vinden helaas.

  4. Origineel geplaatst door Hans
    Het is een mooi apparaat om mijn fiets mee van gps te voorzien… jammer dat de Yip tracker nog niet te koop is

    Er zijn 3d geprinte airtag behuizingen die je onder je zadel kunt schroeven. Niet duur.

  5. Origineel geplaatst door Henk
    Voor fiets of andere spullen is de airtag prima. Gps tracker heeft 0 zin daar echte gps en dus niet blue tooth een enorme hoeveelheid spanning vraagt. Gemiddeld de duur voor diverse versies ligt rond de 50 uur daarna batterijtje leeg. Gps trackers auto worden continue gevoed.

    De Tractive gps/data tracker werkt prima. Vele hare ervaring mee met actieve honden die ver gaan, ook in het buitenland in de bergen.

    Tractive gaat slim om met batterij door zo nu en dan (5 minuten of zo) even door te geven aan het netwerk waar hij is. Vanuit de app kun je dat voor meerdere honden zien en mocht je een hind zoeken, dan kun je live mode aanzetten. Binnen enkele minuten zie he live waar de hond is.

    De nieuwste generatie tractive heeft een grote ingebouwde batterij die 75 tot 100u meegaat. Om de twee nachten halsband op de lader en klaar. Voor de vorige generatie kun je extra batterijen (ook 75-100u versie) krijgen. Die laad je op terwijl de andere batterij de tractive voedt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.