Apple-leveranciers met zonnepanelen.

Reacties voor: HomeWizard laat je nu zonnepanelen koppelen en afrekenen met iDEAL

HomeWizard geeft je nu de mogelijkheid om je zonnepanelen toe te voegen aan de HomeWizard-app, zonder dat je een installateur in huis hoeft te halen. Bovendien kun je nu Energy+ rechtstreeks afrekenen bij HomeWizard via iDEAL, dus niet meer alleen via de App Store.

Reacties: 7 reacties

  1. Helaas abno geen intresse
    Heb al inzicht in zonneplan app

  2. Op Hone assistant sluit je allerlei type PV installaties al sinds “jaren” aan, kun je veel uitgebreidere overzichten krijgen of zelf samenstellen en dat voor niets. Ofwel helemaal geen iDeal nodig… geen kosten.

  3. Ik ben al van plan om de P1 meter een keer aan te schaffen, maar dacht dit zonder abonnement wel af te kunnen. Alleen nu met deze functionaliteit zou ik toch ook even het abonnement erbij nemen. Doen ze heel goed!

  4. €0,99 per maand is toch geen geld!

  5. Origineel geplaatst door PeliileP
    Op Hone assistant sluit je allerlei type PV installaties al sinds “jaren” aan, kun je veel uitgebreidere overzichten krijgen of zelf samenstellen en dat voor niets. Ofwel helemaal geen iDeal nodig… geen kosten.

    Je bent alleen uren bezig om te begrijpen waar je naar aan het kijken bent en moet uit tig opties kiezen wat je wilt zien.
    Voor jou werkt dat wellicht, maar voor velen is dat een brug te ver.

  6. @Robert: Id heel irritant die home Assistant hij vind bij mij geen enkele servers. Terwijl home wizard alles heeft ik heb de watermeter , stekkers, en nu mijn soloedge op aangesloten. En dan voor €1 p/m

  7. Eigenlijk raar dat je niet standaard van alle omvormers de data in zo iets als home wizard kan inlezen. De gegevens zijn er en kan je zien in je eigen app. Voor die van mij heb ik nu een dure electriciteits meter nodig. Sic. Jammer.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.