Reacties voor: Gerucht: ‘HomePod krijgt ondersteuning voor meerdere gebruikers’

De HomePod krijgt volgens bronnen een langverwachte update zodat hij door meerdere gebruikers te bedienen is. Nu is de HomePod nog gekoppeld aan één account, maar een update zorgt ervoor dat hij stemmen kan herkennen.

Reacties: 9 reacties

  1. Dat zou tof zijn… ben hier gelukkige gebruiker van een HomePod maar wordt gek van de muziek suggesties die Muziek geeft omdat mijn dochters muziek opzetten die niet helemaal past in mijn voorkeuren!

  2. Ik had graag ondersteuning gezien voor homekit. Dan kan ik hem opnemen in mijn scene’s, het zou namelijk fijn zijn dat als ik mijn huis verlaat maar 1 commando hoef te geven en dat dan mijn licht en mijn muziek uit gaat. Nu is het eerste Hey Siri Stop , Hey Siri I’m leaving (deze scene zet het licht uit)

  3. @de Rotterdammert: inderdaad dat zou ook voor mij zeker een wens zijn!

  4. @de Rotterdammert: Of eigenlijk dat de telefoon zich niet meer in het HomeKit gebied begeeft alles uit zet…
    Goeie!

  5. Origineel geplaatst door de Rotterdammert
    Ik had graag ondersteuning gezien voor homekit. Dan kan ik hem opnemen in mijn scene’s, het zou namelijk fijn zijn dat als ik mijn huis verlaat maar 1 commando hoef te geven en dat dan mijn licht en mijn muziek uit gaat. Nu is het eerste Hey Siri Stop , Hey Siri I’m leaving (deze scene zet het licht uit)

    Dit is volgens mij gewoon voor elkaar te krijgen met Siri Shortcuts oftewel de Opdrachten app.

    Origineel geplaatst door Karst
    Of eigenlijk dat de telefoon zich niet meer in het HomeKit gebied begeeft alles uit zet…

    Goeie!

    Geo-fencing functies kunnen inderdaad nog wel meer uitgebreid worden naar mijn idee.

  6. Nederlands/Vlaams zou ook wel lekker zijn..

  7. En Bluetooth graag!!

  8. Zullen we eerst eens beginnen met het feit dat we nog geen NL hebben EN dat het ding hier nog steeds niet officieel te koop is…ja ik ken de .de opties.

    NL siri en dan een Engels liedje opvragen is een ramp!

  9. VoiceID, Apple moet wel. Het blijft hopeloos achter. Maar aan de andere kant, als ik zie dat op een avondje TV kijken Siri een stuk of 20 keer geactiveerd wordt zonder dat er ook maar iemand Siri zegt maak ik me wel een beetje zorgen of dit allemaal betrouwbaar is.

    Ik zou ook erg graag Nederlands kunnen praten met mijn HomePod maar als dat betekend dat ik Engelse artiesten en nummers niet meer kan aanvragen… laat dan maar. Apple moet echt wel Siri 3.0 uitbrengen om haar nog enigszins nuttig te maken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.