Reacties voor: HomePod werkt dit najaar met andere muziekdiensten, zoals Spotify

HomePod met Spotify en Siri gebruiken?
Een veelgehoord verzoek onder HomePod-gebruikers is het wijzigen van de standaard muziekdienst. Binnenkort is dat mogelijk. Naast Apple Music kun je ook Spotify, Tidal en andere muziekdiensten aansturen, als ze daarvoor kiezen.
Daniel Vischjager - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Ik heb het zelf niet gezien, maar tijdens het Apple TV stuk schijnt een kleinere HomePod te zien zijn geweest… is het jullie ook opgevallen?

  2. Iets met Homepod en Nederlands.. 🙁

  3. Een stap dichterbij een aanschaf voor mij, nu nog Nederlands…..

  4. Is er iets gezegd over nieuwe talen voor de HomePod ?

  5. NL ondersteuning zou om te beginnen wel eens tijd worden…

  6. …zolang de HomePod niet te koop is in de Apple store komt er geen Nederlandse Siri….

  7. Goh, die HomePod lijkt mij een goeie speaker, maar heeft, in vergelijking met bijvoorbeeld Sonos, teveel beperkingen… Terwijl je dan toch in dezelfde prijsklasse speelt. Met Sonos kan ik een heel multiroomsysteem uitbouwen en worden nagenoeg alle streamingdiensten ondersteund.

  8. Origineel geplaatst door Pascal Engels
    Goh, die HomePod lijkt mij een goeie speaker, maar heeft, in vergelijking met bijvoorbeeld Sonos, teveel beperkingen… Terwijl je dan toch in dezelfde prijsklasse speelt. Met Sonos kan ik een heel multiroomsysteem uitbouwen en worden nagenoeg alle streamingdiensten ondersteund.

    Met mijn 4 Homepods bestuur ik muziek door het hele huis, de Apple TV, start ik Netflix, Disney+, TV, lampen, timers en heb ik talloze Siri shortcuts om de automatisering in huis te optimaliseren. Maar vooral het geluid is voor zo’n compact apparaat onovertroffen. Zeker als je er 2 gepaired hebt met de Apple TV/Netflix. En straks ook nog mijn deurbel door het hele huis via de Homepod …. super blij mee. Enige beperking is voor mij dat Siri Engels is, maar na 2 jaar is dat eigenlijk ook geen beperking meer😁🤪.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.