Reacties voor: Vermoedelijk iPhone 7-hoesje laat tweede speaker zien

Zien we hier het eerste hoesje van de iPhone 7? Bij dit hoesje zijn twee speakers te zien, terwijl de koptelefoonaansluiting ontbreekt. Verder lijkt het design erg op de iPhone 6 en iPhone 6s.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Het verbaast me dat jullie dit zo brengen. Het is algemeen bekend dat producenten van hoesjes e.d. geen enkele extra info krijgen voordat die al publiekelijk bekend is. Ze gokken op dezelfde geruchten die ons allemaal bereiken en hopen dat hun hoesjes dan verkoopbaar zijn.

  2. Tja, als men alleen maar bewezen feiten over iPhone zou brengen, zou dit een heel rustige site worden.
    Dit is toch ook eens leuk? Een beetje speculeren, beetje dromen over het nieuwe ontwerp… Ik vind dit alleszins leuk, want ben het saaie ontwerp van de 6 nu toch stilletjes beu na anderhalf jaar.

  3. @Gaetan:
    Helemaal mee eens

  4. Onzin. Onderin de telefoon zit natuurlijk ook een microfoon. Hoe doen ook zal je nooit geweldig geluid uit een telefoon halen. Dat er geen aparte ingang voor de Jack kabel is zegt ook niks natuurlijk. Luiheid?
    Apple zou het doen om ruimte te kunnen besparen en een nóg dunnere telefoon te kunnen maken maar dit lijkt geen mm dunner dan de 6

  5. Niemand die de uitsparing voor een tweede camera opmerkt?

  6. @jantjuh: wat dacht je van flitser.

    OT: Maar dit kunnen ze vind ik alleen maar maken als je bluetooth oortjes erbij krijgt of zonder oortjes leveren voor minder.

  7. Origineel geplaatst door Gaetan
    Tja, als men alleen maar bewezen feiten over iPhone
    zou brengen, zou dit een heel rustige site worden.
    Dit is toch ook eens leuk? Een beetje speculeren, beetje dromen over het nieuwe ontwerp… Ik vind dit alleszins leuk, want ben het saaie ontwerp van de 6 nu toch stilletjes beu na anderhalf jaar.

    zal weinig veranderen met de 7, dus wen er maar aan!!

  8. Zou geweldig zijn stereo luidsprekers.Heb nu iPad pro en wat een geluid.Dus laat maar komen.En draadloze oordopjes graag.Heb toch al Beats draadloos

  9. Ik ga de koptelefoonaansluiting niet missen, ik denk dat ie bij mij eerder in de weg zit dan nut heeft. Hij ziet er nu immers ook niet zo mooi uit in combinatie met de Lightning-poort en huidige speakers.

  10. Als ze stereo geluid willen, lijkt het me meer voor de hand liggen om boven- en onderaan een goede speaker te hebben, zoals HTC telefoons. Dan heb je bij filmpjes mooi links en rechts een speaker.

  11. Wanneer de headphonejack echt gaat verdwijnen bij de iPhone 7, en daar ziet het wel naar uit, weet ik zeker dat de iPhone 6 (S) de komende jaren zijn waarde blijft behouden. Want er zal een grote groep gebruikers overblijven die niet zo happig zullen zijn om over te stappen om draadloos of via de lightningaansluiting muziek te gaan luisteren. Als ik om me heen kijk zie ik namelijk dat de meeste mensen maar weinig geld willen uitgeven aan headphones. Ze kopen liever een goedkoop setje bij de Action in plaats van dure Beats of Bose! Ik zelf koop altijd kwalitatief goede headphones en heb graag de nieuwste iPhone, maar sla deze ontwikkeling toch zo lang mogelijk over! Kan ik in bed lekker muziek luisteren terwijl mijn toestel aan het opladen is en heb ik geen overdreven bluetoothstraling aan mijn oren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.