Reacties voor: Zo vang je de legendarische vogel Ho-Oh in Pokémon GO

In Pokémon GO kun je nu de legendarische vogel Ho-Oh vangen. Lees hoe dit werkt en hoe je je kansen op Ho-Oh vangen kunt vergroten! Ook is er langere tijd dubbele XP en is de game geoptimaliseerd voor de iPhone X.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  2. Wow! 20 spelers nodig? Ik weet nog dat Lugia wel te doen was met 14 man van boven de level 30. Is dat niet hier ook zo?

  3. @Tom van Zummeren: Zojuist met 15 spelers gedaan en we hadden hem binnen 100 seconden neer, dus zal wel met een man of 8 moeten lukken.

  4. @Frankmans: Top! Dan ga ik em binnenkort ook even proberen met een groepje

  5. Top dan zal ik vrijdag als ik terug ben het ook eens proberen, misschien zaterdag pas dus moet wel opschieten om hem te vangen :P.

  6. Vanmorgen gedaan met 18 trainers en hadden nog 210 seconden over, dus ik denk dat deze wel makkelijk te doen is met zo’n 10 a 12 spelers (wellicht zelfs minder als de spelers hoog genoeg zijn).

  7. Update zorgt er wel voor dat de telefoon weer op schermbeveiliging gaat na x seconden.

  8. Wij hebben vanmiddag een Ho-oh verslagen met 8 spelers waarvan 6 boven level 30 en daar bij een level 39 en 38 speler.
    We hadden nog ruim 100 seconden over.
    20 spelers is de max voor een groep die zo’n raid kan doen.
    Het aantal spelers dat je werkelijk nodig hebt om een Legendary Pokémon in een raid te verslaan hangt vooral af van de levels van de spelers en ook van de soort aanval van de Legendary.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.