Pokémon GO Ho-Oh

Zo vang je de legendarische vogel Ho-Oh in Pokémon GO

In Pokémon GO kun je nu de legendarische vogel Ho-Oh vangen. Lees hoe dit werkt en hoe je je kansen op Ho-Oh vangen kunt vergroten! Ook is er langere tijd dubbele XP en is de game geoptimaliseerd voor de iPhone X.

Is het gelukt om Farfetch’d te vangen? Dan kun je nu meteen door met de volgende uitdaging, want Pokémon GO heeft alweer iets nieuws. Je kunt korte tijd de legendarische vogel Ho-Oh vangen in een Raid. Maar er is nog meer goed nieuws, want dubbele XP is verlengd tot 1 december! Bovendien is een update van Pokémon GO verschenen die de game optimaliseert voor de iPhone X. Je ziet daardoor geen zwarte balken meer aan de onder- en bovenkant.

Pokémon GO op de iPhone X

De AR-weergave op de iPhone X ziet er nu nog beter uit, omdat het tot in alle hoekjes komt. Je moet hiervoor versie 1.53.2 installeren.

Pokémon Go op iPhone X

Interessanter voor de huidige spelers is echter dat Niantic een extra beloning in het vooruitzicht heeft gesteld. Nadat Farfetch’d gedurende 48 uur te vangen was, is er nu ook de kans om Ho-Oh te vangen, maar daar moet je wel iets meer moeite voor doen. Je hebt tot 12 december de tijd om mee te doen aan een Raid Battle om deze legendarische vogel aan je Pokédex toe te voegen. Je zult een groep van 20 spelers moeten verzamelen om kans te maken om deze supersterke Pokémon.

Ho-Oh vangen: zo pak je het aan

Ho-Oh is leider van de Legendary Beasts en is te vangen tussen 27 november en 14 december. Hij is de tegenhanger van Lugia, de bewaker van de zee. De veren van Ho-Oh glanzen in zeven kleuren, afhankelijk van de hoek waarin het licht valt. De veren zouden geluk brengen. Zo heeft Ho-Oh de mythische kracht om uit de dood op te staan, hij is de enige Pokémon die Sacred Fire heeft geleerd en brengt eeuwig geluk. Maar goed, het ligt er maar net aan in hoeverre je gelooft in de mythes en verhalen die de makers hebben bedacht.

Belangrijker is: hoe krijg je deze vogel zo snel mogelijk in je Pokédex?

Ho-Oh is een combinatie van Flying en Fire, dus als je eerder tijdens een Raid tegen een Charizard of Moltres hebt gevochten, weet je wat er te doen staat. Wel zijn er andere movesets waar je rekening mee moet houden, zoals Solar Beam.

Pokémon GO Ho-Oh

Je kunt in de meeste gevallen Golem en Tyranitar met Stone Edge gebruiken, maar als je een Ho-Oh met Solar Beam tegenkomt kun je beter een Raikou of Zapdos inzetten.

De Legendary Raid Bosses zijn moeilijk te vangen. Net als Lugia is Ho-Oh een van de moeilijkste, dus gooi alles in de strijd zodra je met een groepje mensen deze Raid Boss hebt verslagen: een Premier Ball, Curve Ball en een Golden Razz Berry kunnen je daarbij helpen. Ho-Oh en Lugia hebben allebei een kans om te vangen van 2%. Een Curve Ball met Golden Razz Berry maakt je kansen 4,25 keer zo hoog, dus dat is zeker de moeite. Als je alles inzet en 10 keer mag gooien, moet het lukken om in ongeveer de helft van de Ho-Oh Raids waaraan je meedoet de vogel te vangen voordat ‘ie wegrent. Maar er komt ook een portie geluk bij kijken, dus sommige mensen zullen vaker misgrijpen, terwijl een ander er al drie in zijn Pokédex heeft.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 november 2017, 10:30
Categorie Apps
Onderwerp pokemon
Device iPhone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.