Reacties voor: Hero valt door de mand met iPad-verloting

D66-gemeenteraadslid Thijs Kleinpaste is boos op Hero. Hij dacht een iPad te kunnen winnen met de aankoop van twee potten jam. Maar de actiecodes bleken hetzelfde te zijn.
Lees het complete artikel → Hero valt door de mand met iPad-verloting
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 48 reacties

  1. Dat liep dus niet zo gesmeerd! (chuckle chuckle)

  2. Mooie actie!!

  3. Grappig dat googleadds met reclame voor Hero fruitontbijt onder het artikel komt. #antireclame

  4. Haha sukkels

  5. Origineel geplaatst door DeM@rt
    Grappig dat googleadds met reclame voor Hero fruitontbijt onder het artikel komt. #antireclame

    Is niet grappig… Zo werkt Google Adds…

  6. omdat ik even niks beters te doen heb:

    waarom is dit niet eerlijk? zolang er maar 61 winnende codes in de jam voorraad zitten.. er zijn maar 2 verschillende codes nodig: 61 met het winnende getal en de rest met het verliezende.

  7. En er is nog meer mis… Flipje komt misschien nog wel uit Tiel, maar jamfabriek “De Betuwe” is jaren geleden al gesloten. Hero mag het beeldmerk gebruiken, maar met Tiel en “De Betuwe” heeft de Hero jam al lang niks meer te maken…

  8. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. :-}

  9. dit zijn mijn codes

    6787872
    6826619
    6787880

    heb ze al ingevoerd hoor,:\P

  10. Ik heb ze nog niet ingevuld, doe ik als ik tijd heb,
    MAAR GA ERVANUIT DAT NIEMAND ZE STEELT:
    6895735
    7857874
    7836799
    6867463

    Niets is dus hetzelfde.

  11. @ Blabla

    Heb ze niet geprobeerd maar je had geen prijs 🙁

  12. Volgens mij kijken jullie verkeerd, de werkelijke actiecode staat afgedrukt op de jampot, niet op het ‘foldertje’ dat op de deksel zit.

  13. Origineel geplaatst door Blabla
    Ik heb ze nog niet ingevuld, doe ik als ik tijd heb, MAAR GA ERVANUIT DAT NIEMAND ZE STEELT: 6895735 7857874 7836799 6867463Niets is dus hetzelfde.

    wow je hebt gewonnen

  14. Bedrijven falen wel vaker hard als het om iPads winnen gaat. Hoe vaak ik wel niet een advertentie heb gezien met daarbij een afbeelding van een iPad met daarop safari met de layout van de Mac. Of een ipad 2 die je kon winnen, maar volgens de afbeelding een iPad (1e gen.) met camera is….

  15. Lol, zegt wel wat over het niveau van het d66 raadslid en hp de tijd.

    Aangezien de echte codes op het potje zelf staat!!!!

  16. Code staat ook op de zijkant van de pot… Naast het woordje “actiecode” hij heeft gewoon niet verder gekeken dan z’n neus lang is!

    Die codes waren trouwens 6N4E8 en 5YWDS

  17. @Blabla:

    Ik heb gekeken, ze zijn allemaal al ingevuld.
    Ik denk dat er meer mensen op iphoneclub zo schniki waren geweest.

  18. nounou jullie mogen je bronnen wel even wat beter gaan controleren..
    pas ook al met dat patent van apple. Jullie schreven gelijk dat apple een patent had gehad op algemene touchscreentechnologie. maar later bleek dit over iets anders te gaan.
    en nu dit weer. Hero valt door de mand! Nou dat zal wel meevallen als die d66’er gewoon de verkeerde code heeft gekeken.
    stom…..

  19. @Tim: Als jouw baas tegen je zegt dat je promotie krijgt ga je toch ook niet eerst controleren of het echt wel zo is? Je kunt nou eenmaal niet alles controleren; had jij als auteur van dit artikel soms bij Kleinpaste langs willen gaan om te kijken of hij geen oogafwijking heeft. Don’t think so…

  20. OK DIE CODES WAREN DUS NEP EN DE HELFT VAN DEZE GASTEN HIER HEEFT ZE GEPROBEERD DANKJEWEL HE IK ZAL ME ECHTE VOORAL NIET POSTEN….

  21. Ik heb oko zo’n Hero account en wat blijkt? Je kunt elk nummer invullen wat je wilt!

    Stelletje oplichters zijn het!

  22. Origineel geplaatst door Blabla
    OK DIE CODES WAREN DUS NEP EN DE HELFT VAN DEZE GASTEN HIER HEEFT ZE GEPROBEERD DANKJEWEL HE IK ZAL ME ECHTE VOORAL NIET POSTEN….

    Jij ben echt slim.

  23. Caps Lock dag ofzo? Doe ff normaal.. @Blabla:

  24. Origineel geplaatst door Pete
    Origineel geplaatst door BlablaOK DIE CODES WAREN DUS NEP EN DE HELFT VAN DEZE GASTEN HIER HEEFT ZE GEPROBEERD DANKJEWEL HE IK ZAL ME ECHTE VOORAL NIET POSTEN….Jij ben echt slim.

    Maar niet slim genoeg om Caps niet te gebruiken.

  25. Is Hero al om een reactie gevraagd? Lees nl dat iemand zegt dat dit artikel niet de actiecodes vermeld zoals op de pot staat.
    Ik ben altijd wel voor hoor en wederhoor als er beschuldigend gewezen wordt.

  26. Origineel geplaatst door Blabla
    OK DIE CODES WAREN DUS NEP EN DE HELFT VAN DEZE GASTEN HIER HEEFT ZE GEPROBEERD DANKJEWEL HE IK ZAL ME ECHTE VOORAL NIET POSTEN….

    Jij bent niet de persoon die eerder de codes heeft geplaatst.
    Dat ligt aan je afbeelding, die verschilt met je vorige post, maar ook je taalgebruik is ineens veranderd.

    Waarschijnlijk ben je gewoon iemand die zich ook blabla noemt om deze comment te posten!

  27. Ehhhm misschien een heel andere vraag. Maar wat is de meer waarde van een Apple tv 2 ten opzichte v/d Apple tv 1 ? Ik heb de Apple tv 1 en een iMac iPad iPhone 4 timecapsule.
    Mijn hartelijke dank al vast.

  28. Origineel geplaatst door Jamal
    Ehhhm misschien een heel andere vraag. Maar wat is de meer waarde van een Apple tv 2 ten opzichte v/d Apple tv 1 ? Ik heb de Apple tv 1 en een iMac iPad iPhone 4 timecapsule. Mijn hartelijke dank al vast.

    Nee joh…dat is helemaal niet een andere vraag, hoe kom je daar nu bij? Jouw vraag heeft toch alles met actiecodes en jam te maken? Lijkt me heerlijk om jou bij een vergadering te hebben… 😉

  29. Actiecodes zijn overigens opvolgend. Had 2 fruit2day verpakkingen. Vervolgens een half uurtje opvolgende codes ingevoerd die het wel deden maar geen prijs 🙂

  30. Wat een ophef allemaal. Waarschijnlijk een klein productie foutje waarbij er door start/stop van de productielijn een dubbele code is afgedrukt. Die twee potjes komen dan naast elkaar in de supermarkt te staan en als je er dan 2 koopt… . Gebrekkige controle, maar geen kwade opzet van Hero volgens mij.

  31. Hey..Ik heb de zelfde actiecode “412706”

  32. Jammer dat het raadslid eerst de potten leeg eet en daarna pas overstapt op een ander merk. Als je dan een statement moet maken, doe het dan goed en donder de rotzooi gewoon weg.

  33. Allemaal pindakaas gaan gebruiken,actie reactie,toch?
    Veel gezonder bovendien.

  34. @Jamie:
    Fout, ik ben een en dezelfde persoon. Ik ben trouwens 12 jaar, en liet me een beetje gaan. Ik vul altijd een kort onzin-emailadres in, vandaar waarschijnlijk dat plaatje. Wel goed bedacht! Trouwens, in m’n eerste post gebruikte ik ook caps lock.

    Nja laterz

  35. Er lijkt verwarring over de actiecodes van de Ipad2-actie van Hero. Op sommige jampotten van Hero zit op de deksel een roze boekje met uitleg over de actie. Zowel in het roze actieboekje, op de laatste bladzijde, als op het etiket op de achterkant van de pot staat een code. De code die gebruikt moet worden voor de Ipad2-actie is de code op de achterkant van de pot. Deze is zichtbaar naast het woord ‘actiecode’. Dit zijn allemaal unieke codes. De codes op het roze actieboekje zijn slechts artikelcodes van de boekjes en zijn allemaal hetzelfde.

    De Ipad2-actie met haar spelregels staat op de website van Hero, http://www.hero.nl. Vanaf 1 juni t/m 31 juli 2011 geeft Hero elke dag een iPad weg. Dat zijn in totaal 61 iPads.

    Vriendelijke groeten,
    Namens Hero,

    Lieve Wulffaert
    2twintig public relations

  36. Kun je bij de pindakaas ook een ipad winnen?

  37. Nou, dat was me lachen zeg, die hele conversatie!

  38. Kortom, die D66’er is een enorme sukkel en kan er een buitengewoon bijzondere schrijfwijze van het Engelse woord ‘sneaky’ worden aangetroffen in bovenstaande discussie…

  39. UPDATE, vrijdag 24 juni – Mail van Hero.Thijs Kleinpaste lijkt het verkeerd te hebben gezien. “Er lijkt verwarring over de actiecodes van de Ipad2-actie van Hero. Op sommige jampotten van Hero zit op de deksel een roze boekje met uitleg over de actie. Zowel in het roze actieboekje, op de laatste bladzijde, als op het etiket op de achterkant van de pot staat een code. De code die gebruikt moet worden voor de Ipad2-actie is de code op de achterkant van de pot. Deze is zichtbaar naast het woord ‘actiecode’. Dit zijn allemaal unieke codes. De codes op het roze actieboekje zijn slechts artikelcodes van de boekjes en zijn allemaal hetzelfde.
    De Ipad2-actie met haar spelregels staat op de website van Hero. Vanaf 1 juni t/m 31 juli 2011 geeft Hero elke dag een iPad weg. Dat zijn in totaal 61 iPads.”

  40. Jammer deze vuilspuwerij, had allemaal voorkomen kunnen worden door verificatie.
    Had deze verwachting wel van de auteurs, van ipad- en iphone-club. Zie je maar weer dat je verwachtingen nooit te hoog gespannen moet hebben.

  41. Waarom zijn er 61 iPads te winnen en niet 60 of 100? Flipje is 77 jaar, dus zou ik 77 iPads weer wel logisch vinden. Vooral omdat het nu 2011 is en 11×7 ook weer 77 is. 61 daarentegen is een priemgetal, dat maakt het weer uniek. Maar of dat de reden is? Ik kan er niet van slapen.

  42. Hey Arie Kanarie… wat dacht je van twee maanden? Juni & juli… tel jij de dagen op?

    einstein!

    Maar als ik het goed lees, moet je dus gewoon de code waarbij staat ” actie code” invullen, goh ik begrjp dat D66 dat moeilijk vind, maar van jullie had ik meer verwacht 🙂

    Ik ga morgen lekker Hero Jam halen (omdat ie gewoon de beste is en een klein beetje omdat ik misschien een Ipad2 win 🙂

    cheers!

  43. @arie kan-arie: Misschien omdat 30 + 31 = 61? Gewoon 2 maanden lang 😉

    Edit: ooh oeps, thread lezen en tv kijken gaat niet zo best… zie dat dit al genoemd was

  44. “Het D66-raadslid gaat nu de potten jam helemaal leegeten en stapt daarna uit protest over op een ander merk jam.”
    Fiks protest van die gast! En hypocriet hoor, van die Geen ID’66-er. “Ik weiger die pot jam nog te kopen, maar smul er wel eerst lekker van…”

  45. slimme nederlanders….

  46. Wat een flutactie. Voor mij geen zoete troep van Hero meer.

  47. erik:

    waarom is dit niet eerlijk? zolang er maar 61 winnende codes in de jam voorraad zitten..

    Omdat Hero belooft dat er een “unieke actiecode op elke verpakking” zit. Dan moet je niet 99.939 keer dezelfde code op de potten zetten, dat is niet echt uniek.

  48. Flipje van de Betuwe: Aha! Komt alles toch nog op z’n pootjes terecht.
    (wel verwarrend om een code af te drukken op het boekje, waarin de actie wordt uitgelegd)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.