Reacties voor: Helft van Verizon-smartphonegebruikers wil naar iPhone overstappen

Smartphonegebruikers bij Verizon willen graag overstappen van BlackBerry en Android naar de iPhone, zo blijkt uit onderzoek.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. iBlackberry :P? (@ plaatje)

  2. Sja, enige reden die ik kan bedenken om een Blackberry te kopen is dat je eens wat anders hebt. Maar ik heb nog nooit iemand gehoord die heeft gezegd, weg met die iPhone. Of dan hoor je zo’n kreet en krabbelen ze later toch weer terug naar een iPhone. Ik weet niet hoe Apple het flikt, maar dat is met Mac OS niet anders.. Ben je er eenmaal aan gewend, dan ga je niet meer terug.

  3. Toch opmerkelijk, die – in mijn ogen – eenzijdige en selectieve berichtgeving op iPhoneclub.nl.
    Een aantal dagen geleden lees ik op nu.nl dat de BB Bold 9700 het bestverkochte toestel in Nederland is, maar daar hoor ik jullie niet over. Als mensen willen overstappen van een BB naar een iPhone, dan is dat wel nieuws?
    Begrijp me niet verkeerd, ik heb niets tegen de iPhone. Integendeel, ik ben al bijna toe aan mijn derde toestel. Daarnaast heb ik echter ook een BB, en ik kan ook niet zonder dat ding.
    Zie het ook niet als een aanval, maar als een constatering. Ik kom hier meerdere keren per dag, maar ik wilde dit gewoon eens melden.

  4. @Frank van Manen: ‘Once you go mac, you never go back’
    ookal heb zelf lekker een android xD

    Ik snap alleen niet hoe het mogelijk dat gesprekken zo gemakkelijk zouden wegvallen in Amerika.. Zo moeilijk is het toch niet om een goed netwerk op te zetten?

  5. Oh? Genoeg die overgestapt zijn naar android en nooit weer naar Apple wilden! Andersom ook natuurlijk, maar niet doen alsof niemand bij Apple weg wil, genoeg hoor

  6. Ja android zie ik ook nog wel als een goed alternatief maar Blackberry kom op. Ik ken alleen maar mensen die van Blackberry naar iPhone zijn overgestapt en tevreden waren niemand klaagde over iOS of de iPhone.

  7. Er zijn echt niet veel die van hun iPhone af willen en dat klein aantal dat wel doet wilt later weer terug naar iPhone.

  8. Once you go mac you never go back 🙂
    Gewoon leuker om mee te werken , punt.
    Jammer genoeg moet ik zoveel werken 🙁

  9. haha is toch terecht dat dit gebeurt, Android never nooit meer.

    ps: voor de gevoelige Android gebruikers, het is gewoon persoonlijk 😉

  10. Misschien is het Android OS vooruitstrevender. Maar iOS 4 is een intuitief systeem, overzichtelijk, duidelijk, gebruiksvriendelijk en daar kan n i e m a n d aan tippen!
    Het is gewoon ongeevenaard. Ja, dat is het…. Iedereen kan ermee overweg. Computernerd of een leek op computergebied. Dat is het ingenieuze van het (only) Apple mobiele iOS 4. Dat gezegd hebbende wens ik u allen nog een prettige avond toe.

  11. Heb een HTC geprobeerd met android en het is allemaal wat minder soepel dan de iPhone .
    Ingewikkeld menu en erg traag met laden van bepaalde functies.
    Ga toch terug naar iPhone en blijf liever daar.
    Voor zijn prijsklassen , want het was een wildfire voldeed hij wel , maar ben je iPhone gewend dan moet je daar bij blijven.
    Verder is het toch goed dat je tegenwoordig kan kiezen.

  12. @Robin: Moet je je wel een goeie android smartphone pakken bv galaxy s. Merk je gelijk het verschil ( alleen soms het nadeel dat het scherm blijft hangen ) maar dat heeft ieder telefoon. En over de iphone je moet eens proberen om van je oude iphone 700 contacten naar je nieuwe te copyeren. Een drama voor de leek Ik vind de iphone leuk maar te zwaar beveiligd naar mijn mening. Al ben ik wel een grote fan van mac. Mijn mening is ze hebben allemaal hun voors en nadelen. Is maar net waar zelf naar opzoek bent.

  13. Uit het onderzoek van ChangeWave blijkt verder dat mannen (36%) meer geneigd zijn om over te stappen dan vrouwen (20%).

    Komt dit verschil in percentages doordat meer mannen dan vrouwen een smartphone hebben en er dus ook meer over kunnen stappen?

    of; wil 20% van de vrouwen met een verizon smartphone overstappen naar de iPhone en 36% van de mannen met een verizon smartphone overstappen naar de iPhone?

    Wezelijk verschil lijkt mij 😉

  14. @appel:
    700 contacten? nou zie het probleem niet, echt simpel.

    Gewoon backuppen met je adressbook en resyncen met iTunes, whats the fuzz?

  15. @raoul: ja ik ken de theorie. Kreeg het met mn pc niet voor elkaar. Althans ze kwamen er gescrambled uit nummers die niet meer aan de contacten gekoppeld waren. En noem maar op. Uit eindelijk op de mac geprobeert. En itunes. Geupdate en dan komen ze er wel goed uit. Maar bedoel ook voor een leek

  16. (Red.)De reacties zijn opgeschoond. Het zou erg prettig zijn als iedereen zich beperkt tot het onderwerp van het nieuwsbericht. Elkaar afbranden is niet erg sympathiek en wordt derhalve niet toegestaan.

  17. @Oura – Dit soort nieuws zou je meer op de algemene telecomsites moeten zoeken. “BlackBerry Bold is bestverkochte toestel” is geen nieuws voor ons. “iPhone verdwijnt uit top 5 bestverkochte toestellen” is dat wel. Wat jij als eenzijdige berichtgeving opvat, komt misschien omdat we voor een bepaalde focus hebben gekozen: nieuws is voor ons pas nieuws, als het over de iPhone gaat. Positief of negatief nieuws, dat maakt ons niet zoveel uit. We schrijven vandaag ook over waterschade. Héél af en toe doen we wat algemener Apple-nieuws tussendoor. Maar voor het telecomnieuws over alle toestellen en merken zijn er genoeg andere Nederlandse websites.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.