Reacties voor: ‘Helft van iWatch-productie afgekeurd door kwaliteitsproblemen’

Productieproblemen bij de iWatch zorgen ervoor dat slechts de helft van alle gefabriceerde modellen verkocht kan worden.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 37 reacties

  1. Dan maar geen iwatch. Wordt toch een flop.

  2. Nouuuuwww… dat weet ik zo nog niet. Apple weet er vast wel een twist aan te geven dat het geen standaard smartwatch wordt.

    En als horloge fanaat zou ik er best wel ééntje willen hebben 🙂

  3. Origineel geplaatst door Zaandammer
    Dan maar geen iwatch. Wordt toch een flop.

    Want? Als je geen argumenten hebt dan kan je beter niet reageren.
    Ik draag dit moment een jawbone up. Ben een stuk bewuster gaan leven. Als de iwatch meer kan meten (oa je hartslag) dan de jawbone, dan ga ik zeker een iWatch nemen.

  4. Als toch de iwacht kom gaat het dan zoo lijken op de foto

  5. Persoonlijk geloof ik niet dat Smartwatches een succes zullen zijn. Ongetwijfeld zal Apple er winst mee maken, maar een succes ? Daar geloof ik niet in. Ik denk dat het een overHyped iets is, net als gebogen schermen en 3D gebeuren. Een hele hype erom heen terwijl het eigenlijk niet een succes is. Maja we zullen het zien

  6. Origineel geplaatst door Zaandammer
    Dan maar geen iwatch. Wordt toch een flop.

    -1

  7. Op zich kan een iwatch leuk zijn. Alleen zal het lastig worden om een design uit te zoeken voor Apple. Zeker een horloge is nogal smaak gevoelig. Zo’n vierkant ding zoals ik zie op de foto zou ik al overslaan.

    Lastig denk ik.

  8. Jimmohhh: Twee vingers aan je hals en tot tien kunnen tellen en met gezond boerenverstand wat in je snaveltje stoppen lost ook een hoop op maar er zijn productieproblemen met een product waar naar mijn mening met te veel poeha over gedaan wordt omdat er mensen zijn die niet meer weten hoe ze bewust kunnen leven en dat door een apparaatje bevestigd willen hebben.

  9. @Zaandammer: Wow, goed onderbouwde reactie zeg!
    Maar we zitten weer volop in de gossips.
    Enfin, liever dat ze er langer over doen en dat het ook functioneel is dan het Samsung Gear debacle

  10. Ik ben wel benieuwd wat het gaat worden met de iWatch, ik zie er nog geen grote markt voor. Sinds mijn telefoon datum en tijd weer geeft, draag ik geen horloge meer. Nu zou ik weer een horloge moeten gaan dragen om te zien wat er voor meldingen op mijn telefoon binnen komen.

    Maar ik laat me graag verrassen door Apple.

  11. Origineel geplaatst door Zaandammer
    Dan maar geen iwatch. Wordt toch een flop.

    En nu nog een onderbouwing.

  12. Een smartwatch heeft meerwaarde omdat je niet steeds je telefoon uit je zak hoeft te halen. Je kan in één oogopslag zien of je interesante mail, FB updates of ander nieuws hebt. Alleen zal maar een deel van de iPhone bezitters een iWatch aanschaffen waardoor dit per definitie al een veel kleinere markt is. Tenzij het een standalone product is natuurlijk of dat het ding ook met Android toestellen werk. Beide hoogst onwaarschijnlijk. Het is dus niet de next big thing voor Apple.

  13. grappig dat er nu al gesteld wordt dat er productieproblemen zijn voor een product dat niet bestaat. iSee het wel wanneer het waarheid wordt.

  14. ik zie de noodzaak van een iWatch niet , zeker niet voor diegene die niet gewend zijn een horloge te dragen en daarnaast moet je voor de meeste apps je iPhone erbij pakken. ik denk dat het niet voor niets is dat apple er zo lang mee bezig is of mee wacht omdat ze bang zijn dat het een flop wordt

  15. Hebben…

    Super handig, vooral tijdens t sporten op de fiets of in de auto

  16. Klinkt heel leuk, zo’n smartwatch.
    Ik denk alleen dat de doelgroep van zo’n horloge een stuk kleiner is dan voor bijvoorbeeld een iPhone.
    Ik zie mijzelf niet snel mijn Zwitserse uurwerken vervangen voor zo’n halve computer om m’n pols.

  17. Origineel geplaatst door Toon
    ik zie de noodzaak van een iWatch niet , zeker niet voor diegene die niet gewend zijn een horloge te dragen en daarnaast moet je voor de meeste apps je iPhone erbij pakken. ik denk dat het niet voor niets is dat apple er zo lang mee bezig is of mee wacht omdat ze bang zijn dat het een flop wordt

    Ik *was* niet gewend om een horloge te dragen. Had dezelfde redenering als velen. “Waarom een horloge wanneer ik ook een telefoon met tijd heb die ik kan checken”. Sinds de Pebble echter is mijn mening compleet veranderd. Nu zeg “waarom de telefoon uit de broekzak pakken als ik het ook op de Pebble kan checken”. Ik mis nu geen telefoontje/email/bericht meer. En nog beter, ik kijk nu alleen naar de berichten die echt de moeite waard zijn.

  18. Met grote interesse volg ik deze topics altijd. Leuk om te zien hoe de ene doelgroep zegt dat het niets wordt en de andere het enorm toejuicht.

    Wat wij als consumenten vaak vergeten is de historie van de mobiele telefonie of de huidige smartphones. Hoe snel de zaken op dit gebied evolueren. Zie onderstaand filmpje.

    Apple zal slagen in het op de markt zetten van dit nu nog niche product. En omdat Apple hierin zal slagen zal het de industrie wederom laten schudden zoals ze dit hebben gedaan met de iPhone.

    Buiten dat er nu al heel wat toepassingen zijn die zich hier voor lenen zullen veel nieuwe toepassingen nog worden bedacht.

    Vergeet niet dat de industrie ook ons naar bepaalde richtingen duwt zonder dat we dit zelf soms beseffen.

    Mijn gok is dan ook dat dit heel groot zal worden en intergratie met domotica, auto’s, TV en andere devices enorm snel zal groeien.

  19. Hoe kan je nu zegge dat een flop zou zijn als je nog van niks weet? En dan ken je de Apple fans nog nie goed, als Apple de prijs niet te hoog zou leggen dan zal de iwatch goed verkopen maar het zal er idd van afhangen wat de horloge zal kunnen.

  20. Geef mij maar een Ivibrate zodat mn arm gaat trillen als de telefoon gaat want met dat mini tril ding in mn iphone mis ik wel eens inkomende berichten.

  21. Ik heb een mooie Pebble voor €140,-, die iWatch gaat waarschijnlijk boven de €200,- kosten en dat vind ik het niet waard 🙂

  22. Origineel geplaatst door Ryan
    Geef mij maar een Ivibrate zodat mn arm gaat trillen als de telefoon gaat want met dat mini tril ding in mn iphone mis ik wel eens inkomende berichten.

    De iVibrate…. zo fout :’)

  23. (Red.) Onnodig.

  24. (Red.) Onnodig.

  25. Leuk, totdat de nieuwigheid er vanaf is. Voor hardlopen gebruik ik een polar en voor dagelijks gebruik zie ik me nog niet met zo’n KnightRider horloge rondlopen.

  26. Wat een flauw gerucht zeg. Er duiken al foto’s van elk onderdeel van elk nieuw toestel dat Apple maakt op nog voor we er ook maar enig idee van hebben.
    Maar van die iWatch is er nog geen één opgedoken. Maar er zouden wel productieproblemen zijn.
    Verzonnen verhaal.

  27. “Beem me up Scotty…..” 🙂

  28. Origineel geplaatst door Aaipad
    “Beem me up Scotty…..” 🙂

    Hahaha! Ik dacht eerder aan KITT 😉

    StarTrek heeft geen horloges, alleen com-badges. (StarTrek fan).

    Het is een gerucht van deze vertraging(ik geloof niet in geruchten), maar het lijkt mij wel onwijs gemakkelijk kan ik Michael Knight nadoen haha!

  29. Wordt (apple kennende) dan een watch die je op 1 jan en bij zomer/wintertijd een uur moet bijstellen 😉
    (gisteren weer raak: ik vraag Siri de afspraken voor de volgende dag en hij vraagt of dat 2 of 3 januari is….)

  30. @eff: Ook al was 3D geen succes ik heb ook lang gewacht, maar nu toch de nieuwste LG 3D TV gekocht voor hoop geld en totaal geen spijt van gehad de 3D is echt geweldig afhankelijk van de film uiteraard. Al is dit off topic wat ik probeer te zeggen is omdat iets geen succes is hoeft het nog niet slecht te zijn.

  31. Als je er op kan zien hoe laat het is ben ik om

  32. @Zaandammer: nou denk het niet ik ga hem kopen

  33. Een iWatch lijkt me ook een overbodig accessoire. Ik zou het echter wel mooi vinden als Apple er zo’n draai aan geeft dat we over een paar jaar niet meer zonder kunnen (net als met iPhone en iPad).

  34. Ik denk niet dat de horloge een flop wordt, maar ook geen denderend succes. Mijn wellicht conservatieve houding verwacht niet dat de horloge zoals we die nu kennen, zo snel vervangen wordt door een iWatch of iets dergelijks. Een horloge is ook een statussymbool en modeaccessoire. En nee, een 300/400 of misschien wel 500 euro kostende iWatch gaat de huidige Rolexen, Zenith’s, Patek Phillipe’s, niet vervangen.

  35. Origineel geplaatst door eff
    Persoonlijk geloof ik niet dat Smartwatches een succes zullen zijn. Ongetwijfeld zal Apple er winst mee maken, maar een succes ? Daar geloof ik niet in. Ik denk dat het een overHyped iets is, net als gebogen schermen en 3D gebeuren. Een hele hype erom heen terwijl het eigenlijk niet een succes is. Maja we zullen het zien

    Eff, ik heb nu een paar weken een Pebble…GEWELDIG, ik heb toevallig ook een 3D tv helemaal goed, SCHITTEREND!
    Dus zo zie je maar… overigens geloof ik zomaar dat de iWatch veel mooier zal zijn, maar voor 150 Dollar???
    Denk het niet.

  36. Origineel geplaatst door Richard
    Origineel geplaatst door Toonik zie de noodzaak van een iWatch niet , zeker niet voor diegene die niet gewend zijn een horloge te dragen en daarnaast moet je voor de meeste apps je iPhone erbij pakken. ik denk dat het niet voor niets is dat apple er zo lang mee bezig is of mee wacht omdat ze bang zijn dat het een flop wordtIk *was* niet gewend om een horloge te dragen. Had dezelfde redenering als velen. “Waarom een horloge wanneer ik ook een telefoon met tijd heb die ik kan checken”. Sinds de Pebble echter is mijn mening compleet veranderd. Nu zeg “waarom de telefoon uit de broekzak pakken als ik het ook op de Pebble kan checken”. Ik mis nu geen telefoontje/email/bericht meer. En nog beter, ik kijk nu alleen naar de berichten die echt de moeite waard zijn.

    Helemaal goed Richard, ik ben ook heel blij met mijn Pebble!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.