kpn bol

KPN verhoogt 3G-snelheden voor abonnees KPN, Hi en Telfort

KPN zal in januari de maximale 3G-snelheid voor abonnees verhogen naar 14,4Mbit per seconde.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

kpn bolAbonnees van KPN, Hi en Telfort krijgen voor 23 januari een verhoogde 3G-snelheid van maximaal 14,4Mbit per seconde en een uploadsnelheid van 2Mbit per seconde. Dit heeft KPN laten weten in een persbericht. Bij Telfort wordt de internetsnelheid verhoogd naar 7Mbit per seconde voor alle klanten. Abonnees die gebruikmaken van Telfort’s InternetVersneller krijgen ook een downloadsnelheid van 14,4Mbit per seconde. Abonnees krijgen een sms zodra de maximale snelheid is verhoogd.


De snelheidsverhoging geldt alleen voor abonnementen die nog geen snelheid van 14,4Mbit per seconde hadden. Voor klanten die deze snelheid al konden gebruiken zal er in eerste instantie niks veranderd, als zegt KPN wel dat in 2013 het aantal locaties waar deze snelheid behaald wordt is verdriedubbeld. Hierdoor kan in driekwart van Nederland de hogere snelheid worden benut.

KPN verhoogt de maximumsnelheden voor 3G terwijl er door alle Nederlandse providers druk wordt gewerkt aan het Nederlandse 4G-netwerk. KPN zegt inmiddels bijna 80 procent van de Nederlandse bevolking 4G te kunnen bieden. Vodafone beloofde in november landelijke 4G-dekking in april 2015 en T-Mobile zegt al een kwart miljoen klanten 4G te bieden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2016, 21:34
Categorie Providers
Onderwerpen 3G, kpn, telfort
17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.