Reacties voor: Geïllustreerde Harry Potter-boeken nu te downloaden in iBookstore

Apple heeft de 7 delen van de wereldberoemde Harry Potter-reeks in de iBookstore geplaatst. Speciaal voor deze versies zijn ze opgefrist met animaties, artwork en aantekeningen van de schrijfster.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. In het Nederlands zou wel leuk zijn ☺️

  2. wat gaaf zeg!

  3. Oehh!! Hoop dat de NL versies snel komen!!

  4. Vind het niets meer dan geldklopperij. De originele boeken zijn zonder illustratie, het zijn dan ook geen strips.

  5. @Kevin: Dan koop je die toch? Probleem opgelost.

  6. Ik heb een sample gedownload van het eerste boek, en alhoewel het er grappig uit ziet, zie ik de meerwaarde vooralsnog niet echt. Interessante ontwikkeling, dat wel. Kan me voorstellen dat dit in de toekomst beter uitgewerkt gaat worden.

  7. Het ziet er leuk uit alleen jammer genoeg alleen in Engels, ik heb de boeken in het Nederlands gelezen dus ben die namen en alles nu gewend.

  8. Ik heb er nog niet naar gekeken maar het verhaal zal inderdaad niet anders zijn dan bij de papieren boeken. Maar Harry Potter boeken in Harry Potter stijl, dat voegt wel veel sfeer toe lijkt mij. Foto’s die bewegen net zoals in de boeken beschreven is, in- en uitfadende “geheime” teksten etc. Nadeel is wel dat er dan minder aan je fantasie wordt overgelaten.

    @Dennis: Dan heb je een heleboel humor gemist en is het een overweging waard om de serie te herlezen in het Engels. Niet dat ik daarmee reclame voor deze apps wil maken, er zijn ook papieren boeken en gewone ebooks van.

  9. Vandaag begonnen aan deel 1, verder nooit een boek van HP gelezen. Alleen de eerste film ooit gezien. Qua afbeeldingen valt het me wel tegen.

    Maar ik kan geen nachtmodus selecteren? En wel bij .epub bestanden die ik zelf heb toegevoegd, zonder store.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.