Geïllustreerde Harry Potter-boeken nu te downloaden in iBookstore

Apple heeft de 7 delen van de wereldberoemde Harry Potter-reeks in de iBookstore geplaatst. Speciaal voor deze versies zijn ze opgefrist met animaties, artwork en aantekeningen van de schrijfster.

Net op tijd voor de Kinderboekenweek heeft Apple de 7 delen van de populaire Harry Potter-reeks in de iBookstore gezet. Fans van de Harry Potter-reeks kunnen de boeken downloaden voor hun iPhone, iPad, iPod touch en Mac. Elk afzonderlijk deel kost €9,99 en ze zijn speciaal voor de iBookstore opgefleurd. Het is de eerste keer dat Harry Potter-fans deze boeken in multimediaformaat kunnen lezen.


Harry Potter-boeken in iBookstore

Schrijfster J.K. Rowling is lange tijd tegenstander geweest van ebooks. In 2012 verschenen de bekende boeken voor het eerst digitaal via Pottermore, de digitale winkel van J.K. Rowling zelf. Een jaar later volgden de Nederlandse edities. Het ging daarbij om de gewone editie met alleen tekst. Vanaf nu zijn er veel mooiere edities via Apple te koop.

Harry Potter in iBookstore

Verbeterd met animaties en tekeningen

De boeken die J.K. Rowling nu via de iBookstore uitbrengt, zijn heel wat uitgebreider. De boeken zijn speciaal voor Apple uitgebreid met artwork en animaties, maar ook aantekeningen van J.K. Rowling zelf. De zeven delen, van the Philosopher’s Stone tot the Deathly Hallows, zijn nu in het Engels te downloaden voor €9,99 per stuk in 32 landen, waaronder Nederland. Zodra er ook een Nederlandse versie aanstaande is, lees je dat op iCulture.

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Vanaf 9 november zijn de boeken ook in het Frans, Duits en Spaans te downloaden in achttien extra landen.

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.