Dave van Beeten is de iPhone Expert 2015 van Nederland

Student Dave van Beeten uit Lelystad is de iPhone Expert 2015 geworden in een wedstrijd die winkelketen BelCompany organiseerde. Dat Dave zoveel weet over de iPhone is niet toevallig: hij werkt in een Dixons-winkel.

Ook op iCulture.nl heb je de reclamecampagne voor de iPhone Expert 2015 van Belcompany vast al zien langskomen. iPhone-kenners kregen de kans om via een online strijd te laten zien, dat ze werkelijk álles weten over Apple’s iPhone. Van de 7.000 deelnemers bleven er uiteindelijk 5 finalisten over, die gisteravond werden uitgenodigd voor de grote finale in Amsterdam. Student Dave van Beeten won daarbij de titel iPhone Expert 2015. Dat Dave alles weet over iPhones is niet helemaal toevallig: hij werkte 2 jaar voor iCentre, is nu werkzaam bij Dixons Lelystad en tweet graag over Xando.


iPhone Expert 2015, nog 2 kandidaten over

Gelukkig is er nog meer goed nieuws voor Dave (tweede van links op de foto), want de Dixons-vestiging in Lelystad waar hij werkt, blijft gewoon open.

iPhone Expert 2015

BelComapny ging vanaf begin september op zoek naar de grootste iPhone-expert van Nederland. Iedereen die dat wilde, kon meedoen aan de online strijd. De 5 finalisten werden gisteravond met limousines naar de Belcompany-vestiging aan het Muntplein in Amsterdam gebracht, waar in een spannende eindstrijd hun iPhone-kennis nog verder op de proef werd gesteld. Dave won een nieuwe iPhone 6s en mag zich een jaar lang de iPhone Expert van Nederland noemen. Hieronder zie je foto’s van het evenement.

iPhone Expert 2015, winnaar Dave van Beeten

iPhone Expert 2015, 5 kanshebbers

BelCompany wilde voor de introductie van de iPhone 6s iets unieks organiseren. Ook andere andere aanbieders probeerden mee te profiteren van het feit dat er bij de Apple Stores eigenlijk weinig meer te beleven valt. Zo stuurde Vodafone een bootje naar Texel, om daar een koper van de iPhone 6s ‘s nachts al te verrassen met een pakketje. Belcompany koos voor een andere insteek: een kennisquiz. Deelnemers aan de wedstrijd moesten honderden kennisvragen over de iPhone beantwoorden.

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.