Reacties voor: iOS 12.1.1 laat je ook notificaties uitklappen met Haptic Touch

iPhone XR weer iets handiger
Apple gaat Haptic Touch verder uitbreiden in iOS 12.1.1. Sinds de tweede beta is het namelijk mogelijk om meldingen uit te klappen door deze lang ingedrukt te houden. Het lost een groot gemis van 3D Touch op.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Super! Ik vind het geen gemis het 3D touch op mijn XR. Ik gebruikte het amper op me iPhone 7. Maar super dat ze dit toevoegen.

  2. Even over dat Haptic Touch apple doet net of dat nieuw is maar het werkt ook al heel lang op mijn iPhone 6 vanaf het bedienings paneel, maar goed nieuws dat ze het gaan uitbreiden want in stap over naar de XR

  3. Heeft Apple in iOS 12(.1) (op de iPhone XS) 3D Touch verwijderd in de Berichten-app? Het is lastiger geworden om op een bericht te reageren door middel van een tapback.

    • @N.: Tapback werkt niet door middel van 3D Touch, simpelweg door het bericht ingedrukt te houden of er twee keer op te klikken 🙂

  4. Ik snap het artikel niet. Ik heb de laatste versie van ios 12.1 op mijn XR staan en daar werkt het uitklappen ook al. Er is alleen geen haptic feedback.

  5. 👏🏻 Wordt ik nog blijer met de XR die in aantocht is 😅

  6. Oh nee. Geen 3D touch? 🙁 Dat valt tegen. Ik gebruik dit altijd om berichten te lezen waarvan ik ze nog niet meteen wil markeren als gelezen via peek. Dat valt tegen… heeft iemand enig idee waarom dit niet in de xr zit? Kostenbesparing of technische redenen?

  7. @Tom: vooral kostenbesparing.. maar in plaats van 3D Touch is er nu Haptic Touch, komt op t zelfde neer maar ipv hard drukken geef je een so-called ‘long press’. Als gevolg hiervan krijg je een tikje (je iPhone trilt kort) als feedback. Het gaat in de nieuwe update dus ook met notificaties werken (om deze te weergeven), dit werkte voorheen niet met haptic Touch.

  8. Ik heb nu 1,5 week de iPhone XR en ik mis 3D Touch totaal niet. Ik gebruikte het toch al nooit op mijn iPhons 6s.
    En met deze aankomende update zijn de meeste functies gewoon weer beschikbaar voor die paar mensen die het fijn vinden.
    Everybody wins!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.