Reacties voor: Handig: Lightning-dock voor het stopcontact

De iProtect 2in1 is een stekkerdock met Lighting-aansluiting voor de iPhone 5, 5s en 5c. Bij Amazon voor een leuk prijsje te koop.
Lees het complete artikel → Handig: Lightning-dock voor het stopcontact
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Lijkt heel leuk en makkelijk, maar door het gewicht van je iphone buigen de 2 pinnetjes in je lader! Dus geen aanrader zeg ik het zelf! Michael

  2. Moet wel zeggen dat het inderdaad een erg handig ding is, maar niet als je iPhone een case om heeft.
    (Red.) Verkoop niet toegestaan. Gebruik hiervoor het forum.

  3. Ik heb er 2, super ding. Echter toen ik van mij iPhone 5 naar een 5s ging krijg ik telkens de melding dat het accessoires niet ondersteund wordt. Nu heeft mijn vrouw met haar iPhone5 2 laders….

  4. @Michael: Precies, hierdoor is mijn connector kapot gegaan. Misschien een kwestie van pech, maar goed voor je connector is het niet. Ik heb ook een soort vergelijke iphonedock in de auto van CarCom.Het zit allemaal niet erg stabiel, waardoor je connector kapot kan gaan. Ik denk dat de meeste mensen liever een bekabelde lader willen hebben zodat je je toestel kan blijven gebruiken terwijl je aan het opladen ben. Bij dit systeem is dat niet van toepassing.

  5. Zal wel geen MFi zijn toch?

  6. Een tientje, nep dus, net als alle andere goedkope laders, het enige wat je hiermee kan doen, is je connectors beschadigen… Slecht design het stuk belast de contacten in de connector !

  7. Origineel geplaatst door Guido
    Een tientje, nep dus, net als alle andere goedkope laders, het enige wat je hiermee kan doen, is je connectors beschadigen… Slecht design het stuk belast de contacten in de connector !

    Alle negatieve reacties hier ten spijt; Het artikel krijgt wel 4 sterren-beoordeling op 1180 (!) reacties!

  8. Amazon is duur dezelfde kan je voor veel goedkoper aanschaffen via bv marktplaats aanbiedingen. Het zijn dezelfde apparaatjes.

  9. En dan straks weer janken als het niet optimaal werkt of je onder de 220 volt komt te staan met al die goedkope rotzooi.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.