Reacties voor: Apple brengt XL horlogebandjes uit voor mensen met brede polsen

Apple heeft grotere horlogebandjes voor de Apple Watch uitgebracht in maat XL. De schakelarmband en de sportband zijn nu beschikbaar in maten tot 245 mm.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. Als je dat nodig hebt ben je wel echt heel dik.

  2. @Pieter: Heb je wel hele dikke polsen vind ik*

  3. nee joh, die dragen hun Apple watch om hun bovenarm. Handig, ook als je wat kippig bent.

  4. Tja Muricá he

  5. Vergeet niet dat Amerika de thuismarkt is voor Apple. Daar is obesitas een (extra) groot probleem – in meer dan één opzicht dus 😕

    Wel ironisch dat ze ook de sportband in XL uitbrengen… misschien speciaal voor bodybuilders? 😏

  6. Heb via eBay een zwarte Milanese stalen band voor Apple watch incl bevestigingssysteem gekocht voor 15 euro incl verzending

  7. Kan iemand mij vertellen hoe de Watch het doet met tattoeages? Er was een issue over maar je hoort er niet veel meer over. Wil er toch wel een kopen, maar ik heb dus sleeves.

  8. Hoezo voor dikke mensen? Ik heb een AW sport en met het L-bandje kan ik hem in het 2e gaatje krijgen als ik hem iets onder het polsgewricht draag. De insteek naar binnen vind ik dan gevoelsmatig net wat te kort.
    Ik ben als de dood dat ik hem verlies!
    En NEE ik draag hem niet om mijn bovenarm en NEE ik heb geen obesitas en NEE ik ben geen man. Ik heb gewoon een pols van net 215mm.

  9. @Walden: Dat is wel een goede. Als zo’n sportband voor de iPhone.

  10. @Ferryman: Of als een soort van hint.

  11. Origineel geplaatst door Pieter
    Als je dat nodig hebt ben je wel echt heel dik.

    Zal wel mee vallen denk ik zo , ik zelf ben echt niet dik , geen grammetje vet … Maar mijn large sportbandje zit tocht echt op het 1 na laatste gaatje . We zijn niet allemaal 180 cm en 80 kilo .. Je heb ook mensen van 2 meter 110 kilo en brede polsen 🙂

  12. Dan heb ik dus wel hele dunne polsen. Gebruik de kleine band en nog niet op het laatste gaatje (met 42 mm watch)

  13. Ik ben toevallig wel dik, heb dus ook dikke polsen en ben erg blij dat ik als Apple liefhebber mijn Apple watch nu comfortabel kan dragen. Wat is daar mis mee?

  14. @willem: dat probleem doet zich alleen voor als je een code in stelt. Je kan hem dus zowieso gebruiken!

  15. Origineel geplaatst door Ashcat
    Hoezo voor dikke mensen? Ik heb een AW sport en met het L-bandje kan ik hem in het 2e gaatje krijgen als ik hem iets onder het polsgewricht draag. De insteek naar binnen vind ik dan gevoelsmatig net wat te kort.
    Ik ben als de dood dat ik hem verlies!
    En NEE ik draag hem niet om mijn bovenarm en NEE ik heb geen obesitas en NEE ik ben geen man. Ik heb gewoon een pols van net 215mm.

    ik draag mijn Apple watch met de l band in het allerlaatste gaatje en dan komt het einde onder de groef tot tegen de horlogekast dus lijkt me de l maat toch niet zo klein.

  16. @ronny1967: dan zal het zeker een echte zijn…

  17. … nu nog de watch in België 😉

  18. Origineel geplaatst door roblamper: Zal wel mee vallen denk ik zo , ik zelf ben echt niet dik , geen grammetje vet … Maar mijn large sportbandje zit tocht echt op het 1 na laatste gaatje . We zijn niet allemaal 180 cm en 80 kilo .. Je heb ook mensen van 2 meter 110 kilo en brede polsen 🙂

    Hmm, reken voor de grap eens de BMI’s van je voorbeeldjes uit. Op het randje van officieel overgewicht resp 10% eroverheen … Toch niet zo heel gelukkig gekozen voorbeelden misschien? Hoop iig dat jouw ‘geen grammetje vet’ cijfers er niet tussen staan, anders heb je wel heel zware botten 😉

  19. Apple heeft het constant over “positioneren”.
    Ik heb de indruk dat het formaat meer iets is voor verhuizers, bodybuilders, vrijworstelaars, zwaargewichten judoka e.d.

  20. Origineel geplaatst door Thomas: @ronny1967: dan zal het zeker een echte zijn…

    origineel van apple is hij niet maar wel volledig compatibel dus geen probleem en de aansluiting werkt perfect. Tevens kan je die aansluitingen los kopen in het zilverkleuring metaal, zwart, of goudkleurig voor 8 euro zodat je eender welke reguliere horlogeband kan kopen wat toch wel mooi is. Waarom meer betalen dan nodig. De watch heeft al genoeg gekost

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.