Tilt Feature

Tilt: kantel je iPhone in meerdere hoeken met handige dock

De Tilt is één van de meer veelzijdige docks voor je iPhone en iPad mini. Vanuit deze houder kantel je een iDevice namelijk in meerdere handige hoeken.

Tilt FeatureDe Tilt is een ontzettend handige homp aluminium. Door de iPhone hier in te haken kun je hem makkelijk rechtop zetten, waardoor je het scherm bijvoorbeeld op een nachtkastje goed kunt bekijken. Je zet de iPhone neer zoals bij ieder ander dock – maar kunt de houder ook 45 graden kantelen. Handig als je bijvoorbeeld aan een bureau zit en de iPhone even moet gebruiken.


Het is ook mogelijk om een iPhone in landschapsmodus in de Tilt te zetten. Je kunt hem dan op dezelfde manier kantelen. Het universele design van de houder zorgt er zelfs voor dat de iPad mini in de houder past.

Tilt dock iPhone

De Tilt is op Kickstarter te bestellen voor 35 dollar. Je krijgt dan wel de meest simpele variant, waarmee je de iPhone niet kunt opladen. Wil je graag een ingebouwde Lightning-connector voor je iDevice? Dan kun je nog eens 30 dollar extra doneren, waardoor de Tilt in totaal 65 dollar kost. Het project heeft een maand de tijd om 50.000 dollar te verzamelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.