Reacties voor: Groot succes op Kickstarter: de Coolest koelbox

De Coolest koelbox is daadwerkelijk de koelste in z'n soort: het is een gigantisch succes op Kickstarter, maar de prijs is wat minder koel.
Lees het complete artikel → Groot succes op Kickstarter: de Coolest koelbox
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Beetje te gek voor worden $100 om het hier heen te sturen. Tenzij je het er voor over hebt.

  2. Als je investeert hierin als je regelmatig gaat kamperen lijkt het dat geld best waard. Maar het belangrijkste wordt niet genoemd. Accu duur. Ik neem aan dat het niet op lucht draait.

  3. Misschien een idee om een groep van mensen te vormen in Nederland om hem mee te bestellen. Dan laten verzenden naar één adres en dat de resterende leden van de groep hem daar op halen. Scheelt vast flink in de verzendkosten!

  4. Drankjes koud houden en erop zitten zijn 2 functies 😉

  5. @AvanCade: The battery for the blender, USB and lid light is an 18v NiMH battery rated for 3000 Mah. With our motor and current gearing it only takes around 10-15 seconds to blend up a pitcher of drinks so we’ll have capacity for at least 6 gallons of drinks per charge, likely more.

    The bluetooth speaker is removable, and the self contained battery has +1400Mah rating good for around 8 hours per charge. It charges separately.

    The LED and USB draw very little power, and with the smart(er) circuitry you will be able to charge all day without an issue if needed.

  6. Origineel geplaatst door Roderick
    Misschien een idee om een groep van mensen te vormen in Nederland om hem mee te bestellen. Dan laten verzenden naar één adres en dat de resterende leden van de groep hem daar op halen. Scheelt vast flink in de verzendkosten!

    Ik heb een adres in de USA, die het daarna naar elk willekeurig adres verzenden, dus in binnenlandse prijs en waarschijnlijk lagere verzendkosten. Tel uit je winst, maar vergeet niet de BTW en de invoerrechten, die komen er nog bij.

  7. Origineel geplaatst door AvanCade
    Als je investeert hierin als je regelmatig gaat kamperen lijkt het dat geld best waard. Maar het belangrijkste wordt niet genoemd. Accu duur. Ik neem aan dat het niet op lucht draait.

    Het koeling gedeelte is niet met accu en/of compressor. De accu is voor de blender, en de verlichting en USB charger.

  8. Dit kun je dus eigenlijk geen kloelbox meer noemen..

  9. Ook handig: een deksel waarop je je fruit kunt snijden. 😉

    Dat dan je koelbox een kwartier open staat, is een detail.

    Ook handig als iedereen weet dat de koelbox waterproef is, maar jij net je iPhone in het vakje voorop hebt hangen om hem op te laten.

  10. Origineel geplaatst door ronald
    Drankjes koud houden en erop zitten zijn 2 functies

    Scherp! je bent me voor 😀

  11. Opzich wel een erg cool ding. Als ik die ooit in de winkel zie liggen voor onder de 150 a 200 euro dan zou ik hem misschien wel kopen.

  12. Geen ingebouwde MiFi-hotspot router of Airport Extreme functionaliteit?? Wat een gemis zeg!!

  13. Incl. BTW en douane kosten kom ik niet boven de 250 euro. Verzenden vanuit de US is nou eenmaal duur. Twijfel, twijfel…

  14. @Rene: ik twijfel ook nog (België)

  15. wow hij is wel gaaf zeg

  16. Eindelijk een koelbox waar je wat aan hebt. Geen koelblokken meer, gewoon even opladen en klaar. Zou deze meteen kopen.

  17. SVP. ophouden met het associëren van Steve Jobs met het soort bermtoerisme aan wie dit gericht is.
    Steve had ook geen Nivea T-shirts of juichpakken aan en kon zonder overmatige decibellen van de natuur genieten.

  18. Mooi ding, kan vanalles, maar als ik het goed begrijp koelt ie dus niet….tja

  19. Origineel geplaatst door fikken
    ik twijfel ook nog (België)

    Denk er aan dat je in Knokke met zo’n ding niet op het strand mag. De burgemeester van Knokke, Léopold Graaf Lippens, wil geen “frigoboxtoeristen” op “zijn” strand. 😉

  20. Het enige wat deze mist zijn de zonnecellen bovenop. Op kickstarter heb je er ook een koelbox die op zonnecellen werkt. Deze twee combineren zou ideaal zijn.

  21. ik heb m gebackt…… jammer dat ie pas in feb volgend jaar komt….maar dan ben ik ook wel helemaal klaar voor t strand! 😉

  22. @dikkerdik: Ik snap dat elke referentie naar Steve Jobs gevoelig (kan) liggen, maar het is wat kortzichtig om Jobs af te schilderen als heilige en koelboxgebruikers als terroriserende bermtoeristen. In de biografie staat dat Jobs na de levertransplantatie alleen nog fruitsmoothies dronk en dat er altijd en stuk of zeven klaar moesten staan, voor als hij zin had in een bepaalde smaak. Er is dus wel duidelijk een link tussen Steve Jobs en een blender om deze fruitsmoothies te maken. Enne… je kunt zo’n koelbox ook prima in je eigen tuin zetten, met wat meditatieve klankschaalmuziek zachtjes op de speaker.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.