Gratis reparatie van kapotte iPhone bij Apple Japan

Apple gaat in Japan kapotte iPhones, iPod touches en iMacs gratis repareren. Ze doen dit om mensen die door de aardbeving en tsunami zijn getroffen tegemoet te komen.

ipod touch kapotApple probeert iets te doen voor mensen die bij de aardbeving en tsunami in Japan getroffen zijn. Niet alleen huis en haard raakten beschadigd, maar ook Apple-producten zoals iMacs, beeldschermen, iPod touches en iPhones. Om ze te helpen gaat Apple de producten gratis repareren, zo is te lezen op de Japanse Apple-site. Helaas geldt het alleen voor de ‘duurdere’ apparaten. Zo kun je wel een iPod touch laten repareren, maar bij de iPod nano of shuffle heb je pech. De Japanners hebben tot 30 juni de tijd om met hun kapotte iPhone of ander Apple-product langs de winkel te gaan.

Apple bood tijdens de ramp al hulp aan mensen: wie dakloos was geworden kon in de Apple Store terecht om de iPhone op te laden of via de demotoestellen contact op te nemen met familie en vrienden. Wie wilde helpen kon ook een donatie doen via z’n iTunes-account en er waren diverse ontwikkelaars die de opbrengsten van hun apps een dag lang weggaven aan het Rode Kruis of een ander goed doel.

Meer info: Apple Japan (Google-vertaling)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 mei 2011, 12:34
Categorie Apple
Onderwerpen apple, japan, reparatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.