gouden iPhone X

Goudkleurige iPhone X gelekt via Amerikaanse toezichthouder

Maar komt ‘ie ook nog op de markt?

Er komt mogelijk nog een goudkleurige versie van de iPhone X aan. Dat blijkt uit documenten die Apple heeft ingediend bij de Federal Communications Commission (FCC), de goedkeuringsinstantie voor telecomproducten.

Gouden iPhone X

Apple heeft bij de FCC foto’s en andere documentatie ingediend voor een gouden iPhone X. Afgelopen september diende Apple soortgelijke documentatie in voor de iPhone X in de kleuren zilver en spacegrijs. Nu is er ook een gouden versie in de maak. Het document bevat meerdere foto’s van een gouden iPhone X vanuit meerdere hoeken en met aanwijzingen over de afmetingen. De kleur goud lijkt identiek aan de nieuwe gouden kleur van de iPhone 8, die wat meer naar roségoud neigt. Uit de documenten blijkt dat Apple al in juli vorig jaar informatie heeft ingeleverd bij de FCC, dus de foto’s dateren al van ver voor de onthulling van de iPhone X in september.

gouden iPhone X

Maar komt hij er wel?
Deze foto’s waren nog niet eerder gepubliceerd door de overheidsdienst. Het is onzeker of Apple nu van plan is om alsnog een gouden IPhone X uit te brengen. Mogelijk was het plan om het toestel in drie kleuren uit te brengen en is uiteindelijk gekozen voor slechts twee kleuren. De ‘blush gold’ iPhone viel daarbij af, misschien vanwege het stalen frame van het toestel. Er gingen de afgelopen tijd geruchten dat Apple plannen heeft om een nieuwe kleur uit te brengen om de verkoop een boost te geven. Maar nu de rode iPhone 8 (PRODUCT) RED al is aangekondigd zou het vreemd zijn als Apple een week later opnieuw een extra kleur uitbrengt.

iPhone X in goud

Apple zou ook kunnen wachten tot een andere reeks aankondigingen, zoals de beschikbaarheid van de AirPower. De 2018 iPhones zullen waarschijnlijk in zilver, goud en spacegrijs op de markt komen, er vanuit gaande dat eventuele productieproblemen met de goudkleur zijn opgelost.

iPhone X in goud

iPhone X in goud

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 april 2018, 21:50
Bron Bron MacRumors
Categorie iDevices
Onderwerp iPhone X
Device iPhone X

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.