iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 13 april 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 13 april 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Het lekken van informatie over Apple is altijd een heikel punt, ook op iCulture. Hoewel sommige lezers het jammer vinden dat vooraf al veel informatie is gelekt, is het ook iets wat mensen graag willen weten. Je kunt er namelijk veel beter je aankoopbeslissingen op afstemmen. Vandaag was er tweemaal gelekte informatie in het nieuws. Ten eerste een gelekte memo (oh, de ironie!) over het lekken van informatie door medewerkers. Apple gaat ze voortaan strenger aanpakken. Ze raken niet alleen hun baan kwijt, Apple gaat er ook voor zorgen dat ze niet zo snel weer een andere baan kunnen vinden. Onder andere door te zorgen dat ze in het gevang terechtkomen. Ook gelekt: foto’s van een gouden iPhone X. Maar het is nog zeer de vraag of die wel op de markt komt. Het lijkt er namelijk op dat Apple bewust voor alleen zilver en spacegrijs heeft gekozen. Dat en meer hebben we vandaag voor je klaarstaan op iCulture!

Tips, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Apple Pay op Apple Watch iCulture

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • bunq (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.3+) - Verdien badges met de mijlpalen die je haalt.
  • IKEA Home smart (gratis, iPhone/iPad, iOS 9.0+) - Werkt nu samen met Google Assistant voor stembediening van je lampen.
  • GIPHY Capture. The GIF Maker (gratis, macOS, 10.12+) - Maak een gif terwijl je nog aan het opnemen bent. Zo mis je geen moment!

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 april 2018, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.