Reacties voor: Google Voice iPhone-applicatie maakt comeback als webapp (VS)

Google Voice is nu als webapplicatie beschikbaar in Safari, nadat Apple eerder een native applicatie van Google Voice afwees. De Google Voice webapp maakt gebruik van nieuwe functies in HTML5. Je kunt ermee bellen en gesprekken ontvangen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. “Er zitten wel wat minpunten aan: zo heb je geen toegang tot je iPhone-adresboek, zodat je nummers even op een papiertje zult moeten schrijven”

    werkt cut copy pasta niet hierbij?

  2. Ik hoop dat het ook snel in Nederland komt, want het klinkt veel belovend!

  3. @mattias: lijkt me wel, en waarschijnlijk kun je, als je je telefoonboek synct met google ook gewoon over je contacten beschikken

  4. Dus als ik het goed begrijp. Kan je met Google Voice bellen. Via een omweg. Leuk als je verre vrienden hebt in het buitenland. Maar voor in Nederland lijkt het me een beetje omslachtig… Of heb ik het nu verkeerd?

  5. Is er nog een wezenlijk verschil met Skype, behalve dan dat het via een web-app werkt? Want ik zie de toegevoegde waarde niet echt..

  6. GRA-TIS 😀

  7. Kan je via de browser dan wel toegang krijgen om de mic en speaker te gebruiken of hoe werkt dat???

  8. Werkt het ook via 3G? Skype is daarvoor geblokkeerd en werkt alleen op WiFi. Als Google Voice wel zou werken op 3G, dan is dat zeker een plus….

    Als je Gmail als een Exchange Server inricht dan zijn je contacten direct gesynchronisseerd met Google en kan je ze waarschijnlijk via Google Voice opzoeken.

  9. ik probeer m.google.com/voice te laden op mijn Nederlandse iPhone maar ik lees “dit apparaat word niet ondersteund”.

    Hebben anderen dat ook?

    Dat gedeelte zou toch moeten werken? Ik heb de laatste versie van de iPhone OS. 3.1.2 Dus mobile Safari zou HTML moeten en kunnen weergeven.

    Enig idee?

  10. Ik bel thuis via WiFi. Met Fring en een Voipbuster account.
    Werkt super, kost geen drol…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.