Uitgelicht
Bestel nu "Zo word je een iPhone Pro"met 5 euro korting
Toon of verberg de lijst met posts

KPN-woordvoerder ontkent dat KPN de iPhone gaat verkopen (update)

Een woordvoerder van KPN ontkent tegenover Telecompaper dat KPN de iPhone in Nederland gaat verkopen. T-Mobile heeft het alleenrecht in Nederland en daar is geen verandering in gekomen, meent de KPN-woordvoerder.

Tweakers meldde een paar dagen geleden dat KPN plannen had om de iPhone vanaf februari te gaan verkopen. Ze baseerden zich op informatie van een onbekend gebleven bron. Telecompaper beweert vandaag echter het tegendeel: een woordvoerder van KPN heeft verklaard, dat Apple nog steeds een contract heeft met T-Mobile en dat daar geen verandering in is gekomen.


T-Mobile heeft het alleenrecht om de iPhone in Nederland te verkopen en KPN zal de iPhone alleen in kleine aantallen aan zakelijke klanten aanbieden. Zo gaat dat met geruchten: niets is zeker totdat het is aangekondigd. Telecompaper schat overigens dat er momenteel tussen de 50.000 en 60.000 iPhones al actief zijn op het KPN-netwerk. Dat zullen grotendeels door de winkelier of gebruiker geïmporteerde toestellen zijn.

Via een medewerker van Primafoon kregen we een mailtje dat er een interne memo is rondgestuurd:

iPhone niet verkrijgbaar bij KPN
In diverse media is afgelopen dagen vermeldt dat KPN per februari de iPhone gaat voeren. Deze informatie is niet juist. KPN heeft in februari geen iPhone in het assortiment.

Via: Telecompaper
NB: Spelfout in memo hebben we laten staan, spellingsadvies over d/t-gebruik dus niet nodig.

Reacties: 22 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.