AVM kondigt iPhone FRITZ!Apps voor de FRITZ!Box aan

AVM gaat op de CeBIT officiële FRITZ!Box iPhone-applicaties presenteren, waarmee je gesprekken kunt doorsturen, bellen via het vaste net of je telefoonbeantwoorder afluisteren.

fritzbox appsDankzij providers als xs4all hebben heel wat Nederlanders kennisgemaakt met de FRITZ!Box, de ADSL-router van het Duitse bedrijf AVM. Op de CeBIT gaat AVM iPhone-applicaties presenteren, waarmee je aanvankelijk de FRITZ!Box Fon WLAN 7270 en later ook oudere FRITZ!Box-modellen kunt bedienen. Xs4all levert trouwens de 7170 uit, dus voor die klanten blijft het nog even behelpen.

Met de nieuwe applicatie kun je via WLAN je telefoon koppelen met de FRITZ!Box en daarna telefoongesprekken via het vaste net voeren. Ook kun je functies zoals telefoonboek, telefoonbeantwoorder en gesprekkenlijst raadplegen. Binnenkomende gesprekken van het vaste netwerk en VoIP kunnen via de FRITZ!Box naar de iPhone doorgestuurd worden en ook bij uitgaande gesprekken kun je die via het apparaat laten lopen.

Op de CeBIT (van 2 tot 6 maart in Hannover) gaat AVM de nieuwe toepassingsmogelijkheden demonstreren in een FRITZ!App-laboratorium. Zoals op de foto te zien is, gaat het niet alleen om de iPhone (achterste apparaat), maar ook om Android. AVM gaat ook twee nieuwe ADSL-apparaten demonstreren.

Meer info: persbericht AVM
Via: iPhone-ticker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 januari 2010, 22:36
Categorie Apps
Onderwerp xs4all

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.