Reacties voor: Google Mobile gebruikt ongedocumenteerde SDK-functies

Google gebruikt in Google Mobile een niet-gedocumenteerde methode om vast te stellen of de nabijheidssensor (proximity sensor) iets heeft gedetecteerd. Mag dat zomaar?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. het is google…. die heeft altijd een handje voor bij apple… zijn net broertjes.. dus nee, ik sta hier van te kijken.
    ik denk dus optie 2.

  2. Hoe vet eigenlijk als dat zou werken met bellen

  3. don’t really care ^^

  4. Google is geen doorsnee ontwikkelaar. En inderdaad, who cares! Het wordt alleen interessant als andere apps met dezelfde functionaliteit worden geweigerd, want dan is er sprake van discriminatie.

  5. Origineel geplaatst door lennart
    Hoe vet eigenlijk als dat zou werken met bellen

    Moet er eerst voicemail op zitten… 😉

  6. Bedoel voicedial…

  7. Fake call en de meeste applicaties in die trand, gebruiken de zelfde manier.. tenzij ze die ‘licht’ sensor gebruiken..

  8. ik denk dat Google een streepje voor heeft op een hoop ontwikkelaars omdat google de eerste is geweest die een nouwe samenwerking met apple aan ging op meerdere vlakken.

    Kijk naar de bazen van google en Apple. ze zitten bij elkaar n de board of direction. Ik denk dat daarom google meer mag dan een kleine ontwikkelaar.

    Samen sterk

  9. Bekijk het positief: als Apple alles en aan iedereen toe zou laten, dan wordt de iPhone 1 grote instabiele flipperkast!

    Ik ben blij met Apple’s regime: bekijk het breder, think different 😉

  10. Kwam al eerder een soortgelijk gevalletje tegen. Hierrrr schrijft Lars Bergstrom, de coder achter WiFinder dat hij al die tijd de het PrivateFramework applemobile80211 gebruikt. (Dat doet hij op z’n eigen blog, en het lijkt erop dat niemand dat leest, ik kwam er ook toevallig door de firma Google.) En ik die documentatie maar doorscrollen. Apple meet met twee maten.

  11. Fring kan dit ook hoor, wanneer je de iPhone tegen je oor houdt gaat de scherm uit zoals bij de Phone app…Fring is ook veel eerder uit in de App Store….

  12. Fring heeft het er toch ook al in zitten ? Snap de ophef niet zo :s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.