Google Maps werkt nu op de Apple Watch

Google Maps is nu op de Apple Watch te gebruiken. Ook kun je aankomsttijden vergelijken op basis van lopen, fietsen, autorijden of openbaar vervoer.

Google Maps heeft vandaag een update gekregen, zodat je nu ook op je Apple Watch kunt navigeren. Ook vind je op de iPhone iets nieuws, namelijk de mogelijkheid om aankomsttijden te vergelijken op basis van vervoermiddel. Zo kun je bijvoorbeeld vergelijken of je beter kunt fietsen of de bus pakken.


Google Watch op de Apple Watch

Je kunt vanuit de app nu ook bedrijven bellen of een routebeschrijving naar een locatie opvragen vanuit een lijst. Verder zijn er vooral bugs opgelost.

We waren natuurlijk vooral benieuwd naar de navigatie op de Apple Watch. Uitgebreide kaarten krijg je daarbij niet. Je kunt bijvoorbeeld een route naar huis of naar je werk opvragen, of recente routes bekijken. Na het kiezen van een route krijg je te zien op welke punten je moet afslaan. Op zich kun je ook zonder deze app al navigeren op de Apple Watch: als je in Apple Maps een route hebt ingevoerd en de iPhone opbergt, kun je de route voortzetten op de Watch. Je krijgt dan met polsklopjes instructies wanneer je moet afslaan.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.